💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 543
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет от мен, момичета.
В месеца на тиквата нека денят ви започне с хубави мисли.
Лека и успешна нова седмица!

# 631

Ново от Хандемиуу Grinning

# 632
Здравейте, 🌞

Носят се слухове,  че довечера може Бурак и Ханде да ни пуснат лайф.. много не ми се вярва, ама се надявам да е истина 😎

# 633
И други слухове в Туитър Grinning

Хем им го каза, ама си продължават

# 634
Няма ли някой друг вътре във всеки?

Наистина няма шанс да участва някой в сериал и да не го лепнат за другия ГГ.  Как са пропуснали Ханде да я забъркат с Бурак? Или са и аз не съм разбрала Grinning

# 635
Е, Благи, чакай де, “историята тепърва започва” Grinning а и може да ги е страх от Хакан медиите Grinning
Е, ето Grinning кризи!!!

Ама то си е за ревнуване след последният епизод … не знам … Grinning

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 11:37 от Cocodoggo_mom

# 636
Здравейте Animal Bee

Минавам само да съобщя, че новата тема е готова. Пишете спокойно. Pencil2

Фенове от Испания на сета на "Ако обичаш силно", преди повече от месец са снимките, просто сега ги качва момичето. Казва, че е очарована от всички актьори, които е срещнала.

# 637
Коко, мрънкащото за рейтинг ви носи и рейтингите за изминалата седмица на топ 15 сериали в Турция от общо 26 ли бяха?
Не знам какво повече искате!!! Grinning

# 638
# 639
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нося превод на фрагмана.

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-7-2-2GeOjzcUfi2htEjU

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 15:00 от midnight__sun

# 640
Благодаря за превода на фрагмана !
Тази вечер ще е интересно и ще очакваме първи фрагман за 8 епизод !

# 641
Здравейте! Blue Heart

Клипчета с Керем през годините. Hands V От различните фенове.

https://www.instagram.com/p/CytkS7RvQ7T/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CuugypDpfz8/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/CytKlBFo2ZU/?hl=bg

# 642
Привет на групата! Пожелавам Ви прекрасна нова седмица! Cupid

И клюката от днес, а може и да е вярно, няма лошо, хубава двойка са! Ех тоя Керем, всеки обича агнешко!

Мехмет Юстюндаг: Срещат се тайно!
Хафсанур Санджактутан и Керем Бюрсин, които участваха заедно в летния сериал на Kanal D "Ако силно обичаш", се срещнаха тайно в къщата на Керем. Има хора, които са видели Хафсанур Санджактутан да влиза и излиза от къщата му. Освен това искането за поверителност идва от Керем Бюрсин.
"Това е тайна любов, не мога да кажа на никого за проблемите си...“ Текстът на незабравимата песен на Зеки Мюрен описва Керем Бюрсин в момента!
Керем, който си партнира с Хафсанур Санджактутан в летния сериал на Kanal D, наскоро каза пред пресата, че той и бившата му колежка не са заедно:
📌"За съжаление, когато мъж и жена се съберат, ние сме народ, който е готов веднага да ги върже във връзка!"
Разбира се, когато казва "хората“, има предвид нас, журналистите... Но имам едно-две възражения срещу това!
Първо: Ако има нещо, на което съм бил свидетел стотици пъти през годините на моята кариера, то е, че "няма дим без огън“!
Второ: Всички клюкарстват, така че нищо не остава в тайна за дълго! Г-н Керем, може би не знаете това, защото сте живели дълго време в Америка.
Но също така научих, че това искане за поверителност идва от Керем Бюрсин. Това ми се стори много странно. Защо не хвана момичето за ръка и не излезе при хората? Мисли ли, че ще загуби фенове? Или смята, че извеждането на личния му живот на преден план ще навреди на кариерата му?
Със сигурност не знам какво мисли той, но нека обобщя мнението си по следния начин: "Не се притеснявайте, бъдете щастливи, г-н Бюрсин“
✍🏻Hгurriyet 23 октомври 2023

Хубав и усмихнат ден! Sparkling Heart

# 643
В първия си международен брой, публикуван на английски език и представящ сериала на корицата си, списание EPISODE говори за изненадващата история на сериала с продуцентите Тимур Савджъ, Бурак Сагиашар и основателя и главен изпълнителен директор на Global Agency Изет Пинто (A Completely Different Person);

„Кодовото име на Bam Başka Biri в заведението беше DKB, което означава (Дисоциативно личностно разстройство) на турски. Когато първият вариант на историята ни беше представен, изглеждаше като много интересен, но същевременно труден за продуциране проект за турска телевизия, защото концепцията е наистина трудна за реализиране. Това е сериозно психологическо разстройство, но доста често срещано, въпреки че не е широко признато от обществеността. Историята е не само интересна и поразителна, но и смела. Това много ни хареса. Разказвайки историята на главен герой с разстройство на множествената личност, всички ни развълнувахме много. Дори идеята да се влюбиш в двама различни мъже, живеещи в едно и също тяло, е концепция, много подходяща за превръщане във филмов сценарий. След това творческият екип на Tims&B и нашият любим писател Ethem Özışık работиха щателно дълго време върху работещ сценарий. Сценарият беше съставян и преработван много пъти и ние запретнахме ръкави.”

Ново от Ханде

Часовникът и роклята са предоставени за събитието от Hublot и Prada.
Споменавам го не за друго, а да не се говори, че на Ханде й е необходим Хакан, за да притежава нещо скъпо в гардероба си.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 14:34 от midnight__sun

# 644
Слънце, ⚘
Айше, ми е като Гюнфер 2

Общи условия

Активация на акаунт