💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 549
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Най-после малко динамика да вкарат…. Време беше да се събудят, някъде бях чела за неочаквана смърт на един от основните герои и това щяло да промени много пътя н всички герои, не помня източника, някъде в инстаграм…но не ми се вярва от сега да е Туран…

# 616
# 617
Ако е Идрис, то тогава Доан би станал съвсем неуправляем.

Нямам нищо против. Satisfied

# 618
Според мен няма да умре нито един от Туран и Идрис, ама ако ще е някой от тях, ще е Идрис. Доан тогава ще откачи още повече и не моим го спрем, и така до 2025 година Grinning

Тъй като не съм сигурна за превода, какво точно има предвид този? Ние в Нетфликс ли гледаме, ако един сезон е 6-7 епизода??? Grinning че за Нетфликс си бяхме - ясно, ама сме във Фокс Grinning

# 619
Май има предвид, че фрагманът е толкова добър, че е като за финален епизод.
Не мога да давам такива оценки. Вторник ще се разбере. Satisfied

Башак е рожденичка.
Една читава двойка излезе от сериала.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 21:20 от midnight__sun

# 620
Малко иронично ми се струва.. започнаха да ни вземат за майтап 😉
Всички напоследък се подиграват на ПР кампанията на сериала. Ако оцелеят до Нова година с това промотиране трябва да им се даде награда ..

# 621
Ако умре Туран, тогава мама ще гушка Доан, Лейла няма да се притеснява да е с Кенан, защото няма да спи със сина на главния прокурор и Кенан ще преследва Идрис. Чудничко!

# 622
  • София
Може и никой от двамата да не умре, а простреляният да се озове в болница и медиците-вълшебници да го спасят. В дизитата и без това в повечето случаи се възстановяват има няма за един ден. Thinking

# 623

Прекрасни са тези двамата и май мноооого се обичат, да е здрава Башак и все така обичана!
Още една хубава причина за съществуването на СЧК - любовта, която продължава… Simple Smile
https://youtu.be/oETo3G0wmDo?si=P3lROi-bNcJ-jZjP
Любима 🤍

# 624
Flowers Herb За кошера Animal Bee написал буквичките ...

шоколадчета от Брюксел Heart Exl
Болка, болка, болка ... от невъзможна любов, от предишни грешни решения, физическа и предимно страдащи души, дълбоки човешки рани.

Страхотна игра на всички от отбора на ДЧ.
Да им имам проблемите на плоскогърдите с деколтето на Ханде Smiley

Чакам за цепката да се изкажат късокраките. Wink

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 23:20 от Yassy_N

# 625
Пчелички, точно изгледах епизода!
Благодаря Ви за труда и за прекрасния завършек на вечерта преди да легна за сънчо...
Мисля, че това беше може би последният ни спокоен епизод.

Аз залагам, че Екрем утре ще е тежко ранен или пътник, най-вероятно няма да успее да каже нищо на Лейля , няма да му бъде даден този шанс.
Шахинде съм убедена, че не е истинската майка на Лейля обаче, но това не означава, че Лейля е Зейнеп !

Друго за момента не мога да предскажа и предвидя, но ще Ви следя с голям интерес утре вечер какво превеждате и коментирате за новия епизод!

# 626
  • Кърджали
Според мен няма да умре нито един от Туран и Идрис, ама ако ще е някой от тях, ще е Идрис. Доан тогава ще откачи още повече и не моим го спрем, и така до 2025 година Grinning

Тъй като не съм сигурна за превода, какво точно има предвид този? Ние в Нетфликс ли гледаме, ако един сезон е 6-7 епизода??? Grinning че за Нетфликс си бяхме - ясно, ама сме във Фокс Grinning
Има предвид че фрага е толкова добър, че все едно е като за финал на сезона. Нищо лошо не казва, даже ги хвали .
По принцип, когато серия е много добра, казват ,че е серия като за финал на сезона.

# 627
Добро утро момичета!
Успешна и прекрасна нова седмица ви пожелавам.

# 628
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 629
Яси, Joy претрепа плоскогърдите, късокраки злобарки Joy
И гифчето на Миси, когато на Кенан му се налага да спре. Безценно. Joy Днес съм малко зла някак Sunglasses
Стори на Ханде

Общи условия

Активация на акаунт