Испански език

• 4 095
  • 27
  •   1
Отговори
Помогнете ми да науча Испански език,дайте идеи.Ако някой има свободно време,ще се радвам да се свърже с мен и да ме насочи.

# 1
  • София
Помогнете ми да науча Испански език,дайте идеи.Ако някой има свободно време,ще се радвам да се свърже с мен и да ме насочи.
От кой квартал сте?

# 2
  • София
Какви насоки? В зависимост от мястото, където живееш, и времето и парите, с които разполагаш, си подбираш курс.

# 3
  • SF
как се казваш - cómo te llamas
от къде си? - de dónde eres
казвам се Петя - me llamo Petya
Къде живееш - Donde vives
1 - uno
2 - dos
3 - tres
4 - cuatro
5 - cinco
6 - seis
7 - siete
8 - ocho
9 - nueve
10 - diez

Научи това и после ще учим и азбуката.

# 4
Мога да препоръчам този сат, според мен е уникален.

https://www.123teachme.com/

В него има от всичко и по много. За самоподготовка е чудесен. Успех!

# 5
  • Melmak
Отивай и се записвай в Институт Сервантес. Там със сигурност ще се научиш. Частни уроци за възрастен човек не го виждам като особено успешен метод. Интензивни курсове ми се струват доста по-удачен вариант.

# 6
Здравейте! Попаднах на някакво приложение " Pimsleur:  language learning? Може ли да споделите мнение за него подходящ ли е като помощно средство при изучаване на испански ?

# 7
Да похваля ara lingua  и преподавателката по испански.Много добре направени курсове.В момента уча  A1 ниво, но смятам да си закупя и останалите нива.Има и видеа към уроците.🤗

# 8
Както всеки език без да седнеш да учиш и пишеш думи - не става. Поне моята практика така е показала. Когато стартирах с ученето на испански се записах първо на уроци в 1 школа в моя град. Така изкарах 2 нива, но след всеки урок сядах да си пиша новите думи задължително. Отделно често глидах испанска телевизия, нищо че не я разбирах. Идеята беше да свиквам със звуците и думите. Бях си накупила и доста граматики с упражнения.

# 9
буквата V като "б" ли се произнася? Donde vives - донде бибес? А S понякога е "ш" - Usted - уштед?

# 10
  • SF
Да, v  се произнася като Б, но за шъшкането много зависи от коя област е езикът, на който говорят.

# 11
Здравейте! Мисля, че нямам необходимите познания,за да положа такъв изпит ,но ми е любопитно как изглежда един изпит за сертификат за владеене на испански език мисля, че DELE се наричаше. Ако някой може да сподели примерен тест, който да изтегля безплатно. Вярно, че има устен изпит, предполагам,но аз търся писмената част

# 12
За испански дистанционно, коя обуч.организация бихте ми препоръчали?

# 13
  • София
Здравейте! Мисля, че нямам необходимите познания,за да положа такъв изпит ,но ми е любопитно как изглежда един изпит за сертификат за владеене на испански език мисля, че DELE се наричаше. Ако някой може да сподели примерен тест, който да изтегля безплатно. Вярно, че има устен изпит, предполагам,но аз търся писмената част

Тук е обяснено подробно, а най-отдолу има модели на изпитите за всяко от шестте нива
https://examenes.cervantes.es/es/dele/examenes/a1

# 14

Тук е обяснено подробно, а най-отдолу има модели на изпитите за всяко от шестте нива
https://examenes.cervantes.es/es/dele/examenes/a1
Благодаря Ви много за помощта!

Общи условия

Активация на акаунт