Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 507
  • 763
  •   2
Отговори
# 435
Благодаря за отговора Bright Crystal, значи отпада.Simple Smile
Парфюмът е хубав, солено сладък, доста различен.
Това е моето ревю за него в инста.

Gaultier Divine Jean Paul Gaultier е новият парфюм на марката, който предизвиква силен интерес още преди да излезе.
Той е едновременно солен и сладък, белоцветен и гурме. С бели цветя, диня, бергамот и червени плодове, но и с меренг, иланг и муск в базата.
Предизвикателен, сексуален и горещ дамски аромат, с отлични излъчване и интензитет. Много топъл и ангажиращ вниманието парфюм, който сякаш изисква комплименти за дамата, която се е осмелила да го носи.
Невероятен флакон, подходящ за подарък и лично глезене. Есента е точното му време, защото е силен и шлефов аромат.
Ако обичате солено и сладко едновремено а то в секси варинт, трябва непременно да пробвате това ново изкушение от марката известна с предизвикателните си, много харесвани и носени аромати.
Сложен, с всички нотки отварящи се накуп, просто Divine.
Обичате да ухаете на диня и море?
Заповядайте!
Маршмалоун и целувки с горски плодове на плажа?! Това сте вие. Празнувайте женствеността и желанията си, всеки ден.

# 436
  • Germany
Някой който е пробвал L'INTERDIT Eau de Parfum Rouge Ultime дали прилича на първия издаден ЕДП би ли споделил? Денс, според теб прилича ли.
Аз пък мисля, че ще е много твой. За мен е най-поносимия от тази линия, много цветен, кремест, леко туберозен, но по един мек и елегантен начин, който е поносим дори за хората като мен, които ненавиждат бели цветя в парфюм. Класически цветен парфюм в модерно изпълнение. И според мен е спестена тук тази острота и пиперливост, които са те дразнили, а е по-сладък, плътен, загладен и кадифен. Показва и доста добра трайност и присъствие, хубав, но не е за мен.
sanyy, не се отказвайте, Gaultier Divine Jean Paul Gaultier е от изненадите на лятото за мен. Сладко-солен, летен, сочен, цветен, плодов, като смях на момиче е. В топлото е особено красив. За мен е много женствен и носим, но е за лятото и есента. Флаконът му е Heart Eyes
Не мога да описвам парфюми като вас, но изненадващо за мен Zara Red velvet ми допадна много.
Не масов аромат, секси и изключително траен и шлейфов😵
Какви други аромати на Зара бихте ми препоръчали?
Обичам секси, женствени аромати като ориентир Good girl Carolina herrera ми е парфюмния подпис?
Онзи ден пробвах нова серия дамски парфюми на Зара, които много ми допаднаха и може би сред тях ще намерите нещо ново и любимо.

Два парфюма от нея ми харесаха изключително много
Gleam of the Moon e Аромат на прясно мляко, на суха оризова пудра, на меки билки и кокос, с едно прекрасно десертно зърнисто усещане. За мен е много близък до Скарлет попи на Джо Малоун, който имам и се обезсмисля притежаването на този, но който го няма или търси негов заместител, нека пробва, за мен е просто разкош!

Много съм впечатлена и от Lilas Japonika. Отдавна не бях срещала нов и абсолютно неприличащ на нищо познато парфюм с люляк. Много нежен, деликатен, прозрачен, изненадващо смесен със сладък компот от круша, върху мека дървесна база. Много природен аромат, усеща се и свеж, нацъфтял бял люляк, и сладката сочност на крушата. Много деликатен, цветно-плодов, с красива лилава аура.
Хареса ми и новата табачна линия на Зара, особено Tabac Jazz. Аромат на мек, ароматен тютюн, секси мека дървесена, искрящ тъмен ром, смесени с ароматен османтус и меки и сладки цитруси. Пълен разкош и унисекс, с удоволствие бих го купила.

# 437
  • Стара Загора
Densi, благодаря за ревюто. Сега съм раздвоена. То в Прити шоп свърши промоцията, но го има и в Делириум на същата намалена цена. Ще го помисля още малко и най-вероятно ще го купя. Каквото и да съм взела след твое ревю, винаги е било сполучливо.

# 438
Моля отново за някакви мнения за The Merchant Of Venice My Pearls, хич ли никой не го познава? Disappointed Relieved

# 439
Densi, благодаря за ревюто. Сега съм раздвоена. То в Прити шоп свърши промоцията, но го има и в Делириум на същата намалена цена. Ще го помисля още малко и най-вероятно ще го купя. Каквото и да съм взела след твое ревю, винаги е било сполучливо.
Има го навсякъде, пробвайте го преди това. Интересен е, но пробите винаги са добре дошли. Парфюмите са вече скъпо удоволствие и трябва да се стреля абсолютно точно.

The Merchant Of Venice My Pearls е белоцветен, много пудрен и чист аромат. Не е с голямо излъчване и трае средно, но от чист аромат няма какво повече да се иска.
Летен е за мен, развива се по- добро в студено време. Много много пудрен. Хубав, без нищо уау, или неочаквано. Красива бутилка.

# 440
Моля отново за някакви мнения за The Merchant Of Venice My Pearls, хич ли никой не го познава? Disappointed Relieved
Аз го имах когато излезе. Подарък ми беше от човек, който не харесва парфюми. Знам, че много хора го сравняват с Нивеа, но след първоначално леко остро отваряне, бързо преминава при мен точно в аромата на сапун Dove- не душ гела, а точно сапуна, с крем вътре. Не е моето нещо, при мен беше що годе траен, но с абсолютно никакво излъчване.

# 441
Момичета, благодаря много за отзивите! Проба не знам къде, в Пловдив съм.

# 442
  • Melmak
Divine много ми хареса. Пробвах го като излезе, мисля, че ми стана любимият от серията. Не го купих, защото съм на диета. Но иначе щях. Има нещо изкусително в него, което ме привлича.

# 443
Благодаря! Не съм пазарувал от тези сайтове. Може ли да им се има доверие и това което предлагат истинско ли е или реплики ?

# 444
Благодаря! Не съм пазарувал от тези сайтове. Може ли да им се има доверие и това което предлагат истинско ли е или реплики ?

Нямаше да ги предложа, ако не бяха ок. Всеки избира сам откъде да купува.

# 445
Здравейте, препоръчайте ми парфюми за момче на 9 години ☺️

# 446
Здравейте, препоръчайте ми парфюми за момче на 9 години ☺️

Парфюмите на Кристиано Роналдо.

# 447
На първия можете, 100 %, имам няколко успешни поръчки, и то на неща, които не се намират другаде. Вторият
съм пробвала няколко пъти - никакъв отговор от тях, т.е. безуспешно. 😉

# 448
Благодаря. За съжаление обаче информацията не отговаря на продукта. На сайта в състава на парфюма има амбра, а във фрагантика ( на което се доверявам) такава съставка изобщо няма. Да не говорим за бергамот.
Аз търся това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-d … ntense-31385.html
На сайта предлагат съвсем друго.
Благодаря ви за мненията, аз продължавам с търсенето.

# 449
Благодаря. За съжаление обаче информацията не отговаря на продукта. На сайта в състава на парфюма има амбра, а във фрагантика ( на което се доверявам) такава съставка изобщо няма. Да не говорим за бергамот.
Аз търся това:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-d … ntense-31385.html
На сайта предлагат съвсем друго.
Благодаря ви за мненията, аз продължавам с търсенето.

в официалния сайт пък описанието е такова

описанията при търговците често не са точни

Общи условия

Активация на акаунт