Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 61 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, имаме останали 30 дози Пролутекс 25мг. годни до 05.2024г. Ако някой има нужда нека пише. За да не ги изхвърляме.

Писах ви

# 586
Аз имам, че пак изчезнаха в София, кактусчето ще ме спаси с няколко, но пак не ми стигат.Ще пиша на лс да се разберем, ако са още свободни.

Здравейте, имаме останали 30 дози Пролутекс 25мг. годни до 05.2024г. Ако някой има нужда нека пише. За да не ги изхвърляме.

# 587
Аз също имам нужда. Писах ви лс ако все още има останали.

# 588
Здравейте, и на мен ми предстои (замразен) трансфер идните дни. Ембриолозите обаждат ли се в деня, да кажат след размразяването дали всичко е ок? Дават ли снимчица на трансферираното ембрио? Simple Smile

# 589
Някой да е правил PGD преди свеж трансфер  и какъв вид точно препоръчва доктора, понеже виждам че клиниката предлага няколко вида?

# 590
Не,не се обаждат.На място се разбира преди самия трансфер.За снимки също няма,преди време по групите някой беше споменал за снимки,но не мисля,че в момента е практика.

Здравейте, и на мен ми предстои (замразен) трансфер идните дни. Ембриолозите обаждат ли се в деня, да кажат след размразяването дали всичко е ок? Дават ли снимчица на трансферираното ембрио? Simple Smile

# 591
Не се обаждат, аз имам на дъщеря ми снимка, помолих тогава ембриоложката и ми направи, много як спомен.

# 592
Момичета, в деня на трансфера колко трябва да бъде прогестерона?

# 593
Някой да е правил PGD преди свеж трансфер  и какъв вид точно препоръчва доктора, понеже виждам че клиниката предлага няколко вида?

Как преди свеж трансфер? Като се вземе материал за PGD, ембриончето след това се замразява, докато излезе резултата от теста...

# 594
Един вид свежият трансфер е на късмет.
Някой да е правил PGD преди свеж трансфер  и какъв вид точно препоръчва доктора, понеже виждам че клиниката предлага няколко вида?

Как преди свеж трансфер? Като се вземе материал за PGD, ембриончето след това се замразява, докато излезе резултата от теста...

# 595
Момичета, в деня на трансфера колко трябва да бъде прогестерона?
Мисля че поне 20 ng/ml е препоръчителното.
Назначават ли да се провери прогестерона преди трансфер или сами трябва да си го следим?

# 596
Привет,

Аз имам 1 ампула Пролутекс, в София съм и мога да я дам на някого.

Имах 2 трансфера - неуспешен СЕТ и ЗЕТ в 19 г.с. И на двата трансфера бях сама. И за мен мъжът няма място там, най-малкото защото ще седи отвън и ще заема място. По-добре е да седи до дамата докато влезе в стаята и после да я посрещне. Първият път си се прибрах с колата (10км. макс), вторият с метрото. Вторият път работих от вкъщи и почивах повече. Но не мисля, че нещо от горното беше от особено значение в моя случай. При СЕТ-а бях с гранични показатели и трансферирахме по-слабото ембрионче.

# 597
Здравейте, имам останали 5 дози пролутекс 25 мг и 4 инжекции фраксипалин 0,3 мл в срок до средата на 2025 година. Останаха ми от моя трансфер, който е успешен. От София съм пишете ако ви интересува на лично съобщение.  Желая ви успех!

# 598
Здравейте, дами. В петък ще е пункцията ми, свеж трансфер няма да имам. Имам въпрос след пункцията приемат ли се някакви медикаменти,  и има ли някакви прегледи близките дни след нея?

# 599
Момичета, тези които успешно сте забременели какво мислите за лежането след трансфер?  От клиниката казват 1-2 дена да се почива, след което може да си вършиш всичко в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт