💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 26/

• 31 007
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • София
На гости на сестричката...

Един неповторим фотограф...

# 106

Purple Heart

Феновете се надяват и Керем да е там и да ни зарадва със снимка Wink

# 107
Няма проблем. Откакто Слънцето си направи профил да качваме клипчетата със субтитри и спокойно ровя из сайта. Нерегистрираните потребители не виждат всичко, затова ти пуснах линк за всяка серия. Като кликнеш на първия епизод и не ти излизат отдолу другите.

Аз искам да ви кажа колко съм потресена от нахалството на някои хора. Ако сте гледали 4 епизод в бг. суб., вероятно сте забелязали надписа, който сложихме на 3 места във видеото. Епизодът днес е качен в playtube , но без тези надписи! Специално съм писала още миналата седмица до човека,  който ги качва там, че не желая да се качват. С мен се свърза някакъв админ и обеща да изтрият сериите и сам ми каза в следващото видео да сложа надпис! Уж бяха изтрити, а явно просто са били скрити, защото пак са активни старите линкове. Админът ми се оплакваше как не печелили почти никакви пари от сайта, от собствения си джоб го плащали. Пожелавам им с кеф да си харчат жълтите стотинки дето печелят от споделянето на чужд труд!

# 108
Инфо:
"Ясемин Акюз, една от колежките на #HandeErçel в #BambaşkaBiri, похвали Ханде с нейния коментар
„Тя наистина е толкова красива. Никоя снимка, която виждате на нея, не е по-красива от самата нея. Защото това, което наричате снимка, е само това, което виждате, но моето красиво момиче има повече."😍❤️"

Wink

Положението към днешна дата Wink

# 109
# 110
Няма проблем. Откакто Слънцето си направи профил да качваме клипчетата със субтитри и спокойно ровя из сайта. Нерегистрираните потребители не виждат всичко, затова ти пуснах линк за всяка серия. Като кликнеш на първия епизод и не ти излизат отдолу другите.

Аз искам да ви кажа колко съм потресена от нахалството на някои хора. Ако сте гледали 4 епизод в бг. суб., вероятно сте забелязали надписа, който сложихме на 3 места във видеото. Епизодът днес е качен в playtube , но без тези надписи! Специално съм писала още миналата седмица до човека,  който ги качва там, че не желая да се качват. С мен се свърза някакъв админ и обеща да изтрият сериите и сам ми каза в следващото видео да сложа надпис! Уж бяха изтрити, а явно просто са били скрити, защото пак са активни старите линкове. Админът ми се оплакваше как не печелили почти никакви пари от сайта, от собствения си джоб го плащали. Пожелавам им с кеф да си харчат жълтите стотинки дето печелят от споделянето на чужд труд!
Flowers Herb Мики, това ме разтревожи..., дано тези нагледци не, Ви откажат пчелички Animal Bee Animal Bee Animal Bee Animal Bee Animal Bee
Какво ли ни е наред, та и тромавия закон за авторските права Animal Hear No Evil
Плагиати в областта на медите, колкото щеш и не само там...тъжно!

БЛАГОДАРЯ, за преведената част от епизода!

# 111
Здравейте, прекрасни момичета!
Благодаря за преводите и красивите споделяния!

Ще си имаме работа с Нюкет. Дано не разкрие Доан преди Лейля.

Усмихна ме Тахир в 4-та серия, който  не е остарял толкова, че да търси спокойствие, но е минал възрастта да търси справедливост. Превърнали сме в изкуство да се крием зад думи.
Много харесах последвалата сцена между баща и син. Когато не можеш да кажеш: не се срамувам от тебе, срамувам се от себе си.
"Това беше нещо моментно." Наистина "вълшебен" израз за случаите, в които от нас излиза някой съвсем различен човек. Израз с който търсим оправдания и извинение за думи, постъпки, изблици, рани.

Този сериал "не е просто история на идеалистичен прокурор и водещ на новини". Този сериал е своеобразна дисекция на човешката душа от най-тъмното до най-светлото в спектъра ѝ. Този сериал е и болезнено откровен портрет на действителността, в която живеем.
Скрит текст:
Пари = Сила+Власт

Съдебна власт...медийна власт...власт(права) на индивида...

"Затуй справедливостта, която в едната си ръка държи везната, с която отмерва правото, в другата има меч, с който го защитава. Мечът без везната е голо насилие, везната без меча е немощ на правото."
        Рудолф фон Йеринг
И превръзка на очите, за да отмерва и защитава обективно и равноправно. Всеки. Безкомпромисност - най-голямото изпитание за служителите на правото. (Един познат полицай споделяше:  -Не мога да си върша работата на село. Половината хора са ми рода, другата - приятели.)
Роднините и близките на прокурор Лейля още дълго ще изпитват професионализма ѝ. Колкото и здрави да са моралните ни устои, всеки има уязвимо място.

Медиите - среда за обмен на идеи, новини, анализи, информация, връзка между хората, но и ... огромна сила да влияят, насочват и формират общественото мнение.
Новинарските канали, "адрес на точни и безпристрастни новини", съгласно етичния си кодекс трябва да предоставят информация - обективно, достоверно, безпристрастно и спазвайки правата на личността.

"В тази страна, ако имаш пари, можеш всеки човек да купиш. Можеш и в телевизията да отидеш."
   собственикът на мина

"Моралът е нещо измислено от средната класа."
   Нюкет

"Нюкет винаги е права. Защото има пари! Но ще бъде каквото аз кажа."
   Кенан

Кенан има доверието на армия от милиони зрители. Доверието е както власт, така и отговорност. До него е незаменимата Пелин - оправна, грижовна, чувствителна, боготворяща го асистентка .

Уж на шега, самонадеяно Кенан противопостави "възможностите на държавата, телефонни записи, охранителни камери, полиция, жандармерия" срещу медията като сила: - "мога да заплашвам хората, мога да подкупвам, мога да ги накарам да се страхуват да не бъдат разкрити. Това е лукс, който ти не притежаваш.
- Това не е лукс, а престъпление."
Парите прикриват безхаберие, дават лукса за своеволия и нарушаване на закона, чувство за безнаказаност.

Нюкет: -Ти ли си собственикът на този канал или аз?
Кенан: - И ти не си собственик на канала. Собствениците на канала са всички тези хора.
Сервитьорът, който току-що донесе храната. Служителят, който ни взе колата на входа. Не ние.

В борба за рейтинги, последователи, избиратели,респективно власт и пари, много хора забравят кой избира, че властта се дава и лесно взима, че са избрани да служат на избирателите си - честно и с отговорност към всеки.

Какви са правата на Доан, върнал се да отмъсти за нечовешки жестоко престъпление? Размахва меча на лично правосъдие заради немощта на закона. Иска да направи съпричастен не само Кенан, а и цялото общество. Показвайки тъмните лица на замесените иска съчувствие за злодеянията си и се оневинява. Много хора вече го смятат за герой.
Постепено отмъщението за случилото се, се превръща в отмъщение на разярено животно в борба за връщане на контрол над собствената си съдба.

Дали това закъсняло "правосъдие" може да върне обществото към основни ценности, да намали корупцията, злото, страха, или ще създаде усещане за още по-голямо беззаконие?

Лека нощ!

# 112
Излезе

„Имам нужда да ме обичаш, имам нужда да те обичам.“

Нюкет излезе влюбена в Кенан. Триъгълникът ни се разраства. При разговорът с психолога Кенан сигурно научава нещо за състоянието си. Иначе не виждам причина да отблъсне Лейля. Та той в преведения откъс не можеше без нея. Ден и нощ искаше да са заедно. Хареса ми на мен, да идва понеделник.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:07 от midnight__sun

# 113
“-Вижте, изглежда сякаш има някой, който излиза от мен и се размотава без моето известие. Имам семейство, майка, баща. Страх ме е да не ги нараня…
-Това ще бъде много труден период за него, може би ще се наложи да бъде затворен в клиника с месеци.
-По дяволите, нуждая се от теб!
Имам нужда да ме обичаш!
Имаш нужда да бъдеш обичана!
-Известният журналист Кенан Йозтурк беше осъден на любов с прокурорката Лейля…”

Превод от английски Kissing Heart
Извинения, ако е неточен, мернах английски превод(не знам колко е точен) и набързо го надрасках.
Уффф, хареса ми! Revolving Hearts

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:14 от Cocodoggo_mom

# 114
S..v, страхотен пост. Hug

Коко, много ти благодаря. Ще изчакаме още няколко превода и ще съчетаем нещо. Blush

От известно време подозирам, че Нюкет има чувства към Кенан, но не бях сигурна. Вече съм. Grinning
Много ми е интересно какво ще стане при срещата на Кенан с психиатъра.

Яси, няма да се отказваме засега от превода, но може да го споделяме по друг начин, ще видим.

# 115
“-Вижте, изглежда сякаш има някой, който излиза от мен и се размотава без моето известие. Имам семейство, майка, баща. Страх ме е да не ги нараня…
-Това ще бъде много труден период за него, може би ще се наложи да бъде затворен в клиника с месеци.
-По дяволите, нуждая се от теб!
Имам нужда да ме обичаш!
Имаш нужда да бъдеш обичана!
-Известният журналист Кенан Йозтурк беше осъден на любов с прокурорката Лейля…”

Превод от английски Kissing Heart
Извинения, ако е неточен, мернах английски превод(не знам колко е точен) и набързо го надрасках.
Уффф, хареса ми! Revolving Hearts
Слагам и моя превод от английски. Украсих си го.

Вижте. Сякаш има някой, който излиза от мен и обикаля без моето знание..
Имам семейство, имам майка си, баща си.
Страх ме е да не им навредя.
Това ще бъде труден период от време. Може би ще трябва да бъде затворен в клиника за месеци.
Чуй ме, имам нужда от теб!
Имам нужда да ме обичаш.
Имам нужда да те обичам.
Известният журналист Кенан Йозтюрк получи присъда "влюбен" в държавния прокурор.

Мики, комбинирай си. Satisfied

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 23:28 от midnight__sun

# 116
Друг човек - епизод 6, фрагман 2 (бг суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-6-2-AftdspC55qpm9iRU

# 117
Ново от сета:

# 118
  • Кърджали
Мики, сложете някакъв воден печат (ох избяга ми думата)

Аз принципно бях против, ама почнах да го ползвам.
Иначе много подла постъпка от тяхна страна..
Моят превод на Присъда, май ти бях споменала, го качва друго момиче във Плейтуб, но тя изрично си споменава че превода е мой.
За съжаление няма как да ги спрете да го правят (единствено може да разчитате на това да се сетят да споменат в публикацията че превода е ваш .
За авторски права и дума не може да става по принцип, то самият превод и качване на сериалите си е вид нарушаване на авторските права . Но докато не се печелят пари, поне никой няма никого не закача.
Единственият вариант е заключена група в Телеграм, с ограничен достъп и включен забрана за сваляне. (Не че гарантира на сто процента, ама...) Но а се пробвах с превода на Присъда, имаше много протести "а не мога да се оправя с тази програма (все едно е ядрена физика), накрая след като и най-близката ми приятелка каза че не може с Телеграм, се предадох. И пак го качвам във Видеа

Извинете за офтопика....

# 119
Алекс, ние пари не печелим, но този сайт ме съмнява да не печели. Като им гледам банерите с реклами и качват всичко от телевизиите, до един турски сериал ли опряха? Подразних се, защото съм комуникирала с админа ( пращах му скрийншот да доказвам, че преводът е мой Joy ) и съм получила уверението му, че епизодите няма да се качват. Не искам да се качват там и това е, но на тях явно им е много важно.🤔 Ясно ми е, че когато нещо е качено 1път в мрежата, няма как да се защити от разпространение, но това тяхното е извънредна наглост.

Общи условия

Активация на акаунт