💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Мики, Kissing Heart .. утре съм на поправителен ... "Истински фен на Керем Бюрсин" Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Yellow Heart

Ели, тренировките са важни ... горко му на Дъгичко ... ще му побелее косичката ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 151
Брат и сестра

# 152

Ханде е с дрехите, с които беше във финала на 5ти епизод. Явно Лейля и Тахир са в болницата, заради Екрем. То и от озета стана ясно, че няма да е умрял, както си и очаквахме.

Миси, от юни 2020г насам никой не може да ни бутне на тема "откъде е тази снимка?", но по архива не сме толкова добри. Добре, че гугъл знае всичко. Joy

# 153
  • София
mi_si, то и на Лейля бузките са червени Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес по път за вкъщи си сложих слушалки(нещо, за което нямам изграден навик, а е уникално зареждащо). Сменях, сменях песни, но някак не ми отминаваше натрупаният стрес от седмицата.. и изведнъж се пусна ето тази магия и наистина съзнанието ми се пренесе в чудна приказка Simple Smile
Поздравявам ви Kissing Heart

Поздрави от мен в един необичаен час и от едно необичайно място! Реших да се поздравя, както е написала Cocodoggo_mom след като най-накрая успях да отделя време и да ви изчета и не успях! Затова, за да се пренесете и вие в тази чудна приказка:

Следя ви, чета ви, надявам се скоро да намеря време и да изгледам епизодите на  "Друг човек"! Disappointed

За рекламите на Керем Бюрсин сте написали всичко, фактите са такива каквито са, рекламите са прекрасни! Намирам за напълно логично, че най-накрая Turkish Airlines са направили правилния, логичен и точен (според моето скромно мнение) избор с рекламно лице! Няма как имена като Морган Фрииман, Бен Афлек и останалите известни холивудски имена да рекламират по същия начин една авиокомпания, турска авиокомпания така, както това може да направи лице от Турция, особено когато се касае за име, придобило световна известност като актьор, независимо дали сериала който го е направил световно известен е "Почукай на вратата ми" или друг! Факт е, че лицето и актьорът Керем Бюрсин са световно разпознаваем и реклама с неговото участие е повече от подходяща! Мислех така още когато излезе информацията за подготовката и реализацията на рекламния клип, мисля така и сега! Като допълнение се явява и факта, че рекламната кампания беше широкомащабна - като финансии и като посетени и снимани дестинации! Гледала съм старите реклами на Turkish Airlines, нито една от тях не е била от такъв мащаб! Заслужен успех на рекламната кампания, заслужен успех за Керем Бюрсин за участието си в нея! Не разбрах какво се случи с участието на неговата партньорка в рекламния клип, но силно се надявам тя да не е била пренебрегната за сметка на нечии чужди амбиции! Confused

Колкото до сериала с участието на Ханде Ерчел, следя вашите коментарии и както написах малко по-горе силно се надявам да намеря време и скоро да изгледам пропуснатите епизоди! Фактът, че епизодите предизвикват толкова много емоции, коментари и анализи за мен е висока оценка за неговите качества! Благодаря на всяка една от вас за присъствието в темата, за това че тя е все така интригуваща, за това че тя е такава, каквато повечето от нас очакваха да бъде! За всички вас, които отделяте от ценното си лично време, за да правите преводите на епизодите безвъзмездно, за тези които поддържате темата жива е моята искрена благодарност под формата на този букет от рози:

Щастлива съм, че съм част от темата посветена на любимите ни Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, макар че в последно време се включвам много, ама много рядко! Просто такива са обстоятелствата, за съжаление и при най-добро желание нямам възможност!

Прекрасни! Харесвам и двамата и независимо от това, на кого съм фен не мога да не отбележа великолепната игра на Бурак Дениз! Харесвам го като актьор от времето на първия им проект с Ханде Ерчел и както многократно съм писала по темата, личния живот на актьорите за мен е нещо, което не мога, не трябва и не бих искала да дискутирам! Защото той, личният им живот си е техен, той е личен и е неприкосновен! Gift Heart

Хубава вечер и прекрасен уикенд, прекрасни момичета! Heart

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 00:30 от nrgmama

# 154
mikipoli, архивните снимки на Керем са прекалено много, за да не са истински.
Аз съм качила саамо малко от тях, Освен това, Керем наистина носи диоптрични очила.
Дори слънчевите му очила са с диоптър, но това съвсем не намалява неговия чар! Напротив!!! Hands Ok Hand
За да сме сиигурни за детските му снимки, , трябва да го попитаме лично! Ха-ха-ха!

Още едно музикално клипче с Керем.
За момента той е наистина №1 сред актьорите в Турция! Hands V Hands V

https://www.instagram.com/p/CxNsTPwoBdB/

Засега, лека нощ. Flowers Four Leaf Clover

# 155
Нашите Бамбашки и в частност Йомер, дано се усетят тази седмица да ни изненадат с трети фраг, че конкуренцията сапфирчета са пуснали наистина много добър такъв Rolling Eyes
Да не се хвалят само с Кан предварително Grinning

# 156
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Sparkling Heart

Gift Heart

# 157
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

„Животът е това, което се случва, докато сме заети да правим други планове.”
Джон Ленън

Лек ден ви желая!

# 158
Ето как се движи рекламата на Керем в соц. мрежи Wink

→ Tik Tok:  168.5 million views
→ Instagram:  91.7 million views
→ YouTube: 28 million views
→ Facebook:  34 million views

# 159
Керем - едно вечно усмих нато момче! Gift Heart Особено в живота! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/Cx4ks0BACuY/?hl=bg

# 160
Здравейте,

# 161
Ново:
"Колекция Nocturne Есен/Зима 2023-2024 ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!"

# 162
Flowers Herb Ханде и Nocturne, мога ли да изпреваря mi_si?  Yum НЕ!

Но, мога да повторя и допълня...
Нова снимка на Hande за Nocturne Sparkling Heart
Публикувано в нейния фийд: "По-свежо и по-смело от всякога".
Нощ Есен Зима 2023/24.
Лежерна вечер...
Ако има именници в темата , бъдете благословени! Flowers Bouquet

# 163
Ново от Бирсен:
“Bambaska Biri плакат в Кан”

# 164
Здравейте! Flowers Hibiscus

Bambaşka Biri в Кан.

https://twitter.com/bambaskabirinew/status/1713244396593037423

Ново с Ханде

Китайският фен, който има блог посветен на Ханде, Бурак и сериала е пуснал статия с обобщение на срещата си с с тях. Дълго е и го слагам в скрит текст, ако ви се чете.

Скрит текст:
Имах късмет да се срещна с HanBur, докато пътувах в Истанбул

Първо се срещнах с Ханде:

Истинската Ханде блести толкова красиво, много по-красива отколкото е на екрана. Кожата й е безупречна и тя е много висока и извита, с вид на богиня! Никакви думи не могат да опишат нейната красота!
Тя е много приятелски настроена и мила. В паузата на снимките тя пое инициативата да ме покани да се снимам с нея. Бях много трогнат от това!

Преди да направя снимки, Ханде и директорът Неслихан дойдоха да поговорят с мен за известно време. Казах им, че съм от Китай и че има много фенове на Ханде и Bambaşka Biri в Китай. Освен това казах на Ханде, че тя ще бъде най-известната турска актриса в Китай. След това тя изрази своята изненада и благодарност. След това Ханде каза, че трябва да дойде в Китай, ако има възможност! Нека очакваме с нетърпение деня, когато Ханде дойде в Китай!!!

Показах й и блога, който отворих специално за HanBur и Bambaşka Biri в Китай. Тя беше много щастлива и изненадана и изрази сърдечните си благодарности за това. Казах й също, че блогът ми става все по-популярен с все повече фенове, все повече хора се влюбват в HanBur и Bambaşka Biri .

Понеже не очаквах да ги видя по това време, не подготвих подаръци. И със сигурност ще се поправя следващия път, когато имам възможност да видя отново Ханде.

Тогава се срещнах с Бурак:

Истинският Бурак е много висок, красив, любезен и има искряща кожа. Освен това е по-красив от на екрана. И той е пълен с енергия, решителен и в същото време много нежен и смирен, създавайки у хората усещане, което е много чисто и освежаващо, и се обзалагам, че работата с него определено ще бъде много ефективна и щастлива!

Именно Ханде ми помогна да кажа на Бурак, че и аз чакам да се снимам с него. Искам отново да благодаря на Ханде. След това Бурак дойде да ме види възможно най-скоро в паузата на снимките.

Казах му също, че съм от Китай и съм негов голям фен. Освен това в Китай има толкова много негови фенове. Имам и блог, посветен на представянето на HanBur и Bambaşka Biri  в Китай. Той също беше много изненадан и благодарен.

След това побъбрих с него известно време и му казах, че рождените ми дни са само с няколко дни разлика от същата година и месец като него. Тогава той всъщност ми каза на английски, че аз съм Риби, а той е Водолей. От това усетих, че английският ми не е толкова добър, колкото него, защото дори не знам как се казват зодии на английски. Първоначално дори не разбрах, че говори за зодии, но после ми обясни, че аз съм две риби, а той Водолей. Чак тогава разбрах за какво говори. Какъв сладък човек е той!

Тогава той направи снимки за нас. Тъй като когато се снимах с Ханде, бях много нервен и ръцете ми трепереха, затова Ханде предложи да вземе телефона и ни направи снимка (отново Ханде наистина е красив ангел). Аз също бях много нервен, когато се снимах с Бурак, така че просто го попитах директно дали може да ни направи снимката и той с готовност се съгласи, много мило от негова страна!

Тъй като имаха тежка снимачна задача, поговорихме за кратко и Бурак отново ми стисна ръката, за да ми благодари, и се върна към снимачната работа. Целият разговор беше много спокоен и приятен. Бурак продължи да се усмихва и да благодари, което ме накара да забравя да задам няколко въпроса, които първоначално исках да задам. И накрая, пожелавам на новата им драма голям успех и се надявам HanBur да става все по-добър.

Резюме:

Имах голям късмет да срещна любимия си HanBur на снимки в далечния Истанбул. Имах и късмета да направя снимки с HanBur, които са много мили и отдадени. По мои наблюдения задачите им по стрелба са наистина тежки, но основно се справят с едно минаване без никакво срязване, което много ме изненада и усещам техния изключително професионален и отличен професионализъм!

HanBur наистина са много мили и приятелски настроени като другите турци и нямат излъчване на знаменитости. Чувстваме се като стари приятели, които не сме виждали отдавна. Може би заради моите връстници се чувствам изпълнен с топлина и положителна енергия!

Особено искам да кажа силно на феновете на HanBur: HanBur е особено достоен за възхищението и подкрепата на всички. Всички имаме наистина добър вкус! Моля, продължавайте да поддържате HanBur и Bambaşka Biri, изборът ви е много голям!

Най-накрая:

За първи път правя снимки с известни личности. Не очаквах, че процесът ще бъде толкова приятен. Искам пак да кажа на HanBur, че ти си моят Истанбул!!!

С нетърпение очаквам Ханде и Бурак да дойдат в Китай. Моля, информирайте ме, когато идвате. Мога да ви придружа като преводач по време на цялото пътуване и да предоставя всякаква подкрепа! Моля асистентите на Ханде и Бурак да се свържат с мен навреме, не се шегувам!

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 21:51 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт