Жани,по-добре не я води на доктор сега.Наистина има какви ли не болни пред кабинетите.Най-добре,ако има възможност,педито да дойде да я прегледа у вас

Станали са и малки всички дрешки, които купувах на есен и скоро планирам тур из младостките магазинчета за подновяване на ясленския ни гардероб 
Отдавна не съм писала в темичката ни, но както знаете бяхме болни и въобще не ми беше до форума. Но като гледам почти никой не е писал. Пазете се , че този грип е много лош. А пък сега си наваксваме с разходките и използваме максимално хубавото време, че една седмица ме подлуди малкия вкъщи, беше от беля на беля.
ние не можем да се похвалим с това.. такава ТЕМПЕРАТУРА ни тресе..че вече не знам какво да и давам, че да спре това чудо... иначе освен температурата друго ни няма , нито кашляме, нито имаме сополи... много странен ВИРУС..мене ако питате... ПРИ ВАС кой вариант на грипа случихте и с какво го лекувахте, че ние пием само Нурофен и витамини....
. Педито каза, че по-скоро било от зъбите, венците и били подути и побелели. Ама такова чудо не сме виждали. Ние караме с панадол и ми казаха, ако това дълго време продължи Т (до 39.5-40) да и дам и Хексалгин, но само в краен случай. 
Голям майтап ще е да падне я април, я май
все пак си ходя на разходки, а мислех, че ще откача напълно затворена в къщи цяла зима! А то какво стана...по новините казаха "Ха честито България има вече тропически климат 
Последния е с повръщане,пазете си ангелчетата,че тая зима,макар и топла е ужасна.Аз не смея да си покажа носа на вън,че много ме е страх за маненката,а вече издивявам.Другата седмица трябва да ни бият вече ваксината и задължително трябва да я упазя.
.