Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 639
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, има ли вариант и някой дали знае къде мога да открия Montale в по малка разфасовка например 50мл на добра цена. Благодаря
има варианти,  зависи кой монтал де, ама питайте в другата тема за сайтовете

# 271
Получих си мострите на Francis Kurkdjians.
Първо, срам не срам, но едва сега се запознах с Baccarat Rouge 540. Не очаквах, че ще ми хареса, след като не можах да понеса вариантите на Montale и Mancera. Избрах мостричката от чисто любопитство. Първи път не усетих никакви болнични нотки. Днес съм с хрема и усетих и аз леки намеци на "йод и бинтове" за които се пише. Изчезнаха половин час след нанасянето. Този парфюм запълва цялото пространство около себе си, но за мен той е много по-мек и красив от неговите варианти на други марки.

Много ми хареса Amyris.
Въпросът мо е относно Amyris Femme Extrait de Parfum. Пробвах варианта EDP, но ми се иска още по-силно излъчване и се чудя, дали Extrait няма да е моята версия. Доколкото прочетох, трябва да е по-интензивен вариант на EDP.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:45 от Dari_77

# 272
Amiris екстракта е много, много хубав, но сезонът му не е сега, аз го харесвам най- много през пролетта….

# 273
И аз така, пълен разкош е през пролетта.

# 274
macadamia, благодаря за бързия отговор. Да, определено е за пролет, лято. Много е нежен. Т.к. обмислям да си поръчам комплект 2*11мл за разносванe, и се чудих дали да не взема Екстракта.
densi, благодаря!
Разбирам, че Екстракта го намирате за по-хубав.

# 275
Получих си мострите на Francis Kurkdjians.
Първо, срам не срам, но едва сега се запознах с Baccarat Rouge 540. Не очаквах, че ще ми хареса, след като не можах да понеса вариантите на Montale и Mancera. Избрах мостричката от чисто любопитство. Първи път не усетих никакви болнични нотки. Днес съм с хрема и усетих и аз леки намеци на "йод и бинтове" за които се пише. Изчезнаха половин час след нанасянето. Този парфюм запълва цялото пространство около себе си, но за мен той е много по-мек и красив от неговите варианти на други марки.
Оригиналът на Бакара е прекрасен. Пробвала съм няколко подобни, но за мен той е най-добрият от този тип.

# 276
Здравейте, като пълен новак в парфюмите (освен един Карл Лагерфилд подарък) съм в търсене на такъв, който да мирише на шоколад/сладко/бонбони, ще се радвам, ако имате препоръки, че засега само тоалетни води с подобен мирис съм намирала.. Simple Smile

# 277
Значи ако искаш да миришеш на бомбони и на нещо страшно вкусно, опитай Tous Your Powers, вярно е пак тоалетна вода, но е много бюджетен и пристрастяващ.

После е класиката Angel Mugler, шоколадово пачули. Boss The Scent Private Accord, мирише на какао и нутела с портокал.

За тези се сещам сега.

# 278
Mancera choco violet.

# 279
Зависи и от бюджета, но Boss The Scent е добро предложение.

# 280
  • The Evergreen State
Здравейте, като пълен новак в парфюмите (освен един Карл Лагерфилд подарък) съм в търсене на такъв, който да мирише на шоколад/сладко/бонбони, ще се радвам, ако имате препоръки, че засега само тоалетни води с подобен мирис съм намирала.. Simple Smile

Категорията парфюми която търсиш явно е гурманд. Тя е много широка и с много подвидове (шоколад, пралин, бонбони, марципан, мед, нуга халва, карамел и т.н.)
Ето няколко гурманд парфюма и от мен, не всички от тях имат шоколадова нота но като цяло са в духа на това което търсиш:

Dior Hypnotic Poison както и Poison Girl

Mugler Angel

Lancome La Vie Est Belle както и La Nuit Tresor

Victor & Rolf Flowerbomb

YSL Black Opium

Guerlain La Petite Robe Noire

Elie Saab Girl of Now

Azzaro Wanted Girl

Тези парфюми са много харесвани и се намират във всяка парфюмерия. Успех в търсенето!

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 21:03 от Athena

# 281
Златни сте, момичета, много благодаря! За предстоящите празници и промоции ще си самоподаря няколко от изброените и ще пиша отзиви. Simple Smile)

# 282
Бих добавила и един арабски бюджетен, той има и кафе, и какао, и ванилия - последният, който си купих и завърших на този етап парфюмата си мания. Eleganza Intense на Aurora Scents - поръчан е оттук:
Скрит текст:

# 283
Здравейте, може ли мнение за TF Black Orchid EDT (2023)?
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Black-Orchid-Eau-de … e-2023-81006.html

# 284
Пробвах го веднъж преди няколко месеца. Според моите възприятия е по-скоро мъжки. Като аромат открих нещо общо с Кадифената орхидея, но нея определено я предпочитам, по-мека и по-красива е за моя вкус.

Общи условия

Активация на акаунт