Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2023/2024г.

• 84 459
  • 909
  •   1
Отговори
# 900
Много ми харесаха коледните украшения в Зара тази година. Пак са винтидж, но по-бляскави от предните колекции.

# 901
В Лидл срещу 45 лв има хубаво светещо дръвче, тип плачеща върба, 150 см високо, топла светлина.

# 902
  • Някъде там
В онлайн магазина на юск има секция с коледна декорация. Не знам дали в магазините са изложени, защото не съм ходила до там.
Аз си чакам да пуснат коледната украса в Бриколаж, много ми харесва украсата от там, както и в Mömax.

# 903
hrrisss , благодаря ! Даде ми идея да погледна в "Зара" . Тази година искам украшения в капковидна форма и намерих това , обаче го няма в наличност , пък и цената ....а ще ми трябват поне две .

https://www.zarahome.com/bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5 … ny4NtsjxPtb1xzHIg

Искрица , и аз съм фен на коледната украса на Бриколаж . Нещата там са различни от другите магазини . .

Въпреки че имам представа каква да бъде темата , не смея още да купувам . Трябва първо да извадя каквото имам от предишни години и тогава да преценя какво ново да взема . За известно време ще е хаос у дома .

# 904
oska, завиждам ти, че си толкова разумна. Аз купувам, пък после ги нагаждам нещата.
И всяка година се каня как няма да купя нищо повече...

# 905
Пише, че ще го заредят скоро. В Зара е скъпичко. Няма да забравя, още преди инфлацията, една най-обикновена метла струваше 60 лева.

# 906
Пише, че ще го заредят скоро. В Зара е скъпичко. Няма да забравя, още преди инфлацията, една най-обикновена метла струваше 60 лева.
Хвърлих и аз едно око на коледните им предложения и по мое виждане не само е скъпо, ами и грозно, банално, с едно-две изключения (едното от тях е точно показаната капковидна декорация). 
За красиво и скъпо мога да дам пари, но за грозно, банално и скъпо - защо?

# 907
  • Някъде там
hrrisss , благодаря ! Даде ми идея да погледна в "Зара" . Тази година искам украшения в капковидна форма и намерих това , обаче го няма в наличност , пък и цената ....а ще ми трябват поне две .

https://www.zarahome.com/bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5 … ny4NtsjxPtb1xzHIg

Искрица , и аз съм фен на коледната украса на Бриколаж . Нещата там са различни от другите магазини . .

Въпреки че имам представа каква да бъде темата , не смея още да купувам . Трябва първо да извадя каквото имам от предишни години и тогава да преценя какво ново да взема . За известно време ще е хаос у дома .
Аз също все още нищо не съм закупила. За сега изчаквам. Мислех да си купя нова и по-малка елха. Нашата се счупи. Вчера я извадих от килера за да я изхвърля, но реших да се опитам да я поправя и успях. Сега се чудя дали да я запазя или да вложа в нова.
Така изглежда след ремонта, не съм я разперила хубаво, но си изглежда прилична Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 10:25 от Искрица

# 908
  • Over the hills and far away
Искрица, елхата си изглежда съвсем наред- стои изправена, клонките са гъсти. Отзад виждам чудесни рисунки и ниша, която плаче за коледна декорация Joy Hug
От години следя тази дама- Ребека. Декорациите й са стилни, по американски пищни, но не кичозни ( поне за мен). Профи дизайнер е, понякога дава добри съвети, а в ранните й видеа има и нагледни обяснения и проекти.
https://youtube.com/@rebeccarobeson1?si=Q8JzcM5Dnv3q25QA
Не е ли време за нова тема 2024/ 25? Някой с време и желание да направи?

# 909

Общи условия

Активация на акаунт