Защо??? Дори след като им беше показано развитието на нещата от психиатъра, как Кенан може да загуби работата си, да се влюби, да създаде семейство… (пак ни загатват за семейството
) Главният прокурор ще ни изненадва, хора, ей…И според мен Тахир ще се превърне в положителен образ, загатнаха ни, че макар убиец от простотия, в него има добро и изживяно. Много ме стопли стопяването на ледове между брат и сестра
Интересно Лейля ли е причината да зареже така изневиделица Ясемин. Загадка в мен остави разговорът между Лейля и Тахир, когато тя го помоли да остави Ясемин. Той се разстрои и се отдалечи от нея, а тя прошепна:”Не го казах само заради Ясемин.” Като че ли се опитва да го предпази от връзка със собствената си най-добра приятелка? 
Хареса ми много връзката между сцената с Ясемин и Лейля, в която Лейля плаче и крещи, че никой не я пита как е и никой не се интересува как е…
И сцената в колата на Лейля, когато Кенан я хваща за ръката и я успокоява
В очите на Доан започва да се чете страх и объркване, когато майка му го прегръща, когато Лейля го стиска здраво за ръката… ще видим кога доброто в него ще се събуди и ще разбере, че не трябва да живее в миналото, а сега
И дали този момент ще изпревари непоправимото, или не… все още няма как да сме напълно сигурни финалът хубав ли ще е, или горчив. Ама да си споделя, още от началото мозъкът ми настойчиво си представя сцена, в която Кенан(без Доан) е в съда и го оневиняват за стореното чрез медицинска документация, доказваща, че не той е убивал… Ще поживеем и ще видим, дано да е след минимум 21 епизод
След като изгледах с бг буквички се чудя защо след такъв епизод ни пуснаха такива фрагмани…
За да понижат още повече рейтинга или се опитват да подбутят интереса след финала на еп.5, без да разкриват екшън във фрагманите? Не знам… ама в Туитър има масово недоволство на фенове. Едва ли не продукцията не я интересува турския рейтинг, а влагат всички сили към продажби в чужбина. Апелират да се гледа онлайн, защото се отразявало на цифричките в Сомера. И искат Ханде в Кан в рокля като от постера. Ще бъде много красива като се замисля, даже мама Арзу не би и устояла

Yassi, ох, че ви се изкефих! Чакаме критика от мъжа ти за всеки следващ епизод вече!
Добро утро, прекрасни момичета! 

Цяла седмица вървеше, май скоро няма да приключи.