Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 623
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Бях си взела черната орхидея на сляпо преди години ,  голяма грешка ,душеше ме ужасно. На друг човек го харесвам страшно много ,но на мен...Disappointed

# 286
Вече е отворен новият бутик Делириум, в центъра на София на ул. Калоян.❤

# 287
И аз така. Черната е мъжки за мен, лилавата дамски. Черната ми харесва да я мириша, но не и на себе си.

# 288
  • София
Nabia тези последната черна орхидея от 2023-та година, за която питате е доста различна от класическата. Мен лично класическата ме души с тази землиста влажна и тежка миризма, която липсва в новата. Доста по-обран и носим е за мен. Но пък и аз съм си фен на пачули и може би затова се зарадвах като й видях състава.

# 289
Момичета, какво е мнението Ви за парфюмите на Зара? Познати казват, че усещат нещо синтетично в аромата. Търся нещо за всекидневно ползване.

# 290
  • гр.Пловдив
Момичета, какво е мнението Ви за парфюмите на Зара? Познати казват, че усещат нещо синтетично в аромата. Търся нещо за всекидневно ползване.

По-добре заложи на Орифлейм

# 291
Здравейте. Поръчах си от Парфюми-шоп един тестер на AIGNER ICON 100 ml, но никак не е траен. Максимум 2 часа се задържа и на коса и на кожа. Нормално ли е това? Преди години имах друг на AIGNER, беше си много траен.

# 292
Изчакайте го да постои седмица-две

# 293
Имам няколко, изобщо синтетично не се усеща или онази специфична “евтина” нотка при имитациите. Но най-добре тествайте на място в магазина им, ако имате тази възможност, индивидуално е за всяка кожа и нос:)).
На Орифлейм - само от по-скъпите парфюмни води препоръчвам, евтинджосите им са… евтинджоси точно😀, не стават, мое мнение.

# 294
Относно парфюмите на Zara, според мен тези, които са в колаборация с Jo Malone си заслужават, за другите не съм много сигурна.

# 295
Дали си заслужават или не- за тази цена-толкова, все пак повечето са копия на популярни аромати, някои-доста добри, но са това- копия на Зара.
Парфюми шоп е читав магазин, има много обяснения защо 2 различни аромата на една марка се различават, но не е заради сайта.

# 296
Парфюми шоп е читав магазин, има много обяснения защо 2 различни аромата на една марка се различават, но не е заради сайта.
Имам едно предположение и то е заради цената. Но редовната цена на сегашния парфюм е по-висока от колкото на другия. Така че пак не ми се вързва...

# 297
Не е заради цената, това не е една от причините. Дъвкани са назад в темата, но ето няколко примера:
1. Двата аромата са различни, цената не определя трайността, питайте чичо Том Форд. Просто единият не е толкова траен, колкото другият. Това е най-вероятният вариант- кой е ароматът? Xerjoff, например, са направили Dama Bianca и Erba Pura- нежност и звяр. Няма общо с цената.
2. Парфюмът има нужда от малко време, особено ако е нов-нов- и за магазина, и за марката.
3. Формулата е променена- в последно време има доста ново забранени съставки, някои от които правеха любимите ни аромати по-излъчващи и трайни.
Това са основните три, за които се сещам на първо време.

# 298
Chloe Chloe подходящ ли е за подарък за жена около 30 г.?

# 299
  • гр.Пловдив
Chloe Chloe подходящ ли е за подарък за жена около 30 г.?

За мен абсолютно ДА!
Това  ми е топа на топ парфюм,който го ползвам от 2009г,когато бях на 26г ..спомням си с умиление дори ..Heart Exl

Но,друг е въпроса,че аромата му по мои наблюдения е на двата полюса-или се обожава безрезервно или съм срещала мнения на тотално нехаресващи и отричащи го дами,на които е бил подарен и гледат да се оттърват от него..

Общи условия

Активация на акаунт