💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 920
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стана ясно, че Момчил е имал възможност да се спаси и да изпрати някой друг, вместо себе си, но не го е направил.
Къде е станало ясно това? Ако имаш предвид това, което каза, че не е взел гласове, мисля, че имаше предвид след победата на капитанската. Тогава му предложиха грошове и два допълнителни гласа и той отказа. Не мисля, че на този съвет са ми предлагали нещо.
Повтарям се, защото го писах и по-напред днес, но пак ще го напиша - самият Момчил го каза, докато се опитваше да се изяснят с Мудева защо го смята за лицемер и схемаджия. Даже си върнах епизода, за да цитирам съвсем точно:
"Ти идваш и ми казваш, че аз съм лицемер и аз правя схеми и т.н. при положение, че същия ден аз съм ти дал капитанство, в което ти имаш два гласа. Същия ден аз не съм си взел гласове на това, за да мога да те разкарам тебе, ако искам. Или нея, или нея, или него, ако искам. Преди два дена не съм си взел два гласа, за да мога да ви разкарам, и още грошове, с които да ви разкарам."

# 3 571
Мудева най-малкото ако наистина и беше драмата, че Румен е изкупил чужди грехове, щеше да каже нещо срещу Ива, а тя от самото начало за Момчил. Много я беше яд, че Момчил не отиде вместо Румен. Те двамата купон щяха да вдигнат ако беше отпаднал Момчил, а Румен минал между капките. Радев обаче поне има някакво разбиране за мъжество и не му беше удобно да мишкува.

# 3 572
  • Другата България
Момчил имаше предвид, че не взе двата гласа, които му предложиха и които наистина щяха да ги спасят с Гатьо.
И че не се пазари с Мудева за капитанството, а можеше с Гатьо да дадат отпор.
Аз не мисля, че са му предлагали грошове на съвет.

# 3 573
А Момчил я изпрати с думите ,,Горе главата, Бенджи!'' явно, за него това е  достойна постъпка.

Нарича се човещина, Mari_Mar.

Така ли!? Ако дето ти направи нещо непристойно, ще го поздравиш ли и ще му кажеш ли, че няма от какво да се срамува или ще му обясниш, че не трябва да прави така.
Това, че всеки греши и трябва да му бъде простено, с което Момчил я защити пред Ралица  - прозвуча като застраховка, че утре може и той да го направи.

Защо не подкрепяме шмекеруването на другите по време на игрите, начина по който Продукцията изменя правилата в движение и наглася победители - ами, човещина си е.

Тя си понесе наказанието за шмекеруването и излизаше от играта. Вече си беше понесла наказанието. Дай всички да я заплюят на изпроводяк, а? При положение, че до преди минути се е била рамо до рамо с тях в тежка битка? Не я познаваме, плюем по нея?

# 3 574
  • София
Ники К с половинката + трима от любимците не само от сезон 4, а изобщо... 😊

# 3 575
Слушах го Гогича! Голяма симпатяга, както винаги! И верен до смърт на неговите хора Алекса и Виктория. В дрийм тийма ги турна, моля ви се! LaughingЦелият свят ги плюе, ама на него са му приятели.

# 3 576
  • Другата България
От вчера искам да сложа един...то не е и виц тук.
Във връзка с предаването, а и не само.
Който разбрал, разбрал.

“Напълно гола британка се качила в такси , чийто таксиметров шофьор бил китаец . Шофьорът я огледал отгоре-надолу и отдолу-нагоре няколко пъти .
Жената неспокойна го попитала :
Никога не сте ли виждали гола жена ?
Китайският таксиметров шофьор отговорил :
- Не те гледам , защото си гола .
Притеснявам се , защото гледам и гледам и не виждам къде имате пари да ми платите .
ИЗВОД :
Бъдете като китайците .
Фокусирайте се върху сделката , а не върху разсейването !“

# 3 577
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момчил имаше предвид, че не взе двата гласа, които му предложиха и които наистина щяха да ги спасят с Гатьо.
И че не се пазари с Мудева за капитанството, а можеше с Гатьо да дадат отпор.
Аз не мисля, че са му предлагали грошове на съвет.
Мери, какво има да се мисли, като той си го казва достатъчно ясно? Явно са му предложили - изброява, че два пъти е отказал гласове - преди два дена е отказал два гласа и грошове /т.е. на играта/, а на същия ден, в който е съвета, не е имал против тя да е капитан и не е взел гласове. Казва "на това", имайки предвид съвета.

И понеже по-напред прочетох, че Румен се бил хвалел за секса - той се представи в наистина много лоша светлина и съм съгласна с почти всичко, изписано за него, обаче за това точно не се е хвалил. Въпросът беше дали е правил секс в предаването и той отговори, че е съвсем нормално двама души, които са във връзка и са двойка, да правят секс и няма нищо сензационно в това.
Пиша го, защото това, че някой не ми харесва, не ми дава право да съм необективна.

# 3 578
Скоро не съм влизала, та моите наблюдения, тревоги и недоволства да си изкажа. Grinning

Мудева почна да ми лази по нервите. Често ви казвам, всеки път, в който някой каже "Горкият Румен, той понесе винага", седя и се чудя Гатьо призрак ли е, какъв е? Румен искаше да се изяви като герой, което беше абсолютно ненужно, не му се получи и сега всички до девето коляно са виновни.

Елвиса много ме изненадва. И с игри, и със стратегии, не го очаквах от него, но браво.

Крум ме дразнеше, но вече ми е от фаворитите. Въпреки, че и киборгът Радо ми е симпатичен. Grinning Цвети, от друга страна, нищо не показа от големите си заявки в началото.

Вчера битката, според мен, не беше много честна. Правилно ли разбрах, че варелите тежаха спрямо теглото им при влизане? Ако съм, то Виктория е най-изгодна позиция, но няма значение, харесвам я.

Мастагарков ми е много тъп. Направо ме изморява. Този празен и влажен поглед, хич го няма. Не ме разбирайте погрешно, готин е, силен е, ама малко мисъл, малко бе.

Ми, това са ми последните тревоги. Телефона няма да го коментирам, въобще не ми беше зрелищно и интересно. Grinning

# 3 579
Интересно как ако човек търси под вола - теле, намира. Репликата "горе главата, Бенжди" изобщо не значи "бъди горда и върви с изправена глава", а " горе главата, животът продължава".
Паднал човек не се рита! Нарича се човещина, ама, Merry_An и Гарганела, очевидно не за всички.🤷‍♀️

# 3 580
  • София
Слух: Всеобщият любимец Гатьо, бил почти сигурен за All-stars Joy Joy Joy Joy Joy
Довечера ще пробвам да изкопча още инфо

# 3 581
  • София
Скрит текст:
А Момчил я изпрати с думите ,,Горе главата, Бенджи!'' явно, за него това е  достойна постъпка.

Нарича се човещина, Mari_Mar.

Така ли!? Ако дето ти направи нещо непристойно, ще го поздравиш ли и ще му кажеш ли, че няма от какво да се срамува или ще му обясниш, че не трябва да прави така.
Това, че всеки греши и трябва да му бъде простено, с което Момчил я защити пред Ралица  - прозвуча като застраховка, че утре може и той да го направи.

Защо не подкрепяме шмекеруването на другите по време на игрите, начина по който Продукцията изменя правилата в движение и наглася победители - ами, човещина си е.

Тя си понесе наказанието за шмекеруването и излизаше от играта. Вече си беше понесла наказанието. Дай всички да я заплюят на изпроводяк, а? При положение, че до преди минути се е била рамо до рамо с тях в тежка битка? Не я познаваме, плюем по нея?

Ами НЕ! не казвам, че трябва да я заплюят и както се видя, другите я изпратиха мило, но мълчаливо. Не беше нужно това ,,Горе главата, Бенджи!'' Има моменти, в които човек е по-добре да наведе глава, да се извини.

Но както се видя и след това, тя пак би го направила - така де, така правят и шофьорите които се гордеят с неразумното си шофиране, качват клипчета, всички им се радват и ги насърчават, но после някои плачат и молят за справедливи, адекватни наказания, ама няма, защото и там някои смятат, че е човешко да се греши.

# 3 582
  • София
Следят ни анкетите, а и след тези реакции във фейса. Wink

# 3 583
  • Другата България
Точно това, което написах - така смятам, защото не съм чула подобно нещо и не мисля, че са му предлагани грошове подчертавам, на съвет. Казаното от него го разбирам по съвсем различен начин, не  е взел гласове /никой не му ги е предложил, че да взима/.
Ако са предлагани грошове на когото и да било, продукцията прави така, че всички да го видим и разберем.
Особено пък ако на Момчил са предлагани.
Интересно как ако човек търси под вола - теле, намира. Репликата "горе главата, Бенжди" изобщо не значи "бъди горда и върви с изправена глава", а " горе главата, животът продължава".
Паднал човек не се рита! Нарича се човещина, ама, Merry_An и Гарганела, очевидно не за всички.🤷‍♀️
Неее, трябвало е да я подкрепи “мълчаливо“. Щом е казал това, значи утре ще дойде с лаптопа направо. А и защо не, това му е работата. Докато слуша Мудева ще си програмира там....
Дори си мисля, че предвид професията и интелектуалното му ниво, може да е вкарал “бръмбари“, от онези, специалните, които предават и приемат от разстояние, и така да си комуникира с близките.

# 3 584
  • София
Щурмоваци в атака! 😀😎

Общи условия

Активация на акаунт