💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 558
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Браво, сетиха се ..
Готови са дори за 3 сезон..

# 586
Докато Лейля се подготвя за големи промени, за да стои далеч от Кенан, Кенан жертва най-важната част от живота си, за да остане близо до нея.

Кенан ще иска да напусне телевизията, за да бъде с Лейля. Поне така разбирам от написаното. Каква друга жертва да е? Нали професиите им пречеха, за да бъдат заедно. В 6-ти епизод, Лейля я спира факта, че той е водещ, известен и баща му й е шеф. Страх я е какво ще кажат хората, след като се е борила за поста си.

А за Кан, не ми хареса как организираха визитата им, особено вечерта.

# 587
# 588
Цитат
Кате ти тези отзиви за Шербета само в темата на конкурените им би ги прочела. Satisfied Така активно пишеше ли се за Шербета преди да се обърне рейтинга? Не е приятно друг сериал, различен от твоя да е фаворит на публиката в деня на излъчване. Рибарчето не е вече в петък и ние няма да бъдем в понеделник.
Значи, Слънце, Simple Smile опитвам се да открия скрития подтекст на поста. Отговорът ми е, че нито преди, нито сега се пише активно за конкуренцията, намират се по един-два поста във връзка с рейтинги, близки теми, актьорско изпълнение, сценарий... Аз цитирах този пост, за да си кажа, че успехът не се основава само на един или два фактора. Трябват поне три и то в цялост. И там цитирах една статия по въпроса, намирам я за обективна.
Аз се опитвам да си обяснявам явленията извън пристрастията ни. И ще повторя - според мен изказванията на блогъри (тук съм ги чела), рекламата, че и в самия сценарий акцентът пада върху красотата на Ханде и героинята й и страхотната игра на Бурак. Не го намирам за добър подход.

# 589
  • Кърджали
За Шербета и успеха
Факторите са много,да.
Скрит текст:
не следя самия сериал, макар и от време на време да хвърлям поглед на някои сцени. Но за слаба игра там не може да се говори. Много добри и много добре играещи актьори/актриси са събрали. Аз бях предубедена към Съла, но много добре се справя момичето.Там наистина сценария е на много добри ниво, отделно и няма герой който да е забутан в ъгъла..
Каквото и да си говорим, сценария е от особено значение. Не напразно и от Присъда например дори актьорите изкараха на преден план сценаристка им, защото тая жена е психопат и гений едновременно.И без да излиза от рамките на реалността.
Аз все още не виждам как ще създадат истинска любовна история в Бамбашкато. Да, като на приказка може да заиграят картата "любовта лекува всичко", но нека сме реалисти, тук любов не може да има. Кенан си е сериен убиец, каквото и да е психическото му състояние. Лейла е прокурор. Такава връзка е абсолютно нереалистична. Кой би живял с човек, за който знаеш какво е направил,и не знаеш кога пак ще се събуди другият в него. Тя любовта право чудеса, ама чак пък толкова.
Другият вариант (според мен по-реалистичен, но много драматичен) е все пак Лейля да го задържи ,изправи пред правосъдието и погребе любовта си. Но пък това няма да се хареса на зрителоте, очакващи приказка тип Красавицата и звяра.

# 590
Кате, на мен пък ми стана чудно, как след като не се гледа, не се коментира, то тогава могат да се правят такива заключения за актьорската игра на каста в Шербета? Satisfied
Хубаво, че ми отговори, защото в предния ти пост, не разбирах какво искаш да кажеш.

Съгласна съм, че за да е добър един сериал, трябва всички копоненти да са на ниво. На нас нещо ни липсва, я реклама, я сценарий, я играта на Ханде според някои (не и според мен нали Satisfied).

Не знам каква любовна история може да имаме. Не виждам как може да се завърши щастливо. Сценарият до момента не предразполага към такъв край. Много нереалистично би било.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 16:06 от midnight__sun

# 591
За добър ден - едно сладко клипче с любимия и чаровен Керем! Gift Heart

https://www.instagram.com/p/CyrDGAtoI-c/?hl=bg

И още от безбройните фенове...

# 592
# 593
За мен Ханде изобщо не играе лошо ролята си. Но различни очи различно виждат. Коментари за лоша игра при нея има от началото на кариерата й. Това не е нищо ново. Тук обаче ролята на Бурак е такава, че обира цялото внимание и я засенчва, това е нормално за мен. Ролята му е много трудна и той се справя страхотно. Няма какво да се лъжем.
Красотата също е нещо субективно. За едни Ханде е красива, за други не е. Нормални неща.
Като цяло смятам, че кастът е много добър. Идеята също, но не е за всеки. На мен ми допада до момента, ще видим нататък. Не искам щастлив финал и не е реалистично за мен да има такъв.

За Шербета не мога да коментирам, защото не го гледам.

# 594
Време за сбедобедно кафе с чаровника Керем/Дениз от "Aynem, aynem".    Flowers Four Leaf Clover

# 595
  • София
https://twitter.com/gazetepaparazzi/status/1716030146858099171

От срещата-разговор със студенти в Yeditepe University, фестивал за късометражно кино Luma, 20.10.2023 :

#KeremBürsin: "Не съм пристрастен към социалните медии. Животът, който живея, включва толкова много социални медии... Има както положителни, така и отрицателни аспекти. Отрицателни аспекти -  Обръща човешката психология с главата надолу. Не мисля, че е от голяма полза за младите хора."

21.10.2020 Satisfied

# 596
ДРУГ ЧОВЕК - Епизод 6 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-6-burak-deniz … -gtgiQEzQRZe7Z2bS

Огромни благодарности на нашите Пчелички Flowers Hibiscus

Приятно гледане!

# 597
Пчелички, сърдечни благодарности !

🦁

# 598
Ново стори от Бурак
“Историята тепърва започва.”
Пчелички, работливи като роботчета, страхотни сте!

# 599
Ох, ох, ще имаме страхотна неделна вечер, благодарение на екипа от работливи пчелички! Благодаря Ви!
Относно сериала - Бурак и Ханде са ми любимци… страхотно си играят ролите, доставят удоволствие за окото и те карат да съпреживяваш, не по-малко страхотни са и второстепенните герои, дори Нилай си играе двете секунди добре 😂
Аз продължавам да си държа на мнението, че Лейла е Зейнеп, не знам защо, но все така си мисля, майка й не иска да узнава, това което баща й държи да й разкаже…но да видим, дали и нейния живот няма да се срине и окаже лъжа. От единствения фрагман за серията утре не разбрах за къде си стяга куфара Лейла и е толкова разстроена…

Общи условия

Активация на акаунт