💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 684
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Ами от гледна точка на Цвети аз донякъде я разбирам защо реагира така. Първо я отлъчват от първоначалното и племе. В новото се включва в коалицията на Радо и Рълев и на съвет гласува с тях. После Радо започва да се държи зле с нея (факт е, че той и на Чистилището не можа да обясни с какво точно го дразни, макар че аз подозирам, че е заради слабото и представяне в игрите) и Крум веднага се възползва да говори с нея да мине към тях. Факт е, че самата тя каза в синхрон, че предложението е добро, но също така е факт, че реално не видяхме тя дали щеше да заиграе с Крум или щеше да остане към Радо и Рълев. Защо не го видяхме, ами защото те я пратиха на чистилището, да Рълев беше против, но все пак тя отиде там. След това вече явно заигра с другите.

Не я харесвам особено, но определено разбирам защо играе така.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 15:28 от gg__

# 1 426
  • София
Радо я нарочи, защото била слаба и се предавала и много мърморила и така внасяла смут.
Радо си гледа само игрите и не обича да има напрежение. Явно не обича и дудненето и мърморенето. Той е човек на делата. Трябва да се свърши нещо и той просто става и го свършва.

# 1 427
Сега, ако беше истинско риалити  и в реално време, и ви кажат Гласувайте кого да изгоним и кого от отпадналите да върнем! Кого ще изгоните и върнете?

Гоня Дунев,Цвети и Мудева ( Колоян ще го пожаля,защото има проблясъци на терена) и ще върна Цецо, Туньо и другата близначка.

# 1 428
Николчето с филъри в устата ли е? Rolling Eyes

Между другото, без грам ирония пиша, не знам какви антидепресанти е пила, но явно много действат, защото тя беше най-слънчевият участник не само в племето на Изгубените, но и по принцип.

# 1 429
Дени няма много фенове тук, но как да не те кефи като каза, че е партия с Мартин. На Маман лошо ѝ стана Grinning Те такъв зет да ти е в къщата Grinning

то коя жена има фенове в преобладаващ женски форум Laughing не напразно лозунга е "женска злоба, мъжка сила"

На мен Дени ми е абсолютна фаворитка, голям фен съм и, играе страхотно играта, най-силната и комплексна жена, много по уравновесена от майка си, която винаги е с рогата напред. Вчера без никакво притеснение си заяви, че играе с Мартин, те си паснаха идеално. Вили също ме кефи как ги мота всичките, а и е силна физически, но си е характер. Само Виктория може да се опре на двете игрово.

Старейшините са ми любимото племе този сезон. Там е най-весело, амазонките бяха яко скучни, гладиаторите леко непрозорливи, там ме кефи Рълев. Крум ако не беше толкова кибритлия щеше да кефи, но сега ми е на кантар.

# 1 430
Не е приятно, но за съжаление всеки, който влиза в подобен вид предавания трябва да е готов да понесе хейт... А тя явно не е била готова, каза, че много е плакала отвън, заради този хейт. Дали е заслужен или не, това е субективно и хората винаги ще намерят за какво да се подиграват на някого.
Всъщност това е първото, което трябва да реши човек за себе си преди да участва в такова предаване. Дали е способен да се справи. Трябва да си голямо перде и с висока самооценка, за да не ти пука как те обсъждат злостно и коментират всяко твое действие. Да не говорим, че образът ти може така да бъде изкривен, че после да се чудиш как да доказваш, че нямаш сестра.

# 1 431
  • София
Дени и на мен ми хареса как заяви директно на майка си "Аз играя с Мартин!", след като тя плю отрова как може да е капитан и кой го подкрепя. Дунев свиваше уши и мънкаше.

# 1 432
Дени и на мен ми хареса как заяви директно на майка си "Аз играя с Мартин!", след като тя плю отрова как може да е капитан и кой го подкрепя. Дунев свиваше уши и мънкаше.

Физиономията на Виолета като я чу беше един път и успя само да каже "Моляяяяяя". 😃

# 1 433
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата.
"Самосиндикално" ? Ти кое предаване по-точно гледаш ? Крум се съобрази с мнението на мнозинството – 3 души (Калоян, Цвети и той самия), а не на малцинството (другите двама).
Да избереш Мишо го правеше веднага 3 на 3 и коалицията на Крум щяха да са на елиминации всяка седмица до отпадането им. Тези тримата вече се доказаха всеки възможен път като абсолютни врагове на най-силния играч в племето (Крум) и коалиция– един път казаха на Калоян – “или ти или Дани си заминавате”, после пратиха Капитана си на Чистилището? Тези ли мислят за отбора???

Трябва да си специално тъп съзнателно да ги събереш Рълев и братята, че да колят и бесят наново.

ПС Рълев все пак го харесвам, силен е физически и не влиза в ненужни конфликти, почти ми е равен с Крум на битки.

Май ти гледаш друго предаване. Крум ги пита, Калоян беше съгласен да вземат Мишо и накрая Крум каза, че е решил и направи каквото си беше намислил. При 3 на 3 и капитански глас на Крум как точно коалицията на Крум ще отиде на елиминации, при положение, че от сега нататък има по един номиниран на съвет?Хайде малко математика да вкараме.

Калоян не беше съгласен да вземат Мишо, мънкаше нещо под носа си както винаги когато е под напрежение.
Относно математиката, няма винаги Крум да е капитан, че да се спасява с 2та гласа. За това решението на Крум беше правилно.

Чисто фактологично - близначката е силно подценен играч, физически е подготвена, Мудева плува бързо - и на двете ще им намират удобни постове по трасето. Да, Мишо има повече мъжка сила от двете момичета, но пък те си имат други качества, та аз също като Крум не бих върнал Мишо в отбора.

# 1 434
  • София
То е ясно, че Виолета ще играе за дъщеря си. Ще създаде коалиция и ще гони мъжете, за да има по-малка конкуренция за Дени. Според мен, ще се събере с момчетата и е възможно и двете Теодори. Племето е слабо и има вероятност да ходят на елиминация по двама от червените. В началото  ще си отива един силен играч, защото трябва да има победен червен. Тя ще може да хване капитанството, без значение дали сама или с коалиционен партньор. Надявам се да праща Радо/ Рълев срещу Крум/ Калоян, за да могат Радо и Рълев да се връщат. Не ми се вярва да успеят да отидат на резиденцията поне веднъж, освен ако продукцията не им даде игра с баланс, за да се захранят малко или след тази река да ходят на стопанството.
Очаквам да праща Радо/Рълев когато противниците са от сините, с надежда да може и от тях да отстреля някой. То от там абонати за елиминация ще бъдат Момчи и Мастагарков, може и Мишо за разнообразие. Другите  от сините арена няма да видят и така ще влязат в обединеното племе.
Не мога да реша, дали Виолета все пак ще запази някой от мъжете, защото само с богомолките реката им е сигурна. Може би по някое време ще ги разчисти и тях.
 Очаквам в обединеното племе Мартин, Дунев, Дени, Момчил, Мастагарков и Мишо, от червените Радо, Рълев и Виолета. Като Мартин, Дунев, Волета и Дени ще минат между капките и няма да ходят на елиминация. Представител на богомолките не очаквам да видя там.

# 1 435
  • Другата България
Напротив, Калоян беше съгласен да се вземе Мишо.
И да, няма все Крум да е капитан, Калоян ще е. Blush

# 1 436
Калоян искаше да се вземе Мишо, аз също го чух.

# 1 437
  • Euskal Herria
Калоян искаше да се вземе Мишо, аз също го чух.
Цвети каза "Мудева".

# 1 438
  • София
Гатьо пак изргива
За Виолета:
''Оплита коалиции, оплита сплетни'' ?! 😀

гледайте:
https://fb.watch/nLAcF8LTGe/

# 1 439
С тия грошове само гласове ли се купуват? Огърлица, 200 гроша и не може да похарчи примерно 100 за щайгата със саламите. Мммм, догодина да направят лафка с лакомства и други изкушения за притежателите на грошове!

В американския Сървайвър имаше такива епизоди,в които наддаваха за храна и ми бяха любимиюзащато вкарваха позивитизъм и лекота на фона на битки и стратегии.

В ИВ и да ти дадат грошове е по-вероятно после да не ти дадат възможност да ги използваш за каквото и да е било или пък всичките неведнъж, ама за нещо супер нерентабилно.

А и докато има плаващи "правила" за даването и ползването им, то по-добре без тях.

Общи условия

Активация на акаунт