Коремчето едрее, мама хубавее (тема 5/Януари 2024г.)

• 42 629
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета ! Аз съм в 30та седмица термина ми е на 30-31ви декември , но от началото съм си в тази група и тук ще си остана.
До момента съм качила 15кг като последния месец си качих към 6-7 до преди това всичко си беше наред ! Бебето върви с 5 дни назад въпреки че постоянно ме карат и ям протеини. Днес от изследванията видяхме че малко е ниска глюкозата , и АГ ми назначи обременяване , притеснено ми е , не знам какво да очаквам има ли някоя от вас със същия проблем . Благодаря ви !
Моята глюкоза до сега колкото пъти съм я изследвала, толкова пъти е била малко под долна граница на гладно. Правих обременяване в 15та г.с., всичко беше наред. Бебка върви нормално, АГ не е казвала нищо за глюкозата. Не се притеснявай от обременяването.

Благодаря за отговора ! Надявам се и аз, иначе на прегледите и на феталните морфологии до сега ми казват ,че всичко е наред , единствено това ,че върви с 5 дни назад , което ме притеснява , но казват че може овулацията ми на е била по късна и да не е изчеслено с точност 😊

5 дни нищо не са. Детенцето на кумата ми вървеше 10-тина дни назад (също най-вероятно заради късна овулация) и всичко си мина съвсем наред. Simple Smile

# 151
Здравейте момичета ! Аз съм в 30та седмица термина ми е на 30-31ви декември , но от началото съм си в тази група и тук ще си остана.
До момента съм качила 15кг като последния месец си качих към 6-7 до преди това всичко си беше наред ! Бебето върви с 5 дни назад въпреки че постоянно ме карат и ям протеини. Днес от изследванията видяхме че малко е ниска глюкозата , и АГ ми назначи обременяване , притеснено ми е , не знам какво да очаквам има ли някоя от вас със същия проблем . Благодаря ви !
Моята глюкоза до сега колкото пъти съм я изследвала, толкова пъти е била малко под долна граница на гладно. Правих обременяване в 15та г.с., всичко беше наред. Бебка върви нормално, АГ не е казвала нищо за глюкозата. Не се притеснявай от обременяването.

Благодаря за отговора ! Надявам се и аз, иначе на прегледите и на феталните морфологии до сега ми казват ,че всичко е наред , единствено това ,че върви с 5 дни назад , което ме притеснява , но казват че може овулацията ми на е била по късна и да не е изчеслено с точност 😊

5 дни нищо не са. Детенцето на кумата ми вървеше 10-тина дни назад (също най-вероятно заради късна овулация) и всичко си мина съвсем наред. Simple Smile

Благодаря за успокоението ❤

# 152
Това са някакви ориентировъчни измервания....само малко да мръдне АГ при измерването и от минус става на плюс...щом АГ казват,че няма проблем не се притеснявай....а и повечето не знаем кога със сигурност е била овулацията...на кой ден е настъпила имплантацията...те си го смятат по идеален стандарт...28 дни цикъл...ову на 14тия ден....

# 153
Вие на какви чувалчета за сън сте се спрели? Гледам тези на Angel baby и има зимни от 0 до 6 месеца, които са 2,5 тог, както и такива за повиване от 0 до 3 месеца, които са 1 тог. Нямам никаква идея какво ми трябва. 😁

# 154
Вие на какви чувалчета за сън сте се спрели? Гледам тези на Angel baby и има зимни от 0 до 6 месеца, които са 2,5 тог, както и такива за повиване от 0 до 3 месеца, които са 1 тог. Нямам никаква идея какво ми трябва. 😁

И аз със сигурност ще взема Angel baby, моята дилема е същата 😁
Но по-скоро ще заложа на 1tog , по схема си го дават за 21-22 градуса, за спане е идеален... ако е за навън със сигурност ще трябва по-дебелия.

# 155
И аз тях гледах...и се чудех с краченца или без да бъде...май без ми изглежда по удобно

# 156

И аз със сигурност ще взема Angel baby, моята дилема е същата 😁
Но по-скоро ще заложа на 1tog , по схема си го дават за 21-22 градуса, за спане е идеален... ако е за навън със сигурност ще трябва по-дебелия.

От стандартните или от тези за повиване, които ги водят ?

# 157
За мен тези с крачета са много глупави, защото зимата трябва да спи с чорапи,а някои деца не понасят да спят обути. А моето пък хич и до ден днешен не обича в чувалче, само рита и спи неспокойно и добре, че една приятелка ми беше дала та не се набутах .. моя съвет е пробвайте с някое евтино, защото много деца не понасят да са " на тясно" в чувалче..

# 158
Angel baby са много хубави,  ползвах с дъщеря ми до почти 5г възраст, като последните 2г с крачета,  по-рано нямаше нужда. За неходещо бебе няма никакъв смисъл с крачета, ще е супер неудобно, нормалните са идеални. От каката имам няколко,  но тя се роди края на лятото,  та мъничко зимно мисля, че ще взема сега.  За навън за количка имам пак на Angel baby един много хубав чувал с вълна,  взех го пак на следващата зима тогава,  сега с малко бебе ми се струва, че ще е перфектно - с домашните дрехи или макс някоя жилетчица отгоре и го бухам в това чувалче, вместо в космонавт. Това,  ако няма да се налага да го вадя,  докато сме навън,  ама зимата надали ще правя разходки наведнъж с часове, така или иначе. Иначе и дрешките на Angel baby са мноого хубави като качество.

# 159
Момичета , вие които сте на режим заради ГД или поне притеснения за такъв , какъв ви е режима ? Имате ли специален такъв ? Или просто сте намалили въглехидратите до минимум и не ядете захар , фруктоза и т. Н . ? Питам , защото тук в БГ само казват да се изключат тези храни , а на вън се дават и специално схеми за хранене и е доста по онагледено . Което от своя страна е и объркващо , спрямо нашите лекари и техните изисквания за хранене при ГД .

# 160
А за космонавтче кое бихте препоръчали?
За режима за ГД..аз спазвам от месец и половина ..утре съм на обременяване...за последния месец бях качила само 400гр...въглехидрат не ям...без оризи,макарони,картофи,нищо тестяно...хапвам протеинов или пълнозърнест хляб и пак не повече от 3 филийки...ако ям плод гледам да е отделно от храната ...междинно...ядки сурови хапвам,но по малко ,месо печено,риба,всичко млечно,зеленчуци всякакви ям и яйца...общо взето май е това

# 161
Аз се включвам с малко инфо от изложението , днес бях , лудница , имаше много хубави неща , всичко имаше и доста хора Simple Smile направи ми впечатление хубавата материя на Cotten hug , хареса ми количка на Anex , казаха че имат много марки и колички в студентски град , а една друга количка забравих каква беше марката , доста практична , имат магазин на Стамболийски , имаше елекрически помпи, на мадела бяха най скъпите , имаше и по бюджетни canpol бейбис … marimer спрей за нос , много хубава презентация направи дистрибутора . А дрешки на Косара , имаше много народ там …. Ако мога да бъде полезна с някаква информация пишете ми Simple Smile

# 162
Лято как ги запомни всички работи...аз хич не съм в час с марки и т.н. и нищо нямаше да запомня 😁 от всичко което е изброено знам само спрея маример и то защото ми го изписа личната преди няколко дни и го ползвам 😂🤣

# 163
Ех, как ме е яд, че не успях да отида на изложението, ама чак днес се почувствах долу-горе по-добре.. На cotton hug поръчах гнездото, много е качествено. Като козметика какво мислите да използвате? Мустела, А-дерма, биодерма? Нещо интересно откъм детски мебели? Скрин-повивалник търся. Отзиви за бебефон? Другия месец започвам истинския шопинг и правя списък, събирам мнения.

# 164
Ако има някой отзиви за хубава сгъваема кошарка да казва.
Искам малка, спретната, без различни функции, повивалници и ала бала.
Да е лесна за пренасяне и това е. Искам да поръчам онлайн и хич не ми се ходи в магазин.
Лято нещо за кошарки от излоението?

Ох и аз искам отзиви и за бебефон!

Общи условия

Активация на акаунт