Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 575
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, не го съобразих това с наличността и достъпността на One More, защото май след първоначалното зареждане на марката в Парфимо, после вече никой не е внасял тези красоти..Cry
Но пък сме винаги насреща да запознаем желаещите с аромата и те сами да преценят дали го искат или не. Innocent

# 361
Здравейте отново Simple Smile
 В търсене съм на нов есенен любимец,бюджетен до около 60 -70 лв маакс 100.
.Обичам сладникави парфюми.
Любимецът ми  във век и веков  е Dior Addict ❤❤🫶🏽и Lancome La folie  Ели Сааб- и доста други.Горе долу да придобиете представа Simple Smile

Гледах в Нотино :
1-Lolitaland-
2-
Juicy Couture -Couture мисля беше
Не съм ползвала тези,даже не съм тествала Simple Smile
 Моля да споделите ,кой от двата е по-добрият?
Вярно,че си е до кожа и тн Simple Smile

Не препоръчвам LolitaLand за покупка на сляпо. Мирише евтино и силно синтетично в началото, след 1-2 часа е малко по-поносим.

# 362
  • София
Да, не го съобразих това с наличността и достъпността на One More, защото май след първоначалното зареждане на марката в Парфимо, после вече никой не е внасял тези красоти..Cry
Но пък сме винаги насреща да запознаем желаещите с аромата и те сами да преценят дали го искат или не. Innocent
Насреща сме, поне за пределите на България. Simple Smile
Аз вече гледам към края на годината и ми се ще да завърша с нещо вълнуващо (като за "гранде финале", пък и имам рожден ден през декември), но вдъхновението ме е напуснало. Sad
Годината е доста слаба при мен, нямам нови големи парфюмни любови, открити тази година, събрала ми се е умора и всичко ми се струва познато. Имам неща в I want списъка, но си казвам, че всичко може да почака. Цел за 2024 - да разредя покупките (тя винаги е една и съща, но обикновено не е спазена Grinning).
Поръчах насляпо една малка бутилчица от Invisible Touch La Perla, oчаквам леки и меки алдехиди и се надявам на чудо - да ми хареса, противно на отчайващата статистика със слепите поръчки при мен. Innocent
Чакам и няколко мострички, от които се надявам нещо да ми грабне вниманието достатъчно много - трябва да има мечти и занапред. Heart ExlNature Sparkles

# 363
Като каза "гранде финале", по някаква странна логика се сетих за

Моята парфюмна година беше скромна. През първата й половина имах някакви покупки, но от началото на юни досега съм взела само 30 мл. "Marshmallow addiction" от Zara.

# 364
Здравейте, моля за малко помощ. Предвид големите намаления в Елинор днес, обмислям един Xerjoff Italica, на сляпо. Харесвам и нося гурмета, като Viktor $ Rolf - Bonbon i Flowerbomb Nectar. Подходяща покупка ли ще бъде, за мен според вас? Благодаря на всеки, които ще коментира, много успешни покупки и желани намаления на черните петъци!

# 365
Здравейте, моля за малко помощ. Предвид големите намаления в Елинор днес, обмислям един Xerjoff Italica, на сляпо. Харесвам и нося гурмета, като Viktor $ Rolf - Bonbon i Flowerbomb Nectar. Подходяща покупка ли ще бъде, за мен според вас? Благодаря на всеки, които ще коментира, много успешни покупки и желани намаления на черните петъци!
Италика не е толкова сладка като Бонбон и Нектара / те направо са си зъбоболни сладости /, мисля, че няма да сгрешите - чудесен е за този сезон - точно аромат на коледа - аз го определям като бадемова бисквита потопена в топло прясно мляко - точно тази лактонена нотка страшно ме привлича в Италика. А дори и да не ви допадне има доста фенове, които с удоволствие ще ви спасят от него Simple Smile

# 366
Да, купете го, защото ще свърши. Бадемов, сладък, карамелен и за студено време.

# 367
И аз съм пред дилема за Xerjoff, помагайте! Чудя се между Лира, Италика и Букет идеал. Познавам само последния. Нямам голям опит с нишовите и ми се иска по е едно бутилче. Харесвам Mon Guerlain, Idole Nectar, Black Opium, My way, Nomad.

# 368
Ох аз пък искам няколко Nishane…почти всички 🤣 Благодаря на Милен за споделената оферта. Поръчах Fan Your Flames X. Силно се надявам да ми хареса, защото познавам само първообраза. Поръчах и Dior Addict … и за него същото…

# 369
И аз съм пред дилема за Xerjoff, помагайте! Чудя се между Лира, Италика и Букет идеал. Познавам само последния.
От трите, горещо препоръчвам Италика, Лира е хубав, но много нетраен аромат върху моята кожа, след 30 минути няма и следа от парфюм, Букет Идеал в студеното носи вайба на Мон Гирлен .....

# 370
И от мен глас за Italica.

# 371
И аз съм пред дилема за Xerjoff, помагайте! Чудя се между Лира, Италика и Букет идеал. Познавам само последния. Нямам голям опит с нишовите и ми се иска по е едно бутилче. Харесвам Mon Guerlain, Idole Nectar, Black Opium, My way, Nomad.
Аз съм за Букета. Най-универсален ми е. За другите два, въпреки че ги харесвам, ми трябва по-специално настроение.

# 372
  • София
Само Лира бих препоръчала с оглед харесваните от вас аромати. Италика е прекалено сладка и накъртваща, има и една ацетонова нотка, която е трудно поносима.
Букетът пък е много странен аромат, не е за всеки определено. На мен ми ухае на нарязани пресни гъби с лек полъх на ванилия. Името е подвеждащо и не е никакъв букет, де факто вътре цветя няма.

Сега видях, че го познавате, е, нищо и аз дадох гледна точка и няма да трия Joy

# 373
Лира е доста нетраен, но и няма особен сияж, така че не бих взела него - по добре Blend oud sana, поне ще има някакъв сияж
Italia e марципан, мляко, карамел, според мен доста уникален аромат и чудесно гурме лично аз не намирам прилика с mon guerlain,  бих взела него....
Букетът е симпатичен, но трябва да харесват ще тютюн в ароматите, защото там е доста ярка нотка, мисля, че е по специфичен

# 374
  • виртуално
Както бях в застой от няколко месеца, така поръчах Лира и Италика. И двата на сляпо. Дано ги имат в магазина до МОЛ Сердика, да ги пробвам преди да ги платя.
Трайността не ми е важен фактор стига да ми хареса аромата.

... изкупихме Лирата

Общи условия

Активация на акаунт