💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 942
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 555
  • София
И още малко.
Мудева преди Мудев да влезе в сериала.
Неочаквано добра....трансформация.
Скрит текст:

Когато побеждават, всички племена забравят за скандалите, коалициите,  прегръщат се и се обичат. Нормално е да харесваш в началото някой, който не познаваш добре, но с времето нещата да се променят. Мартин и Мастагарков се сприятелиха от самото начало, но не спират да се разочароват един от друг.

Скрит текст:
Мудева /а и явно не само тя/ не може да проумее, че има И такива хора, и че не всичко е поза и фалш.
Както казахме, всеки интерпретира нещата по начина, по който ги върши сам.

Сигурно, затова и толкова хора защитиха Ситнилска.
А Момчил я изпрати с думите ,,Горе главата, Бенджи!'' явно, за него това е  достойна постъпка.
Повечето участници се притесниха, засрамиха, извиниха и наведоха глави, а тя гордо заявява, че пак би го направила.

# 3 556
  • софия
Днес явно ще опреснявям визитките аз))
Охххх, ама кой ги прави, бре....)))) ужасни са Joy Rolling Eyes

Рълеви - горе -долу ок
Близначките - слаба работа
А визитката на Крум кърти ......JoyJoyKissing Heart подсъдно зле.....

РР- ти да видиш,  'ми той си е същия нацупен кифльо още там...Rolling Eyes

# 3 557
  • София
''Приятелството'' между Мартин и Благо е силно токсично, факт.
Като цялото племе. То си започна 'токсик' от ден едно (както обича да казва Ванчето).

Да, аз категорично не мога да подкрепя Бенджи, колкото и да е готина иначе. За храната никога не бих ги критикувал, даже евала, че се опитват да хитруват. Но за телефони, таблети и пр. твърдо не.
В едно риалити това му е основното - изолацията. За 2 месеца грубо си откъснат от 'света' И ти се тества и психиката по този начин.
Ако нещо се случи във външния свят с твоите близки веднага ще те уведомят, а и доколкото аз знам периодично им съобщават новини през няколко дена/седмица.

# 3 558
  • София
Това Гифче правих с размер на корица, ако искаш, ползвай го за новата тема.

Ако нещо се случи във външния свят с твоите близки веднага ще те уведомят, а и доколкото аз знам периодично им съобщават новини през няколко дена/седмица.
Помня как веднага реагираха когато почина дъщерята на Дими от Биг Брадър и приятелката на Пам от Ергенът. И не само за тях - винаги са държали връзка с близките на участниците - Ваня го потвърди.

# 3 559
  • Другата България
Скрит текст:
И още малко.
Мудева преди Мудев да влезе в сериала.
Неочаквано добра....трансформация.
Скрит текст:

Когато побеждават, всички племена забравят за скандалите, коалициите,  прегръщат се и се обичат. Нормално е да харесваш в началото някой, който не познаваш добре, но с времето нещата да се променят. Мартин и Мастагарков се сприятелиха от самото начало, но не спират да се разочароват един от друг.

Скрит текст:
Мудева /а и явно не само тя/ не може да проумее, че има И такива хора, и че не всичко е поза и фалш.
Както казахме, всеки интерпретира нещата по начина, по който ги върши сам.

Сигурно, затова и толкова хора защитиха Ситнилска.
А Момчил я изпрати с думите ,,Горе главата, Бенджи!'' явно, за него това е  достойна постъпка.
Повечето участници се притесниха, засрамиха, извиниха и наведоха глави, а тя гордо заявява, че пак би го направила.
Blush Да си дойдем на думата.
Всеки интерпретира по начина, по който би направил нещо лично.
Аз също бих окуражила колега. Което не означава, че ще повторя грешките му.
Лично аз чакам повече коментари от Ковид и dido2k
Ето един:
Разбра се, че РР бил кастнат и влязъл в игрите с профила и winner едита на Слипа от с4. Scream
Обаче изглежда са го видели колко е добър в игрите (особено №2 и №3 за влизане при изгубените), и бързо-бързо са го понижили в ранг. Joy
А довечера на битката дано да издържат конструкциите, че тия мъжаги са по 120-130 килограма всеки JoyJoyJoy
Това отдавна го разконспирирахме.
Вероятно са искали да повторят успеха на двойката Елица - Алекса, с помощта на Мира /Оряшкова/, но са на светлинни години от тях.

# 3 560
  • Sofia
Довечера кой ще от старите участници ще е на двубой?

# 3 561

Нарича се човещина, Mari_Mar.

# 3 562
Аз не отричам, че имаше как да се запъне, а че на съвета не са му предлагали нищо. Което ме и озадачи, при 200 гроша доста неща можеше да му предложи Ралица. Ама явно продукцията хич не го харесва и се притесняваше да не вземе да откаже...че нали тезата е, че го е страх 😄
За съжаление въобще не е прецедент да си имат хората грошове, а продукцията да не им предлага нищо. И в миналия сезон Генчо и Жорката (плувеца) имаха грошове, а сума ти време нищо не им предлагаха по съветите, накрая Генчовите май Алекса си ги прибра при една елиминационна.
Сега явно целта е грошовете на Момчил да си стоят неизползвани и да се прехвърлят в някой близък до продукцията участник в подходящия момент.
А може и атаката по отношение, че е нарушавал някакви правила по време на игрите да е с цел да му ги вземат.

# 3 563
  • Другата България

Както казах, всеки излъчва това, което притежава.
Насила няма как.

# 3 564
  • София
Ако е смърт, казват веднага, но Гатьо се оплака, че все е мислил детето си дали е минала успешно операцията на трета сливица. И един ден редакторката му казала, че забравила да му каже, че била преди две седмици и е успешна. Не е като да е нещо супер сериозно, но нормално да го мисли.

Мари_Мар, преиначаваш думите. Няколко пъти той каза, че всеки прави грешки, за никаква достойна постъпка не е ставало дума. Понесла си е последствията и толкова.

Аз също смятам, че правилно я изгониха и Ива трябваше да лети с нея веднага.

# 3 565
Това Гифче правих с размер на корица, ако искаш, ползвай го за новата тема.

Помня как веднага реагираха когато почина дъщерята на Дими от Биг Брадър и приятелката на Пам от Ергенът. И не само за тях - винаги са държали връзка с близките на участниците - Ваня го потвърди.
На гифчето нагледно виждаме нещо което никой до сега не е правил в игрите.
В една игра да опиташ да се самообесиш, да си протъркаш з....... ка и да се скопиш
Това не го може всеки
И всичко това без лекар на терен

# 3 566
Сестрата на Ситнилска се била забъркала в някакъв имотен батак,  затова Бенджи взела телефона. Ситуацията в възникнала непосредствено преди влизането и в играта /т.е договорът е подписан и ако не влезе, дължи сериозни неустойки/. Знаем само това.
 Сега да предположим разни неща,  например сестрите да си нямат друг жив доверен роднина,  или родителите им да са доста възрастни и да не желаят да ги притесняват, или Ситнилска да е вадила и друг път сестра си от разни каши. Хипотези - бол. Реалността е била такава, че Ситнилска да избира между играта или сестра си. Разбира се, че би избрала сестра си, дори отново да има избор! Това би бил и моят избор, винаги! Играта минава и заминава,  но връзката със сестра и е доживот.

# 3 567
  • София

Така ли!? Ако дето ти направи нещо непристойно, ще го поздравиш ли и ще му кажеш ли, че няма от какво да се срамува или ще му обясниш, че не трябва да прави така.
Това, че всеки греши и трябва да му бъде простено, с което Момчил я защити пред Ралица  - прозвуча като застраховка, че утре може и той да го направи.

Защо не подкрепяме шмекеруването на другите по време на игрите, начина по който Продукцията изменя правилата в движение и наглася победители - ами, човещина си е.

# 3 568
  • София
_Hope_, Ситнилска каза, че е могла да не влезе, но не е искала да изпусне тази възможност. От друга страна каза и че е говорила с гаджето си. Според мен не е съвсем така историята или поне след това е решила да води и други разговори, а не само за апартамента. Ясно, че няма да признае, но се омота в обясненията.

Както и да е, вече е навън. Ще им е за урок на следващите и едва ли друг ще си позволи.

Примерът с детето не го разбирам, Ситнилска е изгонена, не е оставена да продължи и да няма последици. Единствено съотборниците решиха на възрастна жена да ѝ спестят хокането пред строя. Така или иначе ще го получи от зрителите. Оставаше и те да ѝ размахват пръсти. За тях въпросът е приключен.

# 3 569
  • Другата България
Joy Кауза пердута.
Щом се слага знак за равенство между скалъпения сценарий на продукцията, подигравката с участниците, нагласения победител, манипулирането на игри и още, и още, с човешката подкрепа към сгрешил колега и публичния му линч....и автоматично му се слагат рога, че видиш, ли, това значи, че и той ще го направи.....наистина кауза пердута.
..................
Примерът с детето не го разбирам, Ситнилска е изгонена, не е оставена да продължи и да няма последици. Единствено съотборниците решиха на възрастна жена да ѝ спестят хокането пред строя. Така или иначе ще го получи от зрителите. Оставаше и те да ѝ размахват пръсти. За тях въпросът е приключен.
Не се и опитвай. Няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт