Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 63 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • На изток от Ада
Между другото док Станулов ми обърна мн внимание. Той не ми каза не си ми пациент, не ми пиши! Даже ми каза д ми пиша във вайбър , а не в пощата

# 481
Затова казах,че е индивидуално

Ама как така не ги зачита NK клетките, като мен изрично си ме изпрати на репродуктивен имунофенотип, насочи ме към имунолог за консултация, даде ми рецепта за Интерлипид и си ме прати на вливки в клиниката, нещо не сте се разбрали, според мен.

Индивидуално е  според мен,спрямо историята на пациента и изследванията до момента.Аз специално го бях питала за тези изследвания и дали да изследвам НК клетки при което ми каза,че това са глупости.И все пак го направих,консултирах се с имунолог,който не видя отклонения и причина в тях. Така че мисля,знае кога да ги назначи и кога не
    Калинка , дано се получи естествено при вас!

Мен изрично ме изпратй за репродуктивен имунофенотип, след неуспешен опит.

# 482
    The Black Dog , вие при кой имунолог бяхте ? Аз бях при доц. Русев , след това много момичета казаха че той изписвал една и съща терапия на всички .
    Това са моите резултати които май не са толкова фрапантни , но другото което знам е че ембриотоксина ако е положителен тогаяа вече е по голяма пречка , нк клетките не толкова

# 483
    Това е което харесвам в Станулов като специалист ,че има индивидуален подход и определено ако нещо не стане един път търси причината.
    Фу , по-добре, че си си пуснала изследвания, за твое лично успокоение. Защото ако има отклонения по-добре да знаеш, че си направил всичко възможно, отколкото после да се чудиш дали не е станало, защото не си направил еди какво си. Аз лично, за себе си съм се убедила, че ако сам не си следиш нещата на 100%, дори и най-добрия репродуктивен няма да го направи.

Калинка , мен Станулов ми каза да направя консултация с ПРОФ. Д-Р МАРИЯ НИКОЛОВА през Heeale. Изпратих и изследванията ми и тя ми предписа терапия, като ми зададе няколко уточняващи въпроса.

# 484
    Това е което харесвам в Станулов като специалист ,че има индивидуален подход и определено ако нещо не стане един път търси причината.
    Фу , по-добре, че си си пуснала изследвания, за твое лично успокоение. Защото ако има отклонения по-добре да знаеш, че си направил всичко възможно, отколкото после да се чудиш дали не е станало, защото не си направил еди какво си. Аз лично, за себе си съм се убедила, че ако сам не си следиш нещата на 100%, дори и най-добрия репродуктивен няма да го направи.

Калинка , мен Станулов ми каза да направя консултация с ПРОФ. Д-Р МАРИЯ НИКОЛОВА през Heeale. Изпратих и изследванията ми и тя ми предписа терапия, като ми зададе няколко уточняващи въпроса.

Абсолютно съм съгласна, досега при неуспех винаги е сменял подхода поне при мен. Относно лекарства и процедури, е доста щадящ,което е похвално на базата на други специалисти и клиники за които чувам и съм ужасена. А за изследвания,да...но винаги си има чувството,че има още какво...

# 485
    Момичета, какъв е подходът на др Станулов за ЗЕТ, тъй като до сега не съм имала?
    Кога отивате на предглед? Какви медикаменти се приемат до транфера? Колко често се ходи на преглед преди трансфер? Кога горе долу се пада да е трансферът, на кой ден от цикъла?

# 486
    gugito355, отива се на преглед на втори-трети ден, обикновено на 3ти ден се започва Естрофем, макар че има вариант и без него. После има още един преглед на 11-12ти ден, тогава се изследва прогестерон и ако е достатъчно нисък, се назначава дата за трансфер, някъде 5-6 дена след това, (зависи и колко дневни са ембрионите) като се включват и прогестеронови препарати - утрогестан и пролутекс. Общо взето, това е.

# 487
    Привет, знаете ли какво се включва в "Спермограма пълен пакет / 520 лв." в Афродита (дали е разширена по Крюгер + ДНК фрагментация и/или нещо друго се включва)? През есента ММ вече прави една разширена в Щерев, но сега искаме да я повторим в Афродита, за да сме подготвени с по-ново изследване преди да отидем на консултация при доктора.

# 488
    Момичета в коя лаборатория пускате кариотип? Каква е цената и за колко време излизат резултатите?

# 489
    • София
    В Геника за 17 дни. Кариотип е добре да се пуска в генетична лаборатория, за съжаление, НГЛ към Майчин дом няма реактиви и вече не може при тях. Там цената е била наполовина.

# 490
    Niya
     Станулов ме насочи да пусна кариотип в Геника 325лв. на човек.Още чакам резултата. Момичето там ми каза 30 дни пък ще видим кога ще стане.
    Тубероза
    Днес мъжа ми пусна обикновена за 120, в която се включва и Крюгер. За 520 би трябва да има и ДНК фрагментация и HBA тест, а може и още нещо

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 18:41 от Polly_90

# 491
    В Генетика,Кариотип излиза за около 10 дни -14 седмици ,следете си резултатите в платформата им
    Niya
     Станулов ме насочи да пусна кариотип в Геника 325лв. на човек.Още чакам резултата. Момичето там ми каза 30 дни пък ще видим кога ще стане.
    Тубероза
    Днес мъжа ми пусна обикновена за 120, в която се включва и Крюгер. За 520 би трябва да има и ДНК фрагментация и HBA тест, а може и още нещо

# 492
    Може ли някой спешно да ми качи листа с изследванията, който д-р Станулов дава след установяване на пулс. Мерси

# 493
    • :)
    Здравейте, правили ли сте цветна снимка в МЦ Афродита? Моля да споделите опит и рентгеново изследване ли беше или с ултразвук? Предварително благодаря!

# 494
    • На изток от Ада
    В Афродита не се прави цс. Станулов насочва къде

Общи условия

Активация на акаунт