Времето е с есенни одежди, а ДЕВЕТОКЛАСНИК за ваканция таи надежди

• 34 618
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Утро, определено ще потръгнат нещата, трябва и време, просто. Оценката си е хубава, но пък и уч - ката можеше да даде малко и от нея си.

Мойто пак сърдито и нацупено се прибра. Причината е ясна - глад. То поне сутрин да ставаше по - рано за да хапне, ама не, и като тръгне за натам, и като тръгне за насам, все не иска да си взима нещо по път. Там не искала да яде, защото и било неудобно, местили се били по етажи и кабинети, на връщане пък, защото нямало за кога, ей ся щяла да се прибере и да хапне. И на училище ходи без пари, защо - защото не и трябвали. Луда работа, добре, че поне вода си носи. Ей туй мойто не е от мен, гладна, жадна, ненаспана, очите ша ти извади само със сръднята си.

# 481
  • София
Момичета,някое от децата ви да има това помагало?

Трябват ми отговори на 4-та тема,нещо за хъскита се споменава в текста.
Ако някой го има,моля да снима тези отговори.

# 482
Добро утро!
Днес моята деветокласничка има рожден ден! Почерпете се за нейно здраве!

# 483
Utro,да ти е здрава и да ти топли душата ,девойката!:birthday:
Моят също твърди,че няма много нови думи,все още е с оценка от входните по англ.език.
Виждам ,че с хъс подхожда към немския,дано го държи по-дълго време,пу,пу,пу.
По фвс едвам вързал 4ка,хвърляли топка,тичали и беше с мускулна треска.Еми само с лежане не става....

# 484
  • София, в момента в любимото ми село Железница
utro77, да ти е жива и здрава рожденичката! BirthdayFlowers Bouquet

# 485
  • Mars Hotel
Честита рожденичка, Утро! Да е здрава и много щастлива.

# 486
  • Бургас
Утро,честита да е наборката! Здрава и с лекота да постига целите си!🍀

# 487
Честит празник, Утро! Да е много здрава и щастлива!

# 488
Utro, да ви е живо и здраво детенцето! 🍀

# 489
  • София
Честит празник и от мен! Да е здрава, щастлива и с лекота да минава през изпитанията!

# 490
utro77, да ти е жива и здрава рожденичката!

# 491
utro77, да е здрава и щастлива прекрасната рожденичка!

# 492
Утро, жива, здрава,целеустремена, само хубави успехи, каквото си пожелае да и се сбъдне.

Аз пък току - що разбрах от мойта, че тази 80 год. женица, замествала друга учителка която е в майчинство, преди един месец е родила. Представете си как се търпи това нещо още две години, с тази 3. Днес отсъствала и в школо пишело, че миналата класна трябвало да я замества, една от леличките отишла да и каже. Тази учителка дори не си направила труда да предупреди, нито този който ще я замести, нито децата. Още по - учудващо станало, когата предишната класна ги попитала докъде са и какво правят в часовете, в момента в който разбрала, само дето не припаднала. Толкоз да е зле положението. Другото откачено нещо е, с уч - ката по Физика, малко или много един учител ще се опита да накара ученик да мисли и расъждава, а тая когато изпитва искала от децата, да цитират това което им е диктувала като план, ако не я цитираш а кажеш нещо малко по разчупено, смъквала оценката, едно нещо да пропуснеш - също, дори и да допълниш със свои думи пак така. Миии, сега чакам с нетърпение РС, за да ги емна наред, хич няма да си мълча, това е безобразие. После защо децата не говорят, не разбират, не се аргументират, ни мислат, и са със беден речник на изказ. Как пък точно на тях им се случиха такива учители, ум не ми го побира.

# 493
Утро, честит празник. Ставаме 2 рожденнички днес  Smile

# 494
Благодаря ви, момичета, за прекрасните пожелания!
Надявам се, че днес по нищо не са я изпитали!
Вече събота и неделя ще учим за следващите предизвикателства - ами май излиза, че на парче е най-добре / в смисъл повечеко учене събота и неделя/, защото през седмицата реално няма време за сносно учене.

Утро, честит празник. Ставаме 2 рожденнички днес  Smile

ra2, ти ли?!
Жива и здрава! Много радост от живота! Purple Heart

А голямата ми е след два дни. Два скорпиона!!!
Тъкмо изпратих подаръците към Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт