Парфюмни размисли и страсти - 286 тема

• 76 493
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря! Не съм пазарувал от тези сайтове. Може ли да им се има доверие и това което предлагат истинско ли е или реплики ?
И от двата сайта съм пазарувала без проблем. Оригинални са.

# 451
  • виртуално
Първият ми досег с бранда Xerjoff засега е 50/50 Smile

Закупени:
Лира - точно каквото очаквах, много ми харесва .. ще замени в гардеробчето ми звездичката на Диор, по която още тъгувам.
Италика - още не съм сигурна, при мен е малко странен аромат, очаквах сладост а се появи една горчивина, с която не съм сигурна че ще се разбера.

Проби:
Bouquet Ideale - най неочаквано за мен този аромат ми отвя главата, а не съм почитател на тютюн в парфюми. Тук по скоро е ароматизиран сладък тютюн за лула.
Dolce Amalfi - определено летен за мен аромат, но също с някаква дървесна подложка

Равносметката е, че трябваше да купя пробите като шише и да искам проби от закупените шишета Simple Smile

# 452
  • Бургас
Ковачева, благодаря за включването Kiss определено след тези думи още тези дни ще пробвам новото Живанши.Рапунцел, и аз не се разбирам с  Xerjoff, там обаче ми е много любима Музата и тя компенсира за всички други.Остана да купя ЛВЕБ Екстракт и ако не излезе нещо ново, което да ме спечели приключвам годината.Много съм доволна от тази година, запознах се с ужасно много нови парфюми, около 15 парфюма са ми много на сърце, 2023г. беше щедра и от към покупки за мен.Дано така да ми върви на влюбване и през новата, на вас също.Sparkling Heart

# 453
Получих си Италика. Усещам аромат на коледни сладки, примесени с мнооого горчив бадем. Очаквах сладост, а получих горчивина...Има и нещо интригуващо в аромата, но май ще се разделяме. Чудех се между този и Букета (който също не познавам, но звучеше сякаш по-мой), и май взех грешното решение.
Така де, мачът вече е свирен.

# 454
  • гр.Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми парфюми за момче на 9 години ☺️

Синът ми е на 10г ,баба му го обзавежда с прафюмчета от Avon ,Oriflame и няма оплаквания Smiling Imp

# 455
Да не е реформирана тази Италика, сякаш не се сещам да е горчива....
Някой случайно да се е облажил с проба на новите Герлени

# 456
Аз имам мостричка на Agua Alegoria Rosa Rosa  - роза, смесена с праскови, приятен и секси е.
Някой назад препоръча Tresor Leau de Parfum, Трезорите не ми ми бяха на сърце, но този си купих, чуден е.

# 457
  • Pazardjik
Солена Луна  ,аз имам мостра от Bosca Vanila ,

# 458
Да не е реформирана тази Италика, сякаш не се сещам да е горчива....
Някой случайно да се е облажил с проба на новите Герлени
На мен ми се струва, че бадемът е горчив, но самият парфюм не ми е горчив. Има нещо, което не ми харесва в Италика обаче. Като гледам нотките, струва ми се че е тофито, което съсипва цялата схема за мен.

# 459
На хартия и ръка при мен беше горчив и прекалено сладък - дадох отливката на приятелка и на нея й стои божествено, само сладостта усещам и при нея е доста ефирна. Като е идвала вкъщи целия апартамент мирише на Италика. Тя го комбинира с 62 лосиона на Сол Де Жанейро.

# 460
Да, наистина има нещо марципаново, и при мен е много мека, явно съм от късметлиите и също като аромат върху мен напомня Сол де Женейро, рафинирана версия.... Помня само че при една проба лятото ми беше дошла остра, но на студено е много мека и кремава.... Днес рязнасям Иката на Мемо, много странна птица, прилича ми много на LV Pacific chill, но в по-женствен вариант, освен когато не излизат едни остри хвойнови нотки....при всички случаи за мен е по добрия атомат. LV тата ми се струват с много ярко начало и после малко разочароващ драй даун.....

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 13:16 от Солена Луна

# 461
Вече може да се пробват парфюмите на Floraïku в новия магазин на Делириум. Презентацията им е направо уау!
Сега тествам няколко, да видим.

# 462
Надявам се да напишете отзиви за Флорайку, отдавна са ми интересни, но ефирната им текстура ме спира.... От снимките ми се стори, че и са с друг дизайн... Май Клодилия спомена нещо...

# 463
  • София
Вече може да се пробват парфюмите на Floraïku в новия магазин на Делириум. Презентацията им е направо уау!
Сега тествам няколко, да видим.
Eха, Floraïku в България, нямах идея, че предстои, благодаря за информацията! Simple Smile Цялата колекция ли е внесена?

Солена Луна, да, сменен е дизайнът на капачките и кутиите. Кутиите са красиви, но старите капачки ми харесваха много повече, новите стоят по-грубо за моя вкус и цветово не ми допадат. Иначе са добре измислени, понеже голямата цветна капачка всъщност е кейс, в който влиза малката травъл бутилчица и са идеални за чанта и път. Ето сравнение:
Стара:
Скрит текст:
Нова:
Скрит текст:
Не са толкова ефирни като текстура, One Umbrella for Two (маслена бисквитка със сладко от боровинки) при мен е много дълготраен и достатъчно излъчващ, както и чайчето с джинджифил -  I Am Coming Home. И двата много ги обичам и стоят ярко, не са свръх сложни композиции, но са направени много добре, много "кристално". Няколко други също ми се бяха видели доста, доста трайни. Колекцията вече е огромна, не съм тествала по-новите неща, но първите 10-12, с които стартираха, не бяха никак бледи - по-скоро стандартни като концепция (вместо екстравагантни), но много добре изпълнени като качество на съставки и бленд.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:44 от Klodilia

# 464
Не е цялата, но очакват още парфюми. Ъмбрелата вече е свършил дори, но успях да го пробвам отново.
Кожените капачки кейсове на мен страшно ми харесаха.
Въобще не са ефирни при мен парфюмите. Имат излъчване, трайност следя.

Много ми харесва коледната джинджифилова бисквита на Джо Малоун и се чудя дали да не си купя един, докато го има. Харесвате ли го?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 15:07 от densi

Общи условия

Активация на акаунт