💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 958
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Butterfly:3, майката на Кенан не се страхува толкова да му каже за болестта, а от фактa, че той ще разбере, че е осиновен. Независимо на колко години е един човек, вече пораснал, трудно възприема истината, че е осиновен. Аз пък, след като току що изгледах епизода с буквички, започвам да се чудя на Туран. Съпругата му не го оставя намира, постоянно поставя въпросa за болестта на детето им на преден план в разговорите им, буквално губи контрол пред мъжа си с нагласата, че и той ще се ошашка и ще предприемат нещо заедно, ще се борят заедно срещу злото в сина им. А Туран като че ли я успокоява и я спира да действа. “Спокойно, ще го мислим, ще се справим някак.” В един момент си помислих, че поради някаква причина той не иска на синът му да бъде оказана помощ Rolling Eyes Защо??? Дори след като им беше показано развитието на нещата от психиатъра, как Кенан може да загуби работата си, да се влюби, да създаде семейство… (пак ни загатват за семейството Wink ) Главният прокурор ще ни изненадва, хора, ей…

И според мен Тахир ще се превърне в положителен образ, загатнаха ни, че макар убиец от простотия, в него има добро и изживяно. Много ме стопли стопяването на ледове между брат и сестра Heart Интересно Лейля ли е причината да зареже така изневиделица Ясемин. Загадка в мен остави разговорът между Лейля и Тахир, когато тя го помоли да остави Ясемин. Той се разстрои и се отдалечи от нея, а тя прошепна:”Не го казах само заради Ясемин.” Като че ли се опитва да го предпази от връзка със собствената си най-добра приятелка? Thinking

Хареса ми много връзката между сцената с Ясемин и Лейля, в която Лейля плаче и крещи, че никой не я пита как е и никой не се интересува как е…
И сцената в колата на Лейля, когато Кенан я хваща за ръката и я успокоява Simple Smile

В очите на Доан започва да се чете страх и объркване, когато майка му го прегръща, когато Лейля го стиска здраво за ръката… ще видим кога доброто в него ще се събуди и ще разбере, че не трябва да живее в миналото, а сега Simple Smile И дали този момент ще изпревари непоправимото, или не… все още няма как да сме напълно сигурни финалът хубав ли ще е, или горчив. Ама да си споделя, още от началото мозъкът ми настойчиво си представя сцена, в която Кенан(без Доан) е в съда и го оневиняват за стореното чрез медицинска документация, доказваща, че не той е убивал… Ще поживеем и ще видим, дано да е след минимум 21 епизод Grinning

След като изгледах с бг буквички се чудя защо след такъв епизод ни пуснаха такива фрагмани…
За да понижат още повече рейтинга или се опитват да подбутят интереса след финала на еп.5, без да разкриват екшън във фрагманите? Не знам… ама в Туитър има масово недоволство на фенове. Едва ли не продукцията не я интересува турския рейтинг, а влагат всички сили към продажби в чужбина. Апелират да се гледа онлайн, защото се отразявало на цифричките в Сомера. И искат Ханде в Кан в рокля като от постера. Ще бъде много красива като се замисля, даже мама Арзу не би и устояла Grinning

Yassi, ох, че ви се изкефих! Чакаме критика от мъжа ти за всеки следващ епизод вече! Grinning

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 00:23 от Cocodoggo_mom

# 196
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 197
Коко , да , Туран също ми се стори доста съмнителен и си мисля , че май и той е навързан и намесен със случая с пожара …

Между другото забравих да напиша , че май не са хванали стрелеца , а друг човек .

# 198
Здравейте Animal Bee

Здравеййте! Blue Heart

От дълбоките архиви за Керем.

Случайно ми излязоха днес в инстаграм подобни снимки на турския актьор Озан Долунай и проверих в коментарите. Колажите са направени с платено приложение, чиято цял е да видиш как би изглеждал през 90те. Приложението е с изкуствен интелект, затова са и толкова реалистични снимките.
Скрит текст:

Ето това е приложението.

Ето така се ползва.

Относно ДЧ:
Коко, според мен Лейля се опитва да опази семейството на Тахир. Може да не харесва Нурай, но те все пак са женени, не е редно да се среща с бившата си. Стана ми интересно защо Тахир така набързо се е оженил за Нурай, принуден ли е бил , какво е станало? Да, определено видяхме в тази серия, че има някаква съвест, има шанс да стане положителен герой, но не и преди това да забърка някоя голяма каша с "приятеля" Гьокхан.

Пеперудка, точно стрелеца хванаха. Работи за Екрем (бащата на Лейля). Да видим ще проговори ли? Най-вероятно не. Може и да умре скоро, да не нарушаваме традицията за 1 умрял в почти всяка серия.Joy

# 199
Здравейте 🌞
Събитията дотук 😎

Пишат, че ДЧ са единственият сериал без обща снимка на главните героии ( като изключим постера ).
Хубав ден на всички

# 200
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

и още "зад кадър" Smiley

Лек ден ви желая!

# 201
Здравейте! Flowers Hibiscus

Приятел или враг?

"Първият епизод надхвърли 12 милиона гледания в YouTube и стана най-гледаният първи епизод сред телевизионните сериали, стартирали този сезон."

Седмичната класация на IMDb Starmetre.

Хубав ден! Nature Sunny

# 202
Рейтингите през така лошата за нас изминала седмица 😄

Само дето мрънкахме, само тоталът не е ок, можеше и по-зле да е 😄
АВ-то е супер даже!

# 203
Държим се в средата. Добре сме, предполагам.

Ели, щях да те питам, нали в понеделник уж беше финалът на MasterChef? Satisfied Цяла седмица вървеше, май скоро няма да приключи.

На 30 октомври и 6 ноември ще се излъчат последните 2 заснети епизода на Alparslan: Büyük Selçuklu. След него започва в понеделник нов сериал по TRT1.

"Никой мъж не може да има смелостта на влюбената жена."

# 204
16, 9 и 13 място от 25 сериала никак не е зле 😉😎
Честно казано си мислех, че сме доста по - надолу.
Утре в зелено с  +1 🍀😉

# 205
Днес не трябваше ли вече да е излязъл новия турски епизод и нов флагман ?

# 206
Днес не трябваше ли вече да е излязъл новия турски епизод и нов флагман ?
Довечера излиза 6-ти епизод. Миси ще даде линкове за гледане на живо.
За фрагман не е сигурно.

Излезе откъс от епизода.

https://www.youtube.com/watch?v=dPjDRbBy-14

# 207
Заблудила съм се , че излиза рано сутрин значи ..
благодаря за инфото ☺

# 208
Усетиха се, че не са добре нещата, но пак пускат "скучна" сцена. При конкуренцията ще има кръв, бой, катастрофа.. при нас любов и целувки. 😉 обаче боя винаги е с предимство при комшиите... започвам да се притеснявам за рейтинга утре..
Интересно как Доан се е измъкнал...

# 209
Честно казано и аз очаквах нещо по-динамично, да не заспим довечера ... ама това е положението
https://www.youtube.com/watch?v=dPjDRbBy-14

"Ако обичаш силно" на Мipcom 2023

Общи условия

Активация на акаунт