Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 255
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Едит: появи все от отново

Здравейте! Имах талон за ревокс 1+1, но мистериозно е изчезнал без да съм пазарувала. Някой да има сходен проблем?

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 06:31 от stonefaced

# 586
Наистина ми се струват изгодни талоните. Аз искам да си взема тези серуми на Ревокс, един с вит.Ц и един с ниацинамид, за сутрин и вечер. Някой пробвал ли ги е, как са? Не съм ползвала серуми досега, а май ми е време.
В момента ползвам серума на Ревокс с пептиди, доволна съм, ще се възползвам от талона.

# 587
Ютията ми полепна от една блуза. С какво да я почистя? Не ми се е случвало до сега. Обикновена е, с някакво сиво покритие, не е скъпа ютия.

# 588
  • София
Ютията ми полепна от една блуза. С какво да я почистя? Не ми се е случвало до сега. Обикновена е, с някакво сиво покритие, не е скъпа ютия.
Аз си купувам едно стикче от Джъмбо за 2 лв.и върши страхотна работа.

# 589
  • София
"И/или" предполагам означава, че могат да се комбинират два различни вида от един тип продукт. Например мъжки и женски Део Нивеа?
Да, може. Аз така купих.

# 590
Може ли да ми предложите хубав гел за коса със силна фиксация?

# 591
Днес нямаше гелове на Сомат , където ходих.
Други клиенти търсеха сухи шампоани- нямаше.

# 592
Нещо не ме радват талоните. Половината продукти ги няма онлайн, а пък във физическите магазини напоследък е обрано доста. Сега преброих набързо, ходя в 7-8 магазина всякакъв размер. Хубаво имат талони, ама стока нямат.

# 593
И аз не съм във възтрог от талоните, не ползвам нищо от тези продукти.
Препоръчайте серум на Ревокс, освен този с пептидите, поне тях да пробвам Blush

# 594
Аз се зарадвах само на талона за маските на Миша. Могат да се комбинират различни видове, но взех тази, която ми е любима.

# 595
Поръчах 6 маски Миша онлайн, с вземане от магазин. Поръчката ми е изпълнена само с 3 броя, тъй като другите не били налични и съответно едната маска е маркирана на редовна цена. А и вече нямам купон. Нещо не е както трябва в това приложение...

# 596
И аз не съм във възтрог от талоните, не ползвам нищо от тези продукти.
Препоръчайте серум на Ревокс, освен този с пептидите, поне тях да пробвам Blush

Ползвам доста техни и съм доволна - вит С, АНА, кофеин…

# 597
Нещо не е както трябва в това приложение...
Както трябва е. Наличностите на веригата не са както трябва и още не мога да разбера защо. Дадоха ми компенсация купон за 15% от цялата покупка/поръчка , исках да взема супер много неща, а просто ги няма. Буквално не знам какво да взема, не ми се искаше да гърмя талона за спирала и червило.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 12:56 от Нарцùса

# 598
Възползвах се от някой талони вчера, но наличности наистина няма по магазините. Сухи шампоани и кърпи няма. Иначе на касите наистина са много търпеливи и мили и обясняват дали талона ти е хванал или не. Също така в магазина, поне който аз посетих, имаше табели 1+1 където са промоционалените продукти.
Измивен гел няма - нито на balea, нито на alverde. Моля за препоръки за лек измивен гел за лице, за суха кожа като втора стъпка.

# 599
На Балеа гела в прозрачна опаковка го имаше оня ден в травъл размер на касите в Сердика.

Общи условия

Активация на акаунт