Препоръчайте ми хотел...

• 18 848
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
Чудя се за хотел със спа и подходящ за деца за началото на Януари.
Защо не видите Empire в Хисаря, Casa di Fiore в Кранево, Павел баня (Диана Мар, Княз Павел, Атмосфера)?
Аз съм от тези, които не биха повторили в King's Valley.

# 91
Зависи колко са големи децата. В Княз Павел няма детски басейн. В Дианамар има едно малко басейнче, едва ли ще ги удовлетвори. Детският в Атмосфера също е почти през цялото време празен.
А и като цяло минералната вода в Павел баня не е подходяща за дълъг престой, особено на деца.

# 92
Зависи колко са големи децата. В Княз Павел няма детски басейн. В Дианамар има едно малко басейнче, едва ли ще ги удовлетвори. Детският в Атмосфера също е почти през цялото време празен.
А и като цяло минералната вода в Павел баня не е подходяща за дълъг престой, особено на деца.
Права сте, изобщо не съобразих, че децата може да са малки, както и за радона във водата в Павел Баня.
Но пък другите две предложения си остават.

# 93
  • Горна Оряховица
Ще ги разгледам момичета, благодаря. Преди няколко години бяхме ходили в Акватоник | Велинград. Всичко беше много добре в СПА-то, но Велинград...не бих повторила. Доста е пътя и ми се иска нещо по-близо.

# 94
Сетих се и за "Чукара" в Трявна, но там водата не е минерална и не знам как стоят нещата за деца.

# 95
Може ли препоръка за спа хотел с топъл басейн около Търново? Или радиус 40-50км

# 96
  • sofia
Преди няколко за години всяка междусрочна ваканция избирахме хотел "Аквилон". Има вътрешен топъл басейн, че и външен такъв. Препоръчвам с уговорката, че сме го посещавали преди 5 г. за последно. Дано някой има по-актуален отзив.

Дали знаете как се стига до с.Баня без собствен транспорт?
Автобус от Банско или Разлог?
Специално за Аквилон мога да кажа от личен опит , че са ни транспортирали от Банско или Разлог до хотела .
То е на 5 мин и не им е проблем да съдействат. Казвам кога ще пристигна , обаждам се 10 мин преди да пристигнем с автобуса и от хотела идват.

# 97
  • София
Преди няколко за години всяка междусрочна ваканция избирахме хотел "Аквилон". Има вътрешен топъл басейн, че и външен такъв. Препоръчвам с уговорката, че сме го посещавали преди 5 г. за последно. Дано някой има по-актуален отзив.

Дали знаете как се стига до с.Баня без собствен транспорт?
Автобус от Банско или Разлог?
Специално за Аквилон мога да кажа от личен опит , че са ни транспортирали от Банско или Разлог до хотела .
То е на 5 мин и не им е проблем да съдействат. Казвам кога ще пристигна , обаждам се 10 мин преди да пристигнем с автобуса и от хотела идват.

Благодаря 👍 !

# 98
Може ли препоръка за спа хотел с топъл басейн около Търново? Или радиус 40-50км

Парк хотел Асеневци в Търново или Болярско село в Арбанаси. Миналата година бяхме и в Винпалас (Арбанаси), но там ресторанта беше лош

# 99
Здравейте.Имате ли впечатления от Hotel Spa Terma в с.Ягода?

# 100
Здравейте.Имате ли впечатления от Hotel Spa Terma в с.Ягода?

Хотела е реновиран, стаите са големи.В ресторанта хранат е добра,като цени също.За СПА центъра не мога да дам мнение,защото не съм го ползвала за мен беше много горещо вътре.Хареса ни за уикенд почивка

# 101
Препоръчайте моля хотел с басейн (други спа екстри като сауни и пр. не са приоритет), в който има занимания за деца в градинска възраст. На повечето места има детски кътове, но бих предпочела освен играчки и място за игра, да има и организирани дейности тип танци/дискотека, готвене, рисуване или някакви приложни изкуства, работилнички, изобщо да предлага разнообразие и преживявания и за детето. Не ни е идеята някой през цялото време да занимава детето, докато ние сме на спа, но примерно да има 2-3 такива активности за престой от 5-7 дни, в които и ние може да се включим като придружители.

Бих предпочела планинска обстановка, но не караме ски. Ако има интересни за деца места наоколо или писта за шейни - чудесно.

Марково няма наличност за желаните от нас дати, иначе звучи добре. В Катарино виждам, че деца под 5 години имат силно ограничен достъп до всякакви организирани активности, дори с придружаващ родител, тъй че не ми върши работа на този етап. Hot Springs в село Баня изглежда примамливо, тъй като имат и външен топъл басейн с топла връзка с вътрешния, но там пък детският кът предстояло да бъде отворен. Фабрика за храна и танци ми се струва примамливо, но съм в шок от цените, а и ми се струва, че в зимния сезон няма да се възползваме пълноценно от предлаганите от хотела дейности. EDIT - на второ четене май не е толкова скъпо там, предвид All inclusive, аз по принцип бягам като дявол от тамян от all inclusive почивки, но тук уж е качествена храната... Спира ме, че нямат басейн, детето обича да плува.

Хич ни няма по спа туризма, веднъж сме ходили преди 10 години и установихме, че не е нашето. Обаче пък искаме да видим дали на детето няма да й допадне и дали не са ни се променили усещанията за това време, но междувременно изобщо не съм се информирала за спа хотелите и нямам представа накъде да се насочим. Идеи?

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:54 от Макарон

# 102
  • Sofia
Вижте в Иван Рилски в Банско, имат обявена програма с активности: https://www.saintivanrilski.com/offers-and-vouchers/zimna-pochiv … 5TUxoCVUkQAvD_BwE

Фабрика за храна и танци не е спа място. Има джакузита, но са външни и през зимата не помня да сме ги ползвали. Басейнът-езеро ми е студен и през лятото, иначе децата се къпеха в него. Това е място за приключения, спа няма.

# 103
Да, права си, приемам забележката. Не държа на спа, а само да има басейн, аз просто погрешно така ги нарекох.

# 104
Да, права си, приемам забележката. Не държа на спа, а само да има басейн, аз просто погрешно така ги нарекох.
Може да погледнеш и хотел Рила в Боровец. Това лято мои близки с малки деца бяха за дълъг уикенд и споделиха, че са много доволни. Имало е много занимания за децата. Сега обаче е активен сезон и цените са по-високи.
https://www.rilaborovets.com/bg/special-offers/wintervacation2425

Общи условия

Активация на акаунт