Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

 • 59 309
 • 743
 •   1
Отговори
# 735
 • Мнения: 54 944
Да, точно там, Бърд. Аз кремовете забравих да ги пусна в поръчката, на място не ми се занимаваше, че нещо се затрудни служителката, вика нейна колежка за съдействие и ме забавиха. Имам чувството, че малко хора пускат поръчка до магазин. Явно не знаят, че е безплатна доставката. Нямат опит служителите с онлайн поръчки. И в друг магазин ми се е случвало. Даже имам една неприключена в системата им поръчка, а съм я взела преди една година.

# 736
 • Мнения: 4 312
Взех и аз 2 серума и мокри кърпи. Нищо не съм ползвала на Revox, едни ги плюят, други хвалят. Много им се чудих кви да бъдат и да ги купя ли изобщо. Грабнах накрая вит Ц и гликоловата киселина.
Как да ги използвам имам и ретинол и Матриксил на ТО?

# 737
 • Мнения: 1 077
Колко време те чака пратката в магазина? Т. Е. Може да я вземеш след 30 мин, но ако не я вземеш след колко време се анулира ?

# 738
 • Мнения: 1 723
Успях да си купя с талон две червила.

Хубави ли са червилата от промоцията, какви са ви впечатленията?

Малко изсушават, но нищо фрапантно. Трайни са, аз имам Sand storm и Mochalicious от миналата година. В Нотино почти винаги са намалени.

# 739
 • Мнения: 1 412
За витамин Ц знам, че е хубаво да не се смесва с ретинол и други киселини, най-добре е сутрин преди слънцезащитата. Също имам на revox, но от промоцията с предните талони от колелото и скоро го отворих, още трупам впечатления. На шишето си има много подробни инструкции за нанасяне.

Мисля, че до 7 дни трябва да се вземе пратката от магазин. И аз съм останала с впечатление, че нямат много опит с такъв вид поръчки служителките, а е толкова удобно.

Да похваля една тяхна маска с Aha и bha, много са актуални сега тези киселини, заедно с ретинола, но тъй като съм със суха кожа, все не мога да харесам продукт с тях и да ги включа. Взех веднъж на прима виста маската, обещава невероятен Glow ефект - ами така си е след нея кожата ми направо сияе, видимо почистена от мъртви клетки, и т.н. Днес не мога да си се нарадвам в огледалото. Само два пъти съм я позвала, но и двата пъти при мен имаше такъв уау ефект.

Взех се от маските на Миша, но много по-доволна съм от тези на balea и други , без талон нз дали щях да си ги закупя иначе.

Току-що открито в dm: Шийт маска за лице с AHA&BHA киселини (https://dm-drogeriemarkt.bg/balea-shiyt-maska-za-litse-s-aha-bha … pdsteilen.laufend)

# 740
 • Мнения: 4 312
И аз мисля вит Ц сутрин да го слагам, а другите вечер да ги редувам през ден, два.

# 741
 • Мнения: 115
И аз предпочитам да поръчвам през приложението, така всичко ми е под ръка. Понякога в магазина не се ориентирам или пропускам нещо. От талоните взех маски за лице, самобръсначки, мокри кърпи и сух шампоан. Добавих и други артикули, за да мога да участвам в играта по случай рождения им ден.

# 742
 • Плевен
 • Мнения: 724
Колко време те чака пратката в магазина? Т. Е. Може да я вземеш след 30 мин, но ако не я вземеш след колко време се анулира ?
В мейла пише 5 дни, но като си взимах моята пишеше на самата бележка срок за съхранение поне 10 дни след датата на поръчка.

# 743

Общи условия

Активация на акаунт