💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 952
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
То май всички турски актьори, които нямат работни ангажименти ще са в Кан. Вече доста имена обявиха, че ще присъстват.   Разликата е, че някой ще имат собствени парти- представяне и интервюта за списание. ( поне така разбрах)
Мави 💙

За Керем към момента няма информация

# 181
  • София
Последната рокля, с която се появи наскоро Ханде Ерчел, е била на стойност 3105 евро. Твърди се, че тази рокля е дело на известен френски дизайнер. Тази скъпа рокля е в перфектна хармония с елегантността на Ханде.

# 182
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ели, Благи, ама че сте песимистки. Satisfied Залагагам на зелено, нагоре с малко. Flowers Four Leaf Clover

На мен не ми беше скучен епизода. Сцените с песните, с любовното признание пред майка му си ги гледах няколко пъти. Според мен заслужавахме да сме в зелено тази седмица.

Джем Давран за Ханде и Бурак

"Ние сме играли заедно с Бурак преди (Unfinished Loves), гледах други негови творби и ги споменах в интервю. Видях в него много неща, които много ме интересуват в актьорството.
Bambaşka Biri е много щастлив проект в това отношение, има двама млади хора като Ханде Ерчел и Бурак Дениз, които са енергични, много бурни, с огън, излизащ от очите им. Виждам, че носят тоновете тежест, която носят с голямо внимание. Честно казано, уча се както от Бурак, така и от Ханде, когато играя с тях и може да изглежда странно, но крада всичко, което мога от тези двама млади актьори.
Знам, че един ден, когато стъпят по моите стъпки, ще направят същото , защото това са много специални млади актьори и в това се крие стойността на техните качества."

# 183
Слънце, нали трябва да пазим баланс с теб Grinning извирва се още една оптимистка, за да станем 2 на 2! Поне Wink
Линде, доскоро си мислих, че е рано за прибързани изводи относно мама Арзу, но вече наистина взе да си личи липсата на одобрение. Милото и синче Bowtie

# 184
  • София
Линде, доскоро си мислих, че е рано за прибързани изводи относно мама Арзу, но вече наистина взе да си личи липсата на одобрение. Милото и синче Bowtie
Аз много обичам Ханде и всичко, което се случва с нея и около нея не ми е безразлично. Тя беше тази, която ме прикова в темата на bgmamma. В последствие, покрай сериала "Почукай на вратата ми" и връзката й с Керем, заобичах и него. Не мога да разбера , защо все още майката на Хакан не иска официално да приеме Бамби. С нищо не показва, че я харесва. До този момент тя не е харесала нито една нейна снимка. Не са се последвали взаимно двете. Сестрата на Ханде и зет й приеха Хакан и не се крият. Какво точно очаква тази жена?  Каква снаха точно търси за нейният син? Това е меко казано обидно за Ханде. Ханде е обичана от милиони хора по целия свят. Това семейство Сабанджъ не беше популярно до момента, в който не се сварза с Ханде. Тя е тази, която им даде популярност и покрай нея чухме и разбрахме, че имало някакъв си Хакан. Нека не се превъзнасят толкова. Защото живота продължава своя ход и с тях и без тях.  Иска ми се Ханде да не бъде толкова всеотдайна и да мисли разумно. Дано не бъде наранена. Тя е едно момиче тръгнало от малко градче, постигнала всичко сама, с труд и воля. Не е от фамилия с наследствен бизнес, яхти и богатства. Всичко, което е направила е с огромен труд, без протекции. Заслужава много повече уважение от това, което показва до момента майката на Хакан. И тук без да искам правя паралел с майката на Керем. Жена, която е живяла в различни страни по света. Видяла е различни култури. От години живее в САЩ. С какво тя е по-ниско от Арзу. И тя е добре материално, но това не я е променило. Тя е жена стъпила здраво на земята. Не се е главозамаяла. Всички знаем, как приемаше Ханде. Колко пъти е показвала своята обич към нея. Та пак питам, защо Арзу не го прави по същият начин?

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 19:11 от БлагаВест

# 185
# 186
Още от MIPCOM.

И от фенското творчесство. Hands Clap

# 187
Май скоро ще имаме фотосесия на Керем. Известна фотографка е започнала да следва Керем и Гюнфер

И един КенДо

# 188
Утре Nature Boom

Още от интервюто на Джем Давран (главен прокурор Туран)

# 189
Flowers Herb БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ ... кошер от работливи Animal Bee Animal Bee Animal Bee
Мога само да съм, Ви безкрайно признателна. Друго си е с българските буквички...
Повечето от Вас знаят, моя мъж е режисьор. Разбере ли, че съм залепнала не ме закача ..., че вадя точилката Sweat Smile репликата е "Пак сме при КОМШУ..." Днес го застопорих и него!"Виж сюжета, виж актьорите"..., моля аз
за хора от този бранш почти невазможно. Винаги съм твърдяла те /хората на изкувствата/ живеят в свой собствен свят. Много предисловие преди най-важното, относно сюжета той смята, че Тахир ще стане добър герой, а бащата на КеДО е бил обвързан с педофилската гпупа или зависим от нея и той ще стане причина за физическия край на Кенан. Предположения... Относно играта на Бурак, определението беше многопластов, а Ханде много е напреднала/ гледал е 11еп. на СЧК/. Според него много силно актьорско присъствие е това на майката на Кенан.
Извинете ме, но исках да споделя с Вас, едно професионално мнение.
Мен ме впечатлиха настроенията през които премина Лейля, вълнуващо и убедително пресъздадени от Ханде. Слабост ми е...

Вълнуваме ... Тази жена заслужава да е щастлива Sparkling Heart , не ме интересува с Хакан, Иван, Хасан, Доан
Отново и отново БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 22:00 от Yassy_N

# 190
Нося първата част от интервюто на Джем Давран, с въпроси за сериала.
Накрая има линк към цялото интервю, за театъра, за нова книга, ако ви е любопитно.

Добър човек, добър актьор

Скрит текст:
Разговаряхме с Джем Давран за това как се "готви" кариера.

Джем Давран е име, което винаги показва ясно отношението си. Може би е малко дистанциран, но от друга страна принципите му определят поведението му. Към днешна дата той е участвал в безброй произведения в театъра и пред екрана. Той се появяваше пред нас с различна самоличност в зависимост от съдържанието, но прилагателните, които винаги се забиваха в съзнанието ни, бяха неговата продуктивност и трудолюбие. А сега заповядайте на приятен разговор с успешния актьор, който срещна зрителите от екраните с „Друг човек“.

- В едно от вашите интервюта казахте: „ Вършил съм грубата работа в живота, обичам фината изработка.“ Това важи ли и за вашата професия ?

Разбира се, че е валидно, откъде знаеш! Братството между моя живот и моята професия е като еднояйчен близнак. Превърнахме се един в друг, без да го осъзнаваме. Моята мечта стана мой живот, моят живот стана моя мечта. Точно затова премахването на грубата работа и преминаването към фина изработка е истинско чудо. Пътят на сценичния човек, на актьора, е толкова ясен. Стремежът да бъдеш добър човек е предпоставка за стремежа да бъдеш добър актьор. Йоши Оида, на чиито изречения придавам голямо значение, обяснява това на много по-академичен език от мен. Когато се събудите сутрин, започва вечерната игра, чистите старателно през целия ден, а при последното съобщение отваряте искрящите завеси. Това е името на улицата за това: фина изработка.

- Искам да пренеса въпроса за Туран тук. Той също се появява като герой, "потопен в живота" в сериала . Струва ми се, че има нещо общо с този период от живота ви, поне на пръв поглед.

“Друг човек” и Туран са непобедима среща за мен. Човек вече остарява или се състарява, това е даденост. Съпътстващите роли, които добавят смисъл към пътя на актьора, също са бонус от тези ентусиазирани времена. Когато ми казаха за Туран, избрах него, защото го усетих, казах си: „Този ​​човек ще ме експлоатира с удоволствие и ще се храни стова, което съм натрупал."

-Какво ще кажете за „Друг човек“ ? Какво ви впечатли в сценария?

Решението да участваш в даден проект не следва един единствен път, минаваш през много улици. На първо място, като обичам и вярвам на продуцента, в това отношение „Tims & B“ е продукция, с която обичам да работя и на която имам голямо доверие. След това историята, персонажът, начинът, по който е написан сценарият, и тук има пълно взаимодействие между Ethem Özışık и младите сценаристи, нашата режисьорка Neslihan Yeşilyurt и приятелите актьори. Ако се чудите за първата искра, разбира се, сценарият, персонажът и продуцентът, който го е поставил на масата ви.

- Преди време се изказахте добре за играта на Бурак Дениз , сега се снимате в един сериал с него.

С Бурак вече сме играли преди (Yarım Kalan Aşklar), гледал съм и други негови творби и ги споменах в едно интервю. Видях и казах, има много неща в него, които много ме вълнуват в актьорската игра. "Bambaşka Biri" е много щастлив проект в това отношение - в него участват двама млади хора като Ханде Ерчел и Бурак Дениз, които са много енергични, бурни и с огън в очите. Виждам ги да пренасят тоновете тежест с голямо внимание. Когато играя срещу Бурак и Ханде, очевидно се уча от тях и, колкото и странно да звучи, крада каквото мога от тези двама млади актьори. Знам, че един ден те ще направят същото, когато влязат в моето време, защото са много специфични млади актьори и именно в това се крие стойността на техните качества.

Цялото интервю

https://www.cumhuriyet.com.tr/cumhuriyet-pazar/iyi-insan-iyi-akt … e=KategoriSayfasi

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 21:09 от midnight__sun

# 191
Яси, други си е едно професионално мнение Wink Някой да не каже, че сме пристрастни Simple Smile
Ново/старо от  backstage на "Ако обичаш силно"
https://twitter.com/AtesOnFire/status/1713607597587157140

Рекламата на турските авиолинии с участието на Керем и Емили достигна 200М в Тик-ток

П.С.
Май само в Тик-ток отбелязват Емилия Ланц...

# 192
Не мога да намеря първоизточника, но според клюките,  сериалът на Демет и Енгин ще е 26 епизода, независимо от рейтинга, а сериалът на Ханде и Бурак - 21 еп.
Чуждестранни купувачи са осигурили средствата 😎
Доколко е истина, не знам..

# 193
Идвам да кажа, че изгледах епизод 5! Благодаря още веднъж за превода!

В интерес на истината като започна епизода, бях нащрек и сигурна, че ще умре свидетеля и няма да се видят изобщо, но останах приятно изненадана, че все пак се видяха, но ... не се излъгах, че няма да се случи нищо съществено и Лейля отново ще е на камък . Жалко за мъжа, че си отиде за няма нищо. Честно казано ако беше казал още в самото начало, когато те бяха на гости у тях, нямаше изобщо да си отиде човека напразно, но той разбира се - отложи го. Сериал да става все пак ...

Майката на Доан /забравих й името, за което се извинявам / ми е супер противна жена.. Вярно ли бога ми има толкова кофти майки в реалния живот?! То бива да си загрижен за детето си ама чак пък толкова, че да му вредиш ... Какво толкова ще стане , да му каже, че е осиновен?! Голяма работа.. голямо чудо...  Какво се е нафилмирала тая жена, че не трябва да научава истината? Точно това е най-лошото , че момчето е живяло в лъжа!!!!
И защо толкова се притеснява да му каже за болестта, абе жена, нали си му майка, седни - кажи така така и така ... тва що за майка е?! Обичала го, ама нищо не прави за сина си. Супер противна жена и срам за майките!!!!! Тя освен да вреди на сина си и да се вайка, друго не виждам от нея... Аман!

Бащата на Лейля - мисля, че наистина Доан успя да го удуши , просто ако оцелее човека, Лейля ще намери бързо виновниците . Изглеждаше ми, че той казва истината обаче, не е замесен или поне не умишлено и не е очаквал, че ще стане така. По-скоро Шахинде /майката на Лейля/ ми се струва съмнителна, а не баща й.

Ясемин ... Жалка работа , но мисля , че я разбирам, защото наистина самотата е склонна да побърка и убие човек. Ханде много хубаво й го каза, какви проблеми има в тоя свят, нея любови я вълнуват.

Тахир и Ясемин със сигурност нищо няма да се случи повече между тях според мен, но и аз мисля, че Лейля е намесена . Стана ми тъпо за Нурай , но да видим как ще отмъсти тя.

Хубав е епизода.. Да видим нататък какво е развитието ..

# 194
Flowers HerbПовече информация за представянето на "Друг човек" в Кан!
18 октомври... с нетърпение
https://www.facebook.com/100080629815339/videos/1037873237408195
Cannes Hande Erçel and Burak Deniz will be in Cannes at the launch meeting on October
Dear friends, Hande Erçel and Burak Deniz's new series Another Love will be introduced with a big party at MIPCOM in Cannes, France. Don't forget to check out this great event if you get a chance.
Кан Ханде Ерчел и Бурак Дениз ще бъдат в Кан на стартовата среща на 18 октомври.
Скъпи приятели, новата поредица на Ханде Ерчел и Бурак Дениз Another Love ще бъде представена с голямо парти в MIPCOM в Кан, Франция. Не забравяйте да посетите това страхотно събитие, ако имате възможност.
mi_si, да допитвам се..., тъй като някой път хората сме склонни да идеализираме, тези които ни харесват!
И да за мен неговото мнение е професионално. Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт