Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Направих онлайн поръчка с купоните, част от нещата липсват и 1+1 е станало 1 и на редовна цена, което мисля че е не е коректно изобщо, поне да ме бяха уведомили, поръчвала съм си много пъти, но този път нещо не е адекватно
При мен се получи същото нещо. Писах на контакти и я анулираха (статус върната от магазин) понеже след като била подготвена не можело да се откаже. Още чакам да ми възстановят сумата.

# 676
Те пък защо се правят на ударени? Като липсва един артикул няма да слагат другия. Нали затова са талоните, да вземем 2 на цената на 1. То на редовна цена и баба знае.

# 677
  • София
Обикновено си пускам онлайн поръчка и я взимам от магазина, но този път нарочно си ги купих на място в магазина. Вярно загубих време (една Нивеа конкретно колко я търсих!), но да съм сигурна, че има четен брой от това, което искам, за да се възползвам от купона. Естествено гела за съдомиялна го нямаше точно този, но имам много работа в офиса и нямаше как да хукна още миналата седмица.
Да видим какви ще са офертите от 18ти. Wink

# 678
  • София
Аз днес си купих още 4 кутии от адвент чая. Страхотни са на вкус. 🩷

# 679
Аз взех последните 2 гела. Няма шанс повече да го намеря никъде, според мен

# 680
  • 1st floor
Аз взех последните 2 гела. Няма шанс повече да го намеря никъде, според мен
Вчера беше пълно на Славейков. В два поредни дни сутрин се сдобих първо с маските Миша, а вчера и с дезодоранти Нивеа и гел Сомат. Само серуми останаха, но това защото се чудех, освен хиалуроновата киселина кой друг да взема и вчера в точно този филиал я нямаше вече. Има време, ще заредят сигурно...
И аз съм доволна от талоните. Не ползвам изобщо приложението, добре че ви чета тук. Smile

Кой е този адвент чай?

# 681
  • софия
Предполагам, че е този. Вчера на обяд в магазина на Пиротска имаше.

# 682
  • пустинята Гоби
На мен не ми хареса коледния чай. Миналата година още не ми хареса, ама реших да си купя и тази. Еми блудкави са повечето вкусове.

Сега са пуснали много нови чайове, определено повече си заслужават парите. Този с тиква е страхотен!

# 683
Кой е този чай с тиква? Не го виждам онлайн.

# 684
  • пустинята Гоби
Ето го - https://www.dm.de/dmbio-kraeutertee-pumpkin-chai-20-x-1-9g-p4066447518399.html

На място има доста повече видове чай, отколкото на сайта.

# 685
Благодаря, ще го потърся уикенда Simple Smile

# 686
Момичета препоръчайте ми лак за коса, че тийнката ме врънка да и купя. В неделя ще празнува рожден ден и искала да си напръска косата , да не и се разваля. Аз лак вкъщи нямам, защото не използвам. Та се налага да купя.
Предпочитам да е от тези, които не ти правят косата клей, по естествено да стои.

# 687
Талона за РД появява ли се няколко дни по-рано или едва в деня на РД?

# 688
  • При децата ми
Талона за РД появява ли се няколко дни по-рано или едва в деня на РД?

Талона се появява десет дни по рано, ако не се лъжа.

# 689
Аз мисля, че 2-3 дни по-рано, но важеше за още няколко след РД.

Общи условия

Активация на акаунт