Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (7)

• 63 024
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, тъй ми престои ЗЕТ при доктора, искам да попитам колко прегледа се правят преди него? Пак ли са на честично като при стимулацията и инсеминациите? Благодаря Simple Smile

# 646
Здравейте, тъй ми престои ЗЕТ при доктора, искам да попитам колко прегледа се правят преди него? Пак ли са на честично като при стимулацията и инсеминациите? Благодаря Simple Smile
И аз се подготвям за ЗЕТ
Аз бях днес и сега съм чак на 25ти на преглед
От днес съм на Естроферм 3 по едно на ден
Платих си прегледа и сега  само лекарствата ще взема.А забравих да питам фонда какво покрива ?

# 647
Pin_Point, може би зависи дали ще го правите на естествен цикъл или не. Аз съм на ЕЦ и ходих 4 пъти, като между тях 2 пъти ме кара да пускам хормони, за да видим дали расте фоликул и да не изпуснем овулация.

# 648
Nansi, след като сте стартирали процедурата защо плащате за прегледа, след като сте по фонда? Прегледи, лекарства, изследвания на хормоните - всичко се покрива по фонда. Влезте е сайта на ЦАР и прочетете. На регистратурата трябва да ги уведомите да не ви таксуват.

# 649
Nansi, след като сте стартирали процедурата защо плащате за прегледа, след като сте по фонда? Прегледи, лекарства, изследвания на хормоните - всичко се покрива по фонда. Влезте е сайта на ЦАР и прочетете. На регистратурата трябва да ги уведомите да не ви таксуват.

Не е точно така. Фонда покрива един преглед, не покрива прогестерон изследване. Този преглед го е таксувал, следващия ще е безплатен. Ако има повече от един пак ще се плаща

# 650
  • София
Фондът отпуска 500 лв за ЗЕТ за кое по-напред да стигне. Тъй като съм правила и по фонд и платен, ако човек не е по фонд, само трансферът е над тези 500 лв. Редно е държавата да вдигне парите, както и да може да се прави по повече от един трансфер, а не да покриват само първия.

Относно броя прегледи, ако е на стимулиран цикъл, има два прегледа, хормони и следва трансфер.

# 651
Момичета, предвид предстоящите празнични почивни дни имате ли представа, дали на 03.05 и/или 06.05 клиниката ще работи и съответно дали доктор Станулов ще е там, т.к. ми се пада да трябва да отида точно в някой от тези дни...

# 652
И аз се чудя същото.  В този период ще започвам стимулация
Момичета, предвид предстоящите празнични почивни дни имате ли представа, дали на 03.05 и/или 06.05 клиниката ще работи и съответно дали доктор Станулов ще е там, т.к. ми се пада да трябва да отида точно в някой от тези дни...

# 653
Просто се обадете на рецепция и питайте. Момичетата са много мили и винаги помагат. Simple Smile

# 654
Момичета , къде си правите всички нужни изследвания за започване на стимулация? Тъй като имаме заповед и май месец ще започваме а чета че изследванията се правят 10 дни преди цикъла .

# 655
Здравейте, дами. Обади ми се д-р Дойчев и ми каза, че имаме 3 ембриончета, но не са перфектни и не може да им се направи ПИД. Много се притесних, тъй като каза, че яйцеклетките ми са били с дефекти, когато са ги извадили. Попитах за това какво качество са, но той отг да не се притеснявам за това и че имало успешни бременности и с такива. Въпросът ми е имало ли е някой с подобни проблеми и възможно ли е тези дефекти да са от това, че не съм понесла добре стимулацията?

# 656
Здравейте, дами. Обади ми се д-р Дойчев и ми каза, че имаме 3 ембриончета, но не са перфектни и не може да им се направи ПИД. Много се притесних, тъй като каза, че яйцеклетките ми са били с дефекти, когато са ги извадили. Попитах за това какво качество са, но той отг да не се притеснявам за това и че имало успешни бременности и с такива. Въпросът ми е имало ли е някой с подобни проблеми и възможно ли е тези дефекти да са от това, че не съм понесла добре стимулацията?

Аз съм в същата ситуация. Два ембриона с лошо качество и гранулирали яйцеклетки

# 657

Аз го попитах миналата седмица и каза, че ще работи със сигурност на 4-ти май. За другите дати спомена, че е в София и при нужда може да реагира.

Kalinka92, аз си ги правя при обикновен АГ, за да може да ги покрие допълнителното здравно осигуряване.

# 658
Ние имаме 2 опита на къс протокол в клиниката и двата са неуспешни за жалост. Сега стартираме 3-ти опит на Естествен цикъл.
На 41 години съм. Минах през всичко каквото може да се сетите но за жалост все още нямаме положителен резултат....
И при двата опита нямаше имплантация...

# 659
Момичета имам планувано отдавна пътуваме със самолет. След положителен кръвен съм. Първи преглед чак на 30.04. Доктора ми каза да не пътувам като го питах.
Вие пътували ли сте със самолет ?

Общи условия

Активация на акаунт