💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 681
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Във втори сезон имаше веднъж някаква измислена "сергия", на която имаше разни посуди, възглавници и подобни, но не помня дали и храна имаше. Също в този сезон предложиха на една участничка, да закупи закуска за сестра си, която беше в друго племе и в този момент на реката. Тя купи, другата отказа да яде, след като за останалите няма и така. После в следващите сезони, мисля че освен предимства като допълнителен глас и имунитет, не е предлагано.

# 1 441
Николчи какво си е причинила на устните?! 😫

# 1 442
  • España
Всъщност Никол спечели “Сървайвър” в “Игри на волята “ 😉 ….. последният оцелял ! Виж , обратният вариант малко трудно ще и се получи , предвид  представянето и на игри ! Пък и Сървайвър май скоро няма да има .

Направи ми впечатление ….сори , че ще го кажа , но мижитурското поведение на Дунев , когато Виолета се развилня на тема “Марто” , нашият олимпиец охотно започна “да върти очи” !
Дано Виолета да не развали играта на Дени !
На Гладиаторите ( нищо не остана вече от легендарното племе на ПичУвитИ за съжаление ….доживях да го кажа ) ще им се стъжни ….дали ще гледаме “сблъсък на Титаните”  по линията Виолета /Крум ?!

# 1 443
  • Euskal Herria
Дени и на мен ми хареса как заяви директно на майка си "Аз играя с Мартин!", след като тя плю отрова как може да е капитан и кой го подкрепя. Дунев свиваше уши и мънкаше.
Иначе при избора на капитан твърдо беше "За" за Мартин, а когато Виолета говореше, само мънкаше и вдигаше рамене. С една дума - и той това се чуди, ама...

А защо Никол навсякъде я пишат "Дунев"?

# 1 444
  • София
Надкаст с обзора на случилото се в понеделник и вторник

# 1 445

Дано! За мен лично е грешка събирането им в един сезон. Поне Виолета щеше да ми е много интересна сама.

# 1 446
А защо Никол навсякъде я пишат "Дунев"?
Ако се е родила в САЩ така са я записали на баща и.

# 1 447
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата.
"Самосиндикално" ? Ти кое предаване по-точно гледаш ? Крум се съобрази с мнението на мнозинството – 3 души (Калоян, Цвети и той самия), а не на малцинството (другите двама).
Да избереш Мишо го правеше веднага 3 на 3 и коалицията на Крум щяха да са на елиминации всяка седмица до отпадането им. Тези тримата вече се доказаха всеки възможен път като абсолютни врагове на най-силния играч в племето (Крум) и коалиция– един път казаха на Калоян – “или ти или Дани си заминавате”, после пратиха Капитана си на Чистилището? Тези ли мислят за отбора???

Трябва да си специално тъп съзнателно да ги събереш Рълев и братята, че да колят и бесят наново.

ПС Рълев все пак го харесвам, силен е физически и не влиза в ненужни конфликти, почти ми е равен с Крум на битки.

Май ти гледаш друго предаване. Крум ги пита, Калоян беше съгласен да вземат Мишо и накрая Крум каза, че е решил и направи каквото си беше намислил. При 3 на 3 и капитански глас на Крум как точно коалицията на Крум ще отиде на елиминации, при положение, че от сега нататък има по един номиниран на съвет?Хайде малко математика да вкараме.

Калоян не беше съгласен да вземат Мишо, мънкаше нещо под носа си както винаги когато е под напрежение.
Относно математиката, няма винаги Крум да е капитан, че да се спасява с 2та гласа. За това решението на Крум беше правилно.

Чисто фактологично - близначката е силно подценен играч, физически е подготвена, Мудева плува бързо - и на двете ще им намират удобни постове по трасето. Да, Мишо има повече мъжка сила от двете момичета, но пък те си имат други качества, та аз също като Крум не бих върнал Мишо в отбора.
Не е задължително все Крум да е капитан.Следващият път ще е Калоян.Все едно не си гледал как се въртяха, и винаги капитанството си стои в едната коалиция.Така, че математиката още си е в сила.

# 1 448
Гатьо пак изргива
За Виолета:
''Оплита коалиции, оплита сплетни'' ?! 😀

гледайте:
https://fb.watch/nLAcF8LTGe/

изчерпа се всенародния любимец Гатьо, много слаб участник, една индивидуална битка не спечели, ще остане със синхроните си предимно и то заради простоватото си изказване, понякога доста неграмотно на което хората се кефят. Нали прави сеир харесват го, нищо, че в началото изяде супер хейт.
Иначе самия той пръв направи коалиция в играта и унижаваше Радо и Рълев,  да не говорим как се сърди и троска, като малко дете - "аз повече с вас няма да играя, играйте си".
Много слаб участник за мен, забавен с простотията си.

# 1 449
Честно казано,предпочитам да бях гледала усмихната и лъчезарна Никол пред мрънкащата и вечно недоволна Цвети.

Последната и без това не допринася с почти нищо в битките освен с дуднене,така че и да я има и да я няма - все тая.

И на мен ми е мъчно, че Дунева стана обект на толкова грозни коментари относно теглото си,особено ако е в следствие на здравословни проблеми. А и да не е,тялото си е нейно и тя си решава дали иска да е слаба или пищна ( отблъсква ме думата "дебел" ).

Това заклеймяване на база килограми е толкова жалко, все едно човек с нещо пречи,ако е по-пухкав 😤

За протокола - не съм с наднормено тегло, за да не ме обвини някой,че заради това защитавам Никол. Просто преди всичко трябва да сме човечни, ИВ ще мине и замине, ама психологическите последици за по-крехък индивид може да са пагубни.

# 1 450
Като е крехък душевно индивидът, да не е влизал в публично предаване! Ясно е, че почти всички отнасят голям хейт.
И е хубаво човек като мине 20 години да има реална себеоценка.
Дяволчето се питаше защо още не са я поздравили Дунева много играчи от сегашния сезон. Защо ли?

# 1 451
  • При семейството си

Дано! За мен лично е грешка събирането им в един сезон. Поне Виолета щеше да ми е много интересна сама.
От Подкаста с Никол, останах с впечатление, че и тя на третата година е взета в Игрите заради баща си.
Изобщо тази година се опитват явно с някакви “иновативни” идеи - двойки, амазонки, като в същия момент копират предишния сезон - олимпийци, гаджета, манекени/ки, но стана просто един торлю гювеч.

# 1 452
Като е крехък душевно индивидът, да не е влизал в публично предаване! Ясно е, че почти всички отнасят голям хейт.
И е хубаво човек като мине 20 години да има реална себеоценка.
Дяволчето се питаше защо още не са я поздравили Дунева много играчи от сегашния сезон. Защо ли?

Пак не съм съгласна, и Оряшкова не е слаба, ама никой в нито един момент не я нарече дебела.

Коментирам само външен вид, а не кой как се е представил физически дали има или няма реална преценка за възможностите си.

Мудева също е с пищна фигура (казвам го с най-добри чувства), ама никой не е коментирал нейните килограми.

В България килограмите са трън в очите на масата хора и винаги стават обект на обиди и подигравки, ако някой ги има в повече.

# 1 453
  • София
Никол
Никол от "Игри на волята": Рълев е страшно мрънкало!

# 1 454
Оряшкова е здрава и се доказа, че има сила и мускули зад килограмите си. Никол няма такива, за това и толкова се набива в очите. Мудева има голямо дупе и повечко в бедрата, но пухкава не мога да я нарека.

Вижте сега, никой нямаше да подкача Никол ако беше много готина. Не е тя виновна, че я бутат цял сезон, но няма как да очаква, че това няма да се забележи от публиката. Развалиха ни зрелището със сума кадърни и комплексни играчи, за да гледаме Дуневи. Ми, не е яко, ясно, че ще има негативизъм.

Общи условия

Активация на акаунт