Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 222
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Лошо значи, РД е утре а талонче няма Disappointed

# 691
Моят талон за РД се появи точно на деня.

Всичко от талоните, което набелязах имаше налично. Вчера беше заринато с Нивеа деотата.

Адвент календарът с чая за мен не струва. Слаби са ароматите и доста сходни.

И за похваля този серум - като кадифе става с него кожата ми. А го взех защото, обичам кремове с дозатор.
Но съм сигурна, че беше на по-ниска цена преди около месец.

# 692
И моят талон за РД се появи на датата и важеше 10 дни след нея.

# 693
Така, не бях права!
Отидох в друг магазини имаше абсолютно всичко от талоните! Заредих маски на Миша, маски за крака и Сомат. Зареждаха серумите тъкмо.

# 694
Маската за крака от талоните как се ползва, като чорап ли е или не?

# 695
На деня се появява и важи за 10 дни след това.

# 696
Маската за крака от талоните как се ползва, като чорап ли е или не?
Да, като чорап е.
Начин на употреба:
Скрит текст:
1.Измийте и подсушете кожата на краката.
2. Отворете опаковката и поставете маската. По време на нейната употреба, избягвайте да се движите. За удобство и по-добър ефект, можете да поставите чорапи от горе.
3.Оставете маската да действа около 20 - 30 минути. Отстранете я без да изплаквате

# 697
На малката днес не и работели талоните.
И от касата не могли да помогнат.

# 698
  • Варна
Това ли е ултразвуковата четка, която беше препоръчвана тук:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dontodent-elektricheska-chetka-z … 066447111637.html

# 699
  • пустинята Гоби
Не мога да ти отворя линка, но четката, която се препоръча тук с дълготрайна батерия e Oclean. Не съм сигурна, че ги продават в ДМ.

# 700
Тази е четката, която се хвали в темата. Тя е аналог на звуковите четки на Филипс, само че марката на Дм. Има и накрайници,  които са съвместими с Филипса, пак марката на ДМ.
Другата  Oclean я продават в Емаг.

# 701
И моят талон за РД се появи на датата и важеше 10 дни след нея.

Има някаква надежда значи Relieved
Благодаря на всички, които отговориха, утре ще докладвам.

# 702
Не мога да ти отворя линка, но четката, която се препоръча тук с дълготрайна батерия e Oclean. Не съм сигурна, че ги продават в ДМ.
В еМаг виждам много видове на тази марка. Може ли при възможност линк към тази с уау батерията Wink

# 703
  • Пловдив
В еМаг виждам много видове на тази марка. Може ли при възможност линк към тази с уау батерията Wink
https://www.emag.bg/el-chetka-za-zybi-oclean-f1-sonic-electric-t … tm_medium=android
Цената беше различна с доставчик еМаг. Предлага се и в Озон,  дори и в някои филиали на Пепко.

# 704
  • пустинята Гоби
Аз имам четката от линка, сега го отворих. Харесва ми, но батерията не държи. Другата, която похвалиха с дълготрайна батерия не съм я ползвала, следващия път ще си купя от нея.

Общи условия

Активация на акаунт