PANDORA - Тема 9

• 48 688
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Колекцията вече я гледахме и коментирахме.

# 631
  • BG-DE
В понеделник добавиха и нови неща към Дисни колекцията, а и някои други. Много ме изкушава чашата с кафе, защото съм голям любител на тази напитка но ме е страх, че както не си свалям гривните ще взема да счупя мураното. И шайн талисмана със звезди е много красив, не съм фен на муранските талисмани но новото е наистина много красиво😍

Отначало от новата колекция нищо не ме впечатли но на второ четене изкуствения опал силно ме грабва обаче нямам идея как да го комбинирам, кожената гривна също е интересна, а и още един пръстен ми хареса 😛

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 12:21 от Menerva

# 632
Тази кожена гривна и мен много ме грабна но никога не съм носила такъв тип гривни и не знам при носене как се държат, разтягат ли се, ако се намокрят при миене на ръце отразява ли им се 🤔 Ако някой има опит с кожена гривна ще съм благодарна да сподели.

# 633
  • BG-DE
Същите въпроси вълнуват и мен, присъединявам се към горното питане 😊 а иначе гривната е страшно ефектна 😍

# 634
Аз имах кожена от старите колекции преди. Доста я пазех обаче, но не се промени или съсипа.

# 635
  • BG-DE
Благодаря, мен най-много ме притеснява това, че когато си мия ръцете често намокрям и гривната си, а не знам дали това няма да съсипе кожена. Случвало ли се е да намокриш твоята гривна?

# 636
Може би леко да се напръска се е случвало. Но като цяло пазех от водя - например да я облея докато се мия, или да се къпя с нея.
Аз си го представям все едно да намокриш кожени обувки или чанта  - нали знаете как кожата се променя.
Може и друг да сподели, ако има опит

Сетих се да добавя - носех я без талисмани, може и затова да не се е деформирала. Моята беше розова Simple Smile

# 637
Тези обеци си харесах от новата колекция.
Извинявам се, че пропуснах да кача снимка.
От 05.06. новата колекция ще е налична в магазините и онлайн.

# 638
Имам 3 кожени гривни, едната е точно такава, но със стандартна закопчалка топче. Казвала съм многократно, че не робувам на бижутата си и безразсъдно ги топя в басейн, море, тренирам, готвя и се къпя с тях на ежедневна база. Като за кожа доста добре се държат при такъв тормоз, може би в края на втората година отдолу леко се поизтърка и втвърди, но за кожата можеш да се грижиш, да я намажеш с боя, крем и т.н. Единичната ми такава черна в един момент се извади от единия край от закопчалката. Носих я на ремонт, мрънкаха ми нещо, накараха ме да платя, защото гаранцията беше изтекла, залепиха я уж, но скоро след това се извади. Повтарям дамата по-горе, такава гривна най-добре без талисмани или максимално един да се върти там за ефектност. Само с неволно мокрене и миене на ръце няма да я съсипете.

# 639
  • Пловдив
Menerva, за мен това от първата снимка не е кафе, а bubble tea Innocent.

# 640
  • BG-DE
Права си, то даже си го пише, че е bubble tea ама кой да гледа 😂

# 641
  • Някъде там
Menerva, много ми допадна шайн талисмана със звезди Heart Eyes.
Диди, обеците изглеждат добре.
Аз от новата колекция нищо не си харесах. Два пъти я разгледах, може и да пропускам нещо.Мисля да я погледна отново Simple Smile

Редактирам. Разгледах отново и има някои неща, които като видя на живо е възможно да се замисля дали ще закупя.
тази коала ми се вижда много сладка, както и слончето, което е споделила Сладкодъвка.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 18:17 от Искрица

# 642
  • Down south

Не препоръчвам този чарм с луната и звездите.
Имам го и жълтеникавия камък някак потъмня и не изглежда добре.
Ще го снимам, като се прибера

# 643
  • Бургас
От близо една година имам кожена гривна. Сваляла съм я няколко пъти , само когато ходя на плаж. Всичко останало си правя с нея, къпане, миене, пране, спане … не се е разтегнала , не се е и олющила.
Този модел е.
Хвърлила съм око на двойната от новата колекция.

# 644
  • Пловдив
От днес е налична новата колекция и при нас:
https://silvercourt.bg/products/brand/pandora?sort=newest
А до 9-ти юни по повод РД на сайта има БД за всяка поръчка Simple Smile.

Редактирам, за да се оплача. Висящият талисман "цъфтяща сакура", който подарих на дъщеря си на 1ви юни, се е счупил днес, обади се да ми каже... Поне е намерила частицата... Толкова грижливо си ги сваляше и носеше само навън... Ще го рекламирам, то е ясно, но дали ще ми го заменят или поправят? Може да кажат, че е при неправилна експлоатация, да бе!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 12:12 от sunflower

Общи условия

Активация на акаунт