💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 520
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
# 646

Ново от Ханде

# 647
  • София
Това дали един човек иска да официализира връзката си или не е негово лично право. Всеки сам избира дали и кога да го направи. Керем и Хафсанур заслужават уважение. Не разбирам, какво се цели с тази информация. Това за мен е навлизане без разрешение в личното пространство. Какво странно има и защо Керем трябва  да хвана момичето за ръка и да го  покаже официално? Нормално е, ако връзката им е в началото, да не бързат да я оповестяват. Трябва ли при всяка току що започваща връзка да се бие камбаната. Нека опитат, ако има нещо вярно, пък ако се получи тогава ще я оповестят.  И значи ли, че ако Хафса е посетила Керем, непременно са гаджета. По тази логика и Ханде се срещна с Керем в Starbucks, но се оказа, че си пият кафето, като стари приятели.

# 648
# 649
Какво ще гледат зрителите днес Simple Smile

Дано гласуващите не са основно от чужбина Grinning

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 16:41 от Cocodoggo_mom

# 650
Добър ден!.
Прекрасна Ханде.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 17:21 от azisiq

# 651
# 652
Хаштагът на епизода тази вечер: #ikiyabancı (#Дваманепознати)

Purple Heart

Wink

# 653
От Бурак

# 654
Голям образ е Бурак.

Вие сте фенове по-отдавна и сигурно знаете, а може и аз да си измислям, но Ханде носи на средния си пръст една тъничка халка. Виждала съм я и на снимки, които споделяте не от снимачната площадка. Явно си е неин. Има ли история или?

Сега ми попадна тази снимка и се сетих.

# 655
# 656
Брутални факти, внезапни промени и големи жертви. Готови ли сте?

Коя песен изпрати Лейла на Кенан в 6 епизод? ( Ne söz Ne saz)

# 657
  • София
Вие сте фенове по-отдавна и сигурно знаете, а може и аз да си измислям, но Ханде носи на средния си пръст една тъничка халка. Виждала съм я и на снимки, които споделяте не от снимачната площадка. Явно си е неин. Има ли история или?
Благи, това е нейн много скъп спомен от нейната майка. Затова Ханде почти никога не сваля този пръстен.

# 658
Благи, след смъртта на майката на Ханде и двете с Гамзе носят по 1 такъв пръстен на средния пръст. Свързан е с майка й, не знам дали пръстените са им подарък от нея или те така са решили да си вземат.

# 659
От стори на Бурак.
Може ли така да си отиват? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт