💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 689
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 410
Крум не се съобрази с мнението на другите. Да, тръгна да ги пита, те тръгнаха да мънкат нещо, но изведнъж той ги прекъсна, че нещо си се бил сетил. Разтури седянката и обяви решението си.

Цвети и Калоян ги виждам като безхарактерни. Затова Крум си ги подмята както си иска.

# 1 411
  • София
Два пъти вече не гледам, но ми изникна Никол в някакъв подкаст с водещата с къдрава уста, и  гледам, че е заразно и ,че и нея, Никол я е ужилила пчела по устата.

# 1 412
Ми добре е направила. Радо я прати в чистилището, без да знае за разговорите ѝ с Крум и Калоян. "Само защотото" си е било доста повече.

# 1 413
  • Другата България
Не съм много сигурна, че беше преди да разбере за врътката ѝ.
Нека който помни, да каже, но аз си мисля, че беше именно СЛЕД като стана ясно, че Цвети играе с Крум и Калоян, вече.

# 1 414
  • София
Въпреки сценария и сълзливите моменти, излишната драматургия и за мен преекспонираното отношение към Никол, ето на този момент снощи просто ми стана мъчно за нея.
Скрит текст:
Скрит текст:
Никол е добро момиче, което за мен отнесе тонове незаслужен хейт и всевъзможни епитети, основно от жени. За социалната мрежа говоря, а и тук не беше пощадена. Искала е да изживее мечтата си, сега вероятно съжалява. Дано прочетеното в нета не я докара отново до прием на антидепресанти, защото животът е пред нея, и не си заслужава заради едно режисирано предаване да отнася толкова хейт.

Не е приятно, но за съжаление всеки, който влиза в подобен вид предавания трябва да е готов да понесе хейт... А тя явно не е била готова, каза, че много е плакала отвън, заради този хейт. Дали е заслужен или не, това е субективно и хората винаги ще намерят за какво да се подиграват на някого.

# 1 415
  • Някъде в Матрицата
Крум си хвърляше торбичките от малко по-близо и малко по-високо, което си е нарушение на правилата и определено му даваше известно предимство, защото както се видя понякога със съвсем малко се пропускаха целите, а това беше основна причина за изоставането на Мартин.

От малко по-близо, да. От малко по-високо, не.
По-напред беше коментирано това, че се видя, че Крум е върху гредата и никой не му прави забележка.
Вероятно са му разрешили, за да се компенсира по-ниския му ръст спрямо Мартин. Грешката е, че ако е имало такова разрешение, не беше споменато от Димо. А не го и чухме Димо да вика, че Крум е в грешка, когато е на гредата.

# 1 416
  • Другата България
Крум си хвърляше торбичките от малко по-близо и малко по-високо, което си е нарушение на правилата и определено му даваше известно предимство, защото както се видя понякога със съвсем малко се пропускаха целите, а това беше основна причина за изоставането на Мартин.

От малко по-близо, да. От малко по-високо, не.
По-напред беше коментирано това, че се видя, че Крум е върху гредата и никой не му прави забележка.
Вероятно са му разрешили, за да се компенсира по-ниския му ръст спрямо Мартин. Грешката е, че ако е имало такова разрешение, не беше споменато от Димо. А не го и чухме Димо да вика, че Крум е в грешка, когато е на гредата.
Именно, и то да е само това....тук “правила“ е мръсна дума, всеки се сеща за нея само когато стане въпрос за Момчил и това как той, видиш ли, мами.

# 1 417
Нека който помни, да каже, но аз си мисля, че беше именно СЛЕД като стана ясно, че Цвети играе с Крум и Калоян, вече.

Не. Беше преди Радо да разбере, че Цвети вече не е при тях. То точно това беше куриозното, че той я изпрати, мислейки, че тя още играе с тях.

# 1 418
  • София

Преди това беше, нали Радо даже му обясняваше на Мишо, че Цвети е с тях, но той е сигурен, че можел да привлече Калоян, та най-добре нея да изпратели.

# 1 419
Никол отнесе хейт най вече, защото зрителите осъзнах че е взела мястото на някой наистина кадърен и подготвен. А тя е влязла само защото е дъщеря на баща си. Дунев също има вина за злобните коментари за дъщеря му, криейки се като мишка уж заради нея

# 1 420
  • Другата България
Не. Беше преди Радо да разбере, че Цвети вече не е при тях.
А, благодаря. Затова казах, че не съм сигурна, то в първия пост има описано по дни, ама кой да се сети.....
Преди това беше, нали Радо даже му обясняваше на Мишо, че Цвети е с тях, но той е сигурен, че можел да привлече Калоян, та най-добре нея да изпратели.
Да, да, сега се сетих, тогава коментирахме как наивния Радо вярва, че Калоян само защото е плувец, ще играе с тях...благодаря и на теб.
Е, вероятно тя си има своите причини да не харесва Радо, но въпреки това на мен не ми допада поведението ѝ.
Пък ѝ му го върна после.

# 1 421

Стана ясно на зрителите, но Радо нямаше от къде да знае.Затова и даже след като се върна от чистилището я брояха в тяхната коалиция.

# 1 422
Никол отнесе хейт не заради кг-те сами по себе си, а защото има съмнения, че е уговорена храна за нея, заради баща й. Привилегирована е, за разлика от другите участници, които видимо се промениха.
А и държането на баща й никак не й направи услуга.

# 1 423
Цвети такава, Цвети онакава... какво очаквате от нея? Не знам с каква нагласа е влязла, но едва ли се е виждала в топ 5. Най-големия ѝ успех може да бъде да премине обединението на племената. С крехката си физика, вкл. и на фона на жените, няма как да не ѝ е ясно, че е далеч от силен или комплексен играч. При Амазонките не успя, но и реално нямаше кой знае колко време да се приобщи към групичка, а че там групички е имало от самото начало, разбрахме вече. При Гладиаторите имаше късмета да се присъедини към по-добрите момчета, докато Радо, вярвайки още, че е в коалиция с нея, не реши да я гони. Изобщо, много глупав ход на Радо беше това. Да, да, знам, че тя мина към Крум малко преди това, но пак заради отношението на Радо го направи. Изобщо, Радо отблъсна Цвети, ама понеже Радо е силен играч, освен че е мъж, на него по-лесно му прощаваме.

.

# 1 424
  • София
Никол е зарината от честитки от бивши и настоящи участници.
Елизабет от сезон 3 е ясна, те са си много близки приятелки. Също така актрисата Елена от сезон 2, Зорница от сезон 4, Габриела от сезон 3 и Мишето от сезон 4.
+ Боряна от Ергенът 2
А от този сезон има послания само от: Мудева, Дени, Вики (сладкото) и Ива, но предполагам има и още или тепърва ще има, не знам защо са толкова малко от тазгодишния каст.

Никол имитира Ралица

Никол в На кафе

Общи условия

Активация на акаунт