💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 770
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Sofia
Дени ми се струва, че би играла с всеки, стига да не е тя на пангара. Доста умело хваща вълната и силните на деня. В тва шоу умението й си е чист позитив. Както и манипулациите на Елвиса. Аз харесвам стратегии и хитрини. Обаче мразя да ги обличат зад алабализми за чест, достойнство и справедливост. Безочливо ми е. Изборите на Крум са по-чисти, щото не ги лустросва или поне невинаги.

Цвети е доста объркана млада жена. Напусна коалицията с двамата Р., заради лошото отношение на единия, обаче поведението на Крум, лично към нея, явно не й е проблем... Като цяло общуването не й е силна страна.

# 1 396
  • Sunshine state

Ако е Момчил ще е още по-хард, че имат да му връщат.Ще е нещо такова: Ти се провали и предаде отбора си!Напускаш завинаги игри на волята!( с видимо задоволство) Wink
Или : Ти се провали позорно, такава категорична загуба не е имало никога в историята на ИВ, губиш правото да се състезаваш за голямата награда и завинаги напускаш ИВ. Твоят път е натам, марш! 😂
Вчера си разигравахме подобни реплики с мъжът ми и се посмяхме 😂 Той дори предложи да му дадат игра палене на огън, ама неговите клечки щяли да бъдат мокри.

# 1 397
Нещо има около него и Рълев, което според мен тепърва ще се случва.
Мисля си, че Рълев е по-склонен на компромиси и по-гъвкав. Затова и не къса отношения и с него преговори са по-възможни. Двамата братя са по-първични. При тях емоциите са истински и те не играят.

Скрит текст:
Цвети? Която точно като цветарка също се въртя както ѝ е угодно, и да, ако Крум я “пази“, то е защото му е нужна при гласуване, не защото много цени мнението ѝ. При Крум има тотална непоносимост към Радо, съответно и към Мишо, Рълев не му е проблем, при него това е водещото, не толкова че мисли за племето. Мисли за себе си, защото в последващ момент в Калоян и Цвети не вижда конкуренция, докато в Радо - определено вижда, в Мишо също.
Ако Крум ценеше Цвети, щеше да отиде и да я поздрави като капитан след играта й, защото благодарение на това, че успя да завърши преди жълтите, тяхното племе не се разпадна. Освен това щеше да е до нея и да я подкрепя докато играе. И двете и дружки ги нямаше тогава до нея, а там бяха Радо и Рълев. Тотално неглижиране на Цвети.

Няма как да съм по-съгласна с казаното.
Само дано “гъвкавостта“ на Рълев не се трансформира в “предателство“ към Радо.
За мен той е най-истинския човек във формата.
Радо, не Рълев. Blush

С казаното за Цвети също съм напълно съгласна, точно така беше.
Мери, и за мен нещата отиват натам - в един момент на Рълев да му се наложи да "предаде" Радо. Аз лично много ще съжалявам за това, но и донякъде ще го разбера Иван. Радо в известна степен го дърпа леко назад. Засега не е фатално, но в бъдещата фаза на състезанието ще бъде. Радостин е влязъл да играе, разчитайки изцяло на спортните си качества, стоицизъм и воля (в смисъл такъв, че не му влияят условията, в които се намира - не мрънка от липсата на храна, от студа или от спането на земята и не се трогва от разните личности и характери, които бушуват около него), но не и на социална и стратегическа игра. Бих желала да го видя победител, но знам, че е почти невъзможно. Във финалното племе да влезе, т.е. до 8-цата да стигне, пак добре.
Единственият му шанс за по-предно класиране, е в крайната фаза да се изправи срещу някой, който е натрупал грошове и амулети, да му ги вземе и да се имунизира срещу номинации. Дано пък има този късмет. Иначе и на мен това момче ми излиза все по-напред в личната класация, а доскоро беше след Момчил, Рълев и (в началото) Ива. Въпреки недодялаността му, сдържаността му, праволинейността му и липсата на социална гъвкавост. Или може би точно заради тях Smiley

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:36 от Мила Атова

# 1 398
Кой ли е дизайнер на тази огърлица. Тайна огърлица, ама огромна, няма скриване.
Сигурно е сгъваема 🤔😄

И аз всеки сезон това се чудя, да им бяха дали направо една цяла броня с шлем и щит, та да не се чудят къде да ги наврат тези амулети 😂

Толкова не може нещо като гривна, пръстен, статуйка, та да се побира я в гащите, я в раницата 🤣🤣🤣🤣

Ама не, трябва да е in your face, случайно да не го подминем.
Същата работа както с продуктовото позициониране, поне него от МШ да видят как се прави,там много по-добре се справят.

# 1 399
  • Другата България
На мен Радо си ми е любимец от ден едно, писала съм. След Момчил е Радо.
Описанието, което си му дала, е в десятката. Точно затова беше и си остана мой любимец.
Скрит текст:
Нещо има около него и Рълев, което според мен тепърва ще се случва.
Мисля си, че Рълев е по-склонен на компромиси и по-гъвкав. Затова и не къса отношения и с него преговори са по-възможни. Двамата братя са по-първични. При тях емоциите са истински и те не играят.

Скрит текст:
Цвети? Която точно като цветарка също се въртя както ѝ е угодно, и да, ако Крум я “пази“, то е защото му е нужна при гласуване, не защото много цени мнението ѝ. При Крум има тотална непоносимост към Радо, съответно и към Мишо, Рълев не му е проблем, при него това е водещото, не толкова че мисли за племето. Мисли за себе си, защото в последващ момент в Калоян и Цвети не вижда конкуренция, докато в Радо - определено вижда, в Мишо също.
Ако Крум ценеше Цвети, щеше да отиде и да я поздрави като капитан след играта й, защото благодарение на това, че успя да завърши преди жълтите, тяхното племе не се разпадна. Освен това щеше да е до нея и да я подкрепя докато играе. И двете и дружки ги нямаше тогава до нея, а там бяха Радо и Рълев. Тотално неглижиране на Цвети.

Няма как да съм по-съгласна с казаното.
Само дано “гъвкавостта“ на Рълев не се трансформира в “предателство“ към Радо.
За мен той е най-истинския човек във формата.
Радо, не Рълев. Blush

С казаното за Цвети също съм напълно съгласна, точно така беше.
Мери, и за мен нещата отиват натам - в един момент да се наложи Рълев да "предаде" Радо. Аз лично много ще съжалявам за това, но и донякъде ще го разбера Иван. Радо в известна степен го дърпа леко назад. Засега не е фатално, но в бъдещата фаза на състезанието ще бъде.
Радостин е влязъл да играе, разчитайки изцяло на спортните си качества, стоицизъм и воля (в смисъл такъв, че не му влияят условията, в които се намира - не мрънка от липсата на храна, от студа или от спането на земята и не се трогва от разните личности и характери, които бушуват около него), но не и на социална и стратегическа игра. Бих желала да го видя победител, но знам, че е почти невъзможно. Във финалното племе да влезе, т.е. до 8-цата да стигне, пак добре.
Единственият му шанс за по-предно класиране, е в крайната фаза да се изправи срещу някой, който е натрупал грошове и амулети, да му ги вземе и да се имунизира срещу номинации. Дано пък има този късмет. Иначе и на мен това момче ми излиза все по-напред в личната класация, а доскоро беше след Момчил, Рълев и (в началото) Ива. Въпреки недодялаността му, сдържаността му, праволинейността му и липсата на социална гъвкавост. Или може би точно заради тях Smiley

# 1 400
Точно изгледах епизода на запис. Не съм изтървала нищо. Очаквани победи и в двете битки. Крум срещу най- слабо физически  подготвеният мъж в предаването Мартин, който и някои от жените щяха да го бият на тази битка, и то с елемент кубчета. Ееее ми ние вече видяхме на Марто отпадането на подобна игра, малко вероятно резултатът да беше различен. Без да прибавям ниският център на тежеста на Крум. Той и Алекса би Фифо на тази игра миналата година. Очаквано е и ,че ще вземе храната. Той вече се овапца с избора си, ако беше избрал и лично предимство и собствената му коалиция щеше да вдигне ръце от него. Тогава и пет огърлици нямаше да му стигнат. Сигурно като е видял колието много го е хванало яд, ама късно е рожбе. Продуцентчетата определено му даваха жокери за топ 8, амааа лошо си разигра картите измисленият стратег.
При Круела ДеВил и Николчи очаквана развръзка. Браво на Николчи ,че се бори до последно вече месец, ама не е за тази игра, иначе воля показа ,че има.
За Цветка ,каквото и да напиша няма да успея да обясня каква готованка и смешка е. Една от най- незаслужилите останали в играта . По принцип от гладиатори съм само за Радо, Рълев и близначката и другите изобщо не ме интересуват, надявам се по- скоро да излезнат от предаването Крумовата коалиция в едно с Мудева, че едвам ги търпя. А Крум е Хан, колкото аз съм царица.

# 1 401
Нямах време да изчета коментарите днес, не знам дали някой го е отбелязал, но Виолета ми се струва видимо отслабнала (на килограми, не толкова на сила). Струва ми се, че дори се "въздържа" от това да даде всичко от себе си, за да не изглежда Никол чак толкова слаба.

Абсолютно,.на моменти беше видимо,че нарочно се бави.
Вярно е,че и тя е изтощена от острова, ама хъсът и желанието за победа няма как да й се отслабят за 2 седмици.
И въпреки тези реверанси към Никол, последната просто толкова си може,макар че тази игра й беше най-добрата от всички до сега, но и не беше толкова тежка или комплексна.

# 1 402
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата.
"Самосиндикално" ? Ти кое предаване по-точно гледаш ? Крум се съобрази с мнението на мнозинството – 3 души (Калоян, Цвети и той самия), а не на малцинството (другите двама).
Да избереш Мишо го правеше веднага 3 на 3 и коалицията на Крум щяха да са на елиминации всяка седмица до отпадането им. Тези тримата вече се доказаха всеки възможен път като абсолютни врагове на най-силния играч в племето (Крум) и коалиция– един път казаха на Калоян – “или ти или Дани си заминавате”, после пратиха Капитана си на Чистилището? Тези ли мислят за отбора???

Трябва да си специално тъп съзнателно да ги събереш Рълев и братята, че да колят и бесят наново.

ПС Рълев все пак го харесвам, силен е физически и не влиза в ненужни конфликти, почти ми е равен с Крум на битки.

Май ти гледаш друго предаване. Крум ги пита, Калоян беше съгласен да вземат Мишо и накрая Крум каза, че е решил и направи каквото си беше намислил. При 3 на 3 и капитански глас на Крум как точно коалицията на Крум ще отиде на елиминации, при положение, че от сега нататък има по един номиниран на съвет?Хайде малко математика да вкараме.

# 1 403
И на мен ми се стори доста настоятелен Димо при предлагането на наградата. Сякаш много се държеше Крум да я приеме.

Защото  като е вземе наградата Крум, като дойде Вили ще и бъде много по-лесно да направи коалиция срещу мъжете, защото виждаш ли как капитана избира собственото си благо от това на племето.

# 1 404
  • Другата България
Въпреки сценария и сълзливите моменти, излишната драматургия и за мен преекспонираното отношение към Никол, ето на този момент снощи просто ми стана мъчно за нея.

Никол е добро момиче, което за мен отнесе тонове незаслужен хейт и всевъзможни епитети, основно от жени. За социалната мрежа говоря, а и тук не беше пощадена. Искала е да изживее мечтата си, сега вероятно съжалява. Дано прочетеното в нета не я докара отново до прием на антидепресанти, защото животът е пред нея, и не си заслужава заради едно режисирано предаване да отнася толкова хейт.

# 1 405
Точно изгледах епизода на запис. Не съм изтървала нищо. Очаквани победи и в двете битки. Крум срещу най- слабо физически  подготвеният мъж в предаването Мартин, който и някои от жените щяха да го бият на тази битка, и то с елемент кубчета. Ееее ми ние вече видяхме на Марто отпадането на подобна игра, малко вероятно резултатът да беше различен. Без да прибавям ниският център на тежеста на Крум.
Скрит текст:
Той и Алекса би Фифо на тази игра миналата година. Очаквано е и ,че ще вземе храната. Той вече се овапца с избора си, ако беше избрал и лично предимство и собствената му коалиция щеше да вдигне ръце от него. Тогава и пет огърлици нямаше да му стигнат. Сигурно като е видял колието много го е хванало яд, ама късно е рожбе. Продуцентчетата определено му даваха жокери за топ 8, амааа лошо си разигра картите измисленият стратег.
При Круела ДеВил и Николчи очаквана развръзка. Браво на Николчи ,че се бори до последно вече месец, ама не е за тази игра, иначе воля показа ,че има.
За Цветка ,каквото и да напиша няма да успея да обясня каква готованка и смешка е. Една от най- незаслужилите останали в играта . По принцип от гладиатори съм само за Радо, Рълев и близначката и другите изобщо не ме интересуват, надявам се по- скоро да излезнат от предаването Крумовата коалиция в едно с Мудева, че едвам ги търпя. А Крум е Хан, колкото аз съм царица.
Крум си хвърляше торбичките от малко по-близо и малко по-високо, което си е нарушение на правилата и определено му даваше известно предимство, защото както се видя понякога със съвсем малко се пропускаха целите, а това беше основна причина за изоставането на Мартин.

# 1 406
За мен е вън от съмнение, че стрина ще събере жените под бойните знамена и ще стрелят по мъжете.
Ако последните не се усетят овреме, стрина ще ги отстреля един по един, като диви зайци на пусия. Nerd
Жените в племето до една лесно се водят по чужд акъл и стрина ще яхне вълната и тях.  Стой та гледай! Satisfied

Аз пък се съмнявам. Тя може да се опита да го направи, но не умее да го прави. Трябва да е внимателна към всички, които са в коалиция с нея, а не при първата издънка да им се развиква или подиграва. Видяхме я как се отнасяше към единствената жена в племето на сините. Не остана човек в племето, когото да не обиди без значение дали играе с нея или не.Ще се издъни някъде Мудева, стрина ще и викне както си знае и с женската коалиция ще е до там.Не случайно Дени я посъветва да не влиза винаги с бутонките.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:30 от biglubo

# 1 407
# 1 408
Извинете, какъв е смисълът на коалициите? Да не те номинират, да не те пращат на чистилище. Щом "партньор" не само че те праща, ами те е и търгувал преди това, трябва да ти остане партньор ли? Много ясно, че няма как да стане. А какво и как е направила Цвети от едно промо ли решихме? Ама нека първо сгафи, че тогава да я наричаме цветарка и пр. Тя беше там, когато Марто бълваше змии и гущери по Виолета. Дали ще се върже на сладките ѝ приказки, предстои да видим.
Лично аз не вярвам, че Виолета наистина иска женска коалиция. Докато беше при сините много бързо обърна палачинката срещу "котвата" Моника. Та ще почакам.
Каква безгласна буква била - ми поиска Мудева (не знам защо) и си я получи. Може би, за да има един физически по-слаб от себе си в племето.

# 1 409
  • Другата България
“Цветарка“ я нарекох аз, и то НЕ на база снощното промо, а на база поведението ѝ до момента. Имах предвид първоначалната коалиция с Радо и Рълев, в която /уж/ беше влязла, след което само защото не ѝ хареса поведението на Радо лично към нея /очакваше извинение, или нещо специално/ се прехвърли при Калоян и Крум. Същото направи и Калоян.
Няма как да коментирам какво е направила довечера или утре, защото и за мен промото е подвеждащо. Виолета ще ѝ предложи, как ще реагира Цвети не знам, мога да предположа какво ще направи. Ще “снесе“ инфото на Крум, или ще подведе Виолета, че ще играе с тях, а няма да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт