💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 544
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Американсккият пилот, който не се страхува от нищо... В ролята - Керем.
От филма "Джан Феда" /2014/.

И нещо по-леко - едно прелестно музикално клипче от верните фенове на Керем. Hands V

https://www.instagram.com/p/CyOkf1PImAq/?hl=bg

# 166
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 167
Здравейте, 🌞

Днес дали ще ни пуснат 3 фраг..

Хубав ден на всички 😀

# 168
ДРУГ ЧОВЕК - Епизод 5 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-5-burak-deniz … -pGZB61rwc2iiRdup

Огромни благодарности на нашите Пчелички Flowers Hibiscus

Приятно гледане!

# 169
Благодарим! Сладък мед за неделното кафенце(ама първо куп задачи трябва да свърша Grinning )
Какви ви бяха мислите, докато превеждахте? Има ли видима причина, заради която изгубиха зрители?
Скрит текст:
Вижте, на финала на седмицата, поне не говорят само за нашия рейтинг, погромът на Рибарче е най-шокиращ Grinning
Още е неделя, ама споделям, че според мен е изключено да видим зелени стрелки, и да видим, ще са с някакви минимални цифри Simple Smile споделих онази вечер защо

Коя ли серия снимат в момента тези чаровници? Щом могат да си позволят да отидат в Кан за парти, явно са спокойни и са напреднали със снимките. Конкуренцията им Сапфир нямало да ходят, били твърде ангажирани(но ще си участват)
Тъй като за пръв път следя това събитие, в началото си мислих, че е голямата работа, че Бамбашките ще са там. Но сякаш не малък брой турски сериали ще участват, и бързо ми спадна вълнението.
И все пак ще си чакаме общи снимки на двете красоти извън снимачната площадка, че явно от продукцията нямат намерение да ни покажат такива Thinking

Керем 2017та в Кан

# 170
Благодаря за превода на новия епизод , бързи и неуморни сте !
Днес ще си го пусна да го гледам и ще коментирам след това ..
Да видим новите фрагмани какви ще са ..

# 171
Пчелички, страхотни сте!

ДРУГ ЧОВЕК - Епизод 5 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-5-burak-deniz … -pGZB61rwc2iiRdup

Огромни благодарности на нашите Пчелички Flowers Hibiscus

Приятно гледане!

# 172
Exaaaa

Dizilah споделят, че са много развълнувани, че ще присъстват на пресконференцията и партито на “Another lo^e”/“Bambașka Biri”,организирани от @globalagency и ни призовават да останем на линия Hug

# 173
Здравейте Animal Bee

Коко, на мен ми хареса епизодът. Двете сцени с песните бяха страхотни. Докато гледах сцената с пицата и слушах "Това момиче" , направо се пренесох в друг филм. Grinning Така приятно ми стана и леко на душата, наистина се разведри обстановката.
Втората песен при признанието на Кенан пък е съвсем различна - балада е , но много хубава, не е тъжна и цялата сцена беше страхотна. Алекс ми прати превод на цялата песен, ще видим да направим някакво отделно клипче с нея.

Шегата на Тахир на масата също беше разведряваща.

Мисля, че са изрязали нещо при монтажа, защото говорят , че са намерили някакво лекарство на снайпериста, което било за екзема. Обаче никъде не показват къде и кога са го намерили, а само казват "проверихме лекарството, за екзема е". Уж гледах внимателно, но освен, че намериха шапката и колата му изоставена, не са споменавали друго. 🧐🤔

Мисля, че Доан все повече излиза от контрол, не разсъждава трезво изобщо, подвластен е само на емоциите си. Лекарят каза, че ще става все по-зле.

Екрем не е обвинил Хамди, както си мислех. Просто каза, че е познавал само него, не е познавал другите хора и не е знаел, че вътре има деца. Другите хора не са ли точно тези мафиоти , които го изнудват сега? Защо не ги предаде? Доан щеше да ги убие и готово, и той щеше да се отърве. Не си знае интереса ми се струва. Grinning

Яси беше права, че на финала арестуват снайпериста, който пък е единият от двамата, които отвлякоха Ирфан. Отвличането нали беше организирано от Екрем, за него работи този. Екрем явно е успял да го прати там преди Доан да го упои? Странно кога е станало, не показаха такава сцена.

Майката на Лейля беше много притеснена и за малко да каже истината на Тахир, но като разбра, че мъжът й е жив и замаза положението с някакъв борч, Екрем бил взел пари от лихвар, дрън-дрън, лъжа беше това за мен.

Майката на Кенан пък като не успя да го убеди да отиде на психиатър, сега му помага да си запълни белите петна. 🤦‍♀️ Излъга го, че бил заспал след вечеря, не можах да разбера защо го направи. Как ще го убеди, че положението е сериозно и трябва да отиде на лекар, когато тя самата му намира оправдания за белите петна.🤷‍♀️

Лекарят каза на Невин, че подобно алтер его е винаги склонно към насилие. И тя предава думите му на мъжа си: "в най-лошия случай може да извърши убийство" и в испанските субтитри отдолу изписват мислите на преводачката #СамоЕдноЛи? Joy

# 174
Надявам се да видим Керем и Хафса тази година в Кан за МIPCOM! Flowers Four Leaf Clover
Успех за нови продажби в ччужбина на романтичната комедия "Ако обичаш много силно"!

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Приятна почивка в неделния ден!

# 175
На мен епизодът ми хареса доста. Поизясниха се някои неща, но пък за други възникват въпроси. Признавам си,че докато превеждах на няколко места умрях от тъпотия, но причината е, че повтарят по 100 пъти едно и също. Сцените на Тахир и майката на убитото от него момиче, разправията на Лейла и Ясемин, разоговорът на майката на КенДо и Туран. Оф! Но за гледане само не ми бяха скучни Grinning Компенсирах с разговора на Кенан и майка му докато обясняваше, че се влюбва. Тази музика, тези думи, изгледах я доста пъти. Няма да казвам, колко.
Ясемин все така ме дразни, мрънкането й, че иска мъж, ама много го иска, ама ще направи всякакви компромиси само и само да има мъж, на когото да му пука за нея, да я мисли и т.н. Аман! Че и недоволна, че майката на момичето наричало Тахир убиец. Лейла много мъдро й посочи, че ако откраднеш 50лири отиваш в затвора за 10-15 години, а за убийство и то пиян излизаш след 3. Явно и там законите са като при нас.
Имам лошо предчувствие и за рейтинга утре. Дано да греша! Най-много обичам да греша.

Първото и единствено списание за телвизионни сериали EPISODE започна своя международна издателска дейност. На корицата на първия брой на EPISODE MIPCOM сериалът ДЧ.

В Кан гледам, че са доста, да не кажа всички турски сриали в момента. Щом и Кървави цветя е там, който е дневен сериал с втори сезон и рейтингите им се въртят основно около 0до1...
Нямам идея присъствието там  какви ползи ще донесе. Дано за ДЧ да са големи Grinning да, изобщо не съм пристрастна. Много искам да видя Ханде и Бурак на официално събитие заедно.

Тази снимка май е от неизлъчван епизод, не си спомням да съм виждала Лейла с тези дрехи.

# 176
# 177
Да, Благи, от бъдеща серия са снимките.

И на мен ми е много досадно да пиша в субтитри "Идрис! Отвори вратата!" сигурно 10 пъти. Joy Обаче, когато се гледа вече готовия епизод, не се усеща скучно. 

Очевидно Тахир и Ясемин са имали връзка, но той я е прекъснал , Ясемин не знае причината. Чудно ми е каква ще е причината, няма да се изненадам, ако се окаже, че е заради Лейля и нещо, което тя му е казала.

Чудно ми е как утре ще стигнем до любовното признание на Лейля. В тази серия нарежда мъжете, а в другата лудо влюбена. Струва ми се твърде прибързано, но ще видим.

# 178
  • София
Малко клюкини от турските жълтурковци.
Ханде и Хакан са били на рожден ден на негов приятел. Там са били и братът на Хакан със снахата Назлъ.

Упорито се твърди обаче, че все още Ханде не е приета от мама Арзу. На богатият плейбой му е позволено да показва любовницата си на сватбите на приятелите си, но не може да показва Ханде на важни семейни събития, като партито организирано от Арзу Сабанджъ за 40 дни от раждането на внучката, както и  сватбеното тържество на братовчед му, което се е състояло преди 3-4 дни. Ако е така, всичко е наистина много нелепо. Тук в Турция говорят, че той вече е имал афера с по-млада от Ханде. Твърди се, че е някаква рускиня. Ще видим какво ще се случи, но това което е сигурно е, че ако Ханде се съгласи да се появява само в определени часове, всичко е наистина мрачно. От достоверни източници се знае, че Ханде е изключена от програмата на мама Арзу. Поне засега... Какво ли още чака тази властна майка? Мина почти цяла година, а тя все още не е показала, че приема приятелката на сина си.

Иначе професионално пожелавам успех на Ханде и Бурак и "Друг човек" в Кан.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 15:14 от БлагаВест

# 179
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Снимки "зад кадър" от рекламата за BMW:

Başak и Çağrı в Париж! Sparkling Heart Керем е харесал снимка Smile

Общи условия

Активация на акаунт