Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 61 391
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
За мен не е ок мъжът да чака в клиниката по време на трансфер. От него тогава не се изисква абсолютно нищо. Представете си 5 момичета за трансфер и 5 мъже седят отвън на столчетата и чакат. И още 15 жени отвън, някои също с мъжете си, чакаъ за преглед. Там и без това е достатъчно тясно и винаги пълно с хора. Докато чака, мъжът може да обиколи в мола или някъде наоколо. Не винаги пускат 30 Мин. след трансфер. В повечето случаи поне час, че и повече се лежи след това. И това пак е свързано с това, че има много хора. Сестрите следят кога е по-свободно и тогава казват да тръгваш. Иначе предпочитат да си полежиш още малко, отколкото да чакаш долу.
В деня на трансфера е добре да се почива повече, а на следващия вече е ок да се пътува. Пак зависи и докъде пътувате де.

# 571
За мен не е ок мъжът да чака в клиниката по време на трансфер. От него тогава не се изисква абсолютно нищо. Представете си 5 момичета за трансфер и 5 мъже седят отвън на столчетата и чакат. И още 15 жени отвън, някои също с мъжете си, чакаъ за преглед. Там и без това е достатъчно тясно и винаги пълно с хора. Докато чака, мъжът може да обиколи в мола или някъде наоколо. Не винаги пускат 30 Мин. след трансфер. В повечето случаи поне час, че и повече се лежи след това. И това пак е свързано с това, че има много хора. Сестрите следят кога е по-свободно и тогава казват да тръгваш. Иначе предпочитат да си полежиш още малко, отколкото да чакаш долу.
В деня на трансфера е добре да се почива повече, а на следващия вече е ок да се пътува. Пак зависи и докъде пътувате де.

Съгласна съм с вас, няма смисъл мъжа да чака в клиниката при трансфер. На моя трансфер трябваше да съм там 8:30, но тъй като имаше момичета за пункция- те бяха с предимство и аз влязох на трансфер 11:15. Винаги долу има много хора и мъжете допълнително правят лудницата по- голяма.

# 572
Правила съм трансфер в друга клиника и там мъжа идва и чака с теб в стаята докато те пуснат да си ходиш. Явно всяка клиника има различна практика. Аз живея близо до клиниката, така че мога да му се обадя да дойде да ме вземе, за да не чака. За шофирането въпроса ми беше дали аз мога да шофирам веднага след трансфера или не се препоръча. А след трансфера преди да ме изпишат пак ли се минава на преглед при доктора? В другата клиника не ми забраняваха нищо, нито ни караха да лежим 😬  Благодаря за информацията!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 12:04 от sunflower_22

# 573
Правила съм трансфер в друга клиника и там мъжа идва и чака с теб в стаята докато те пуснат да си ходиш. Явно всяка клиника има различна практика. Аз живея близо до клиниката, така че мога да му се обадя да дойде да ме вземе, за да не чака. За шофирането въпроса ми беше дали аз мога да шофирам веднага след трансфера или не се препоръча. А след трансфера преди да ме изпишат пак ли се минава на преглед при доктора? В другата клиника не ми забраняваха нищо, нито ни караха да лежим 😬  Благодаря за информацията!

В Афродита има една стая с 3 легла и по- навътре има една самостоятелна стая- тоест няма как според мен да стоят мъжете там. След като се полежи малко, слизаш долу за преглед с доктора- изписват се лекарства, някакви въпроси ако има. Препоръката на доктора е да не се се пътува е деня на трансфера, поне при мен. Ние бяхме запазили нощувка в хотел близо до клиниката и доктора каза отивай директно да си легнеш.

# 574
На първия трансфер си бях с колата, но шофирах 7км. до вкъщи, не е хубаво да се шофира дълго.Естествено, че мъжете не се качват в стаята,  но е добре да са в подкрепа до жената.Моят мъж се разхождаше при втория, и двата ми са положителни. От сет имаме дъщеря, а от зет сега сме с + резултат.
Всеки прави това, което чувства най-добре за себе си, няма тайна съставка за успех, да не забравяме, че Господ най-вече разпределя.

# 575
Момичета, Пролутекса сами ли си го поставяте?
За първи път ми го изписват и ми е малко трудно поставянето, първо самото издърпване на течността, после при поставянето винаги след това ми се подува и после ме боли 😭 някакви съвети ако имате ? А държите ли го в хладилник, в болницата ми казаха да го съхранявам в хладилник, а на листовката пише да не се? 🤔

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 13:06 от sunflower_22

# 576
Не го държа в хладилник, сама поставям.Вземете два вида игли, една за издърпване и една за поставяне.Под 45 градуса само върха на иглата вкарвайте и много бавно вкарвайте течността, после с тампомче и спирт разтривайте.Остават и синини и боли, но е нормално, защотое доста гъста.
Раждането къде къде повече боли, стискайте зъби и се усмихвайте, това е сладка болка, после се забравя 🍀
Момичета, Пролутекса сами ли си го поставяте?
За първи път ми го изписват и ми е малко трудно поставянето, първо самото издърпване на течността, после при поставянето винаги след това ми се подува и после ме боли 😭 някакви съвети ако имате ? А държите ли го в хладилник, в болницата ми казаха да го съхранявам в хладилник, а на листовката пише да не се? 🤔

# 577
Момичета, всички ли сте на инжекции прогестерон?
Някой да ползва циклогест или утрогестан и по колко? Как ви се усвоява, измервахте ли го?
Защото 2 писари циклогест от 400 е колкото 1 инжекция от 25 или това е 50 ng/I.
Притеснявам се, че доктора изписва по 2 бр инжекции, което според мен е много

# 578
Пролутекса не го държа в хладилник. Аз, точно обратното на Ан25, слагам под прав ъгъл, вкарвам иглата до края и НЕ разтривам после. След 10-ъина Мин. започва да боли там, където е вкарана течността, усеща се като ударено, натъртено и си боли до следващия ден, но синки не ми стават, освен ако не съм нацелила някое капилярче.
И на мен ми е интересно дали сега на всички изписва Пролутекс. На първия ми трансфер миналото лято бях само на Утрогестан 3*2. После, при следващите два през декември и февруари бях на Утрогестан 3*2 +Пролутекс 2*1, но и всички бяха на същата терапия (+ клексан). Сега чух, че поради липсата на Пролутекс по аптеките докторът нямало да го изписва, но не знам дали е истина и дали няма да го изписва на всички, или само в определени случаи, или пък дали ще го замени с нещо друго...

# 579
Пролутекса не го държа в хладилник. Аз, точно обратното на Ан25, слагам под прав ъгъл, вкарвам иглата до края и НЕ разтривам после. След 10-ъина Мин. започва да боли там, където е вкарана течността, усеща се като ударено, натъртено и си боли до следващия ден, но синки не ми стават, освен ако не съм нацелила някое капилярче.
И на мен ми е интересно дали сега на всички изписва Пролутекс. На първия ми трансфер миналото лято бях само на Утрогестан 3*2. После, при следващите два през декември и февруари бях на Утрогестан 3*2 +Пролутекс 2*1, но и всички бяха на същата терапия (+ клексан). Сега чух, че поради липсата на Пролутекс по аптеките докторът нямало да го изписва, но не знам дали е истина и дали няма да го изписва на всички, или само в определени случаи, или пък дали ще го замени с нещо друго...

На мен ми предстои трансфер и съм на пролутекс 2*1 + утрогестан 3*2. Каза ако не намеря пролутекс да добавя към утрогестан и през устата също утрогестан 3*1. Но мисля, че дозите са високи.

# 580
Другата седмица ми престой трансфер и доктора ми изписа 2х1 Пролутекс. Нямам друго назначено. Инжекциите веднага ги намерих в Ремедиум. Питах ги и казаха, че поддържат наличност.

# 581
Другата седмица ми престой трансфер и доктора ми изписа 2х1 Пролутекс. Нямам друго назначено. Инжекциите веднага ги намерих в Ремедиум. Питах ги и казаха, че поддържат наличност.

Кога ви е трансфера

# 582

Кога ви е трансфера
Вторник 09.04 в 11 часа ми казаха да съм в клиниката.

# 583
Ембриологът ни каза колко са стигнали до стадий, който позволява да се вземе проба и вече ние преценихме финансово колко може да си позволим. Реално резултатът важе само за тествания ембрион, така че колкото повече, толкова по-добре - увеличава се шансът да се намери годен за трансфер.
Здравейте, около 700-800 лева беше тестването на един ембрион. Резултаът излиза в рамките на около две седмици. Успех със стимулацията, хапвайте повече протеини Simple Smile
Много благодаря. А как се определя колко от тях да се тестват? Съжалявам че разпитвам толкова подробно Heart

# 584
Здравейте, имаме останали 30 дози Пролутекс 25мг. годни до 05.2024г. Ако някой има нужда нека пише. За да не ги изхвърляме.

Общи условия

Активация на акаунт