💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 762
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 365
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата.
"Самосиндикално" ? Ти кое предаване по-точно гледаш ? Крум се съобрази с мнението на мнозинството – 3 души (Калоян, Цвети и той самия), а не на малцинството (другите двама).
Да избереш Мишо го правеше веднага 3 на 3 и коалицията на Крум щяха да са на елиминации всяка седмица до отпадането им. Тези тримата вече се доказаха всеки възможен път като абсолютни врагове на най-силния играч в племето (Крум) и коалиция– един път казаха на Калоян – “или ти или Дани си заминавате”, после пратиха Капитана си на Чистилището? Тези ли мислят за отбора???

Трябва да си специално тъп съзнателно да ги събереш Рълев и братята, че да колят и бесят наново.

ПС Рълев все пак го харесвам, силен е физически и не влиза в ненужни конфликти, почти ми е равен с Крум на битки.

# 1 366
Те, тези предимства ги дават на всеки ценен и силен според тях играч, който освен това и мисли и прави ходове.
Според мен са били сигурни, че Крум ще ги вземе. Димо беше видимо изненадан и от 50 увеличи офертата на 200 + огърлицата.

Четох за килограмите на Оряшкова.
Тя е свалила най-много от всички жени. Грубо, около 15 кг.

Да, Димо рядко вдига мизата...
Да, казах за Оряшкова колко и личи. Тя влезна видимо с маса за чистене, това беше заснето и на синхрон ако не се лъжа. Тя сама си каза-айде, аз имам....и няма проблем с липсата на храна при мен, но тези момичета, слабичките, тях ги жалеше тя тогава. Толкова и аз ги оцених, около 13-15 са паднали.

# 1 367
Абе не помня Цвети да е изказала някакво мнение, но Калоян определено се опитваше да го разубеди и преди и по време на съвета.

Мисля си, че Димо вдигна толкова мизата, защото искаха да изкушат Крум и той да се върне в племето с лично предимство, вместо награда за племето и да шокира всичките си съплеменници.

# 1 368
Малко ми идва в повече това говорене навсякъде от участници и от продукцията, че стоят гладни на реката. Знам от достоверни източници , че това не е вярно. Дават им определено количество храна на ден, колкото да не стоят гладни, и не разбирам защо просто не го казват така както си е. Никой от нас не очаква да се гърчат от глад. Ако наистина не приемаха храна толкова време, като отидат на резиденцията и изведнъж започнат да се тъпчат с боклуци, половината щяха да са изпопадали болни, изключително опасно е такъв вид захранване след гладуване.

Какво и колко им дават не знам, но очевидно не е достатъчно. Със сигурност стоят гладни и то се вижда по свалените килограми. Тези килограми не се стопяват с ядене.

# 1 369
Е, колко трябва да се дъвче това-да, дават им, но дажбите са много малки, на калориен дефицит са при всички положения.

# 1 370
При КрумЧО ясно личи Наполеонов комплекс.
Тия нервни изблици, изтерясване са си точно, защото яко го тресе комплекса на "малкия" мъж с големите заявки, а мижави възможности. Trollface

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:00 от sineva 1

# 1 371
  • София
Абе не помня Цвети да е изказала някакво мнение, но Калоян определено се опитваше да го разубеди и преди и по време на съвета.

Точно, Калоян със сигурност се опита да го разубеди първо сам, после и пред другите беше за Мишо. Цвети не я знам.

# 1 372
  • София
Другият вариант за развитието на играта на Крум е да беше избрал силни играчи при деленето, а за компенсация да си вземе личните облаги след капитанската.
Но за съжаление и ние и той ги виждаме тези опции впоследствие.
Точно същото влизах да пиша. И според мен това щеше да е много по-разумното решение, с което Крум нямаше да се простреля сам в крака и да си заложи на карта оставането в играта. Защото ако беше взел Мишо, нямаше да си е отрязал пътя към евентуална коалиция с Рълев и Радо, а и лесно щеше да обясни вземането на грошовете и огърлицата и момчетата нямаше да му се сърдят. Сега закъснелият жест с луканките едва ли ще ги трогне толкова много. Могат да му пишат малка червена точка, че е помислил за племето, но тя няма как да е по-голяма от черната, която вече са му написали. И с право.
Очаквам Цвети да предаде коалицията си и да мине в женската, защото не я харесвам от самото начало и смятам, че е абсолютно способна на такова нещо, още повече, че вече веднъж го направи и то с лекота.
Само се надявам Рълев да не предаде Радо, ще е голямо разочарование за мен лично.

# 1 373
Димо вдигна мизата, за да изкарат Крумчо герой, ама ще си остане от тъпоъгълните в моите очи, а и не само. Гледам резултатите от анкетата.
Жените първо ще хапна, а после ще го изпратят да се бие за чест и слава на елиминация. Дано.

# 1 374
  • Другата България
Скрит текст:
Виж, това да си лидер не означава да колиш и да бесиш самосиндикално, неглижирайки мнението на останалите само защото мислиш за личното си оцеляване във формата.
"Самосиндикално" ? Ти кое предаване по-точно гледаш ? Крум се съобрази с мнението на мнозинството – 3 души (Калоян, Цвети и той самия), а не на малцинството (другите двама).
Скрит текст:
Да избереш Мишо го правеше веднага 3 на 3 и коалицията на Крум щяха да са на елиминации всяка седмица до отпадането им. Тези тримата вече се доказаха всеки възможен път като абсолютни врагове на най-силния играч в племето (Крум) и коалиция– един път казаха на Калоян – “или ти или Дани си заминавате”, после пратиха Капитана си на Чистилището? Тези ли мислят за отбора???

Трябва да си специално тъп съзнателно да ги събереш Рълев и братята, че да колят и бесят наново.

ПС Рълев все пак го харесвам, силен е физически и не влиза в ненужни конфликти, почти ми е равен с Крум на битки.
Хайде малко по-спокойно, ако може. Пък и да не може, ще ти се наложи, няма нужда от излишни /мъжки/ емоции, тези на екрана са ми достатъчни. Гледам това, което гледаме всички, виждам това, което повечето от гледащите. Пиша това, което виждам и интерпретирам от своята гледна точка, и не задължавам никой да е съгласен с него.
Няма мнозинство и малцинство, има двама на двама, и Крум. Цвети и Калоян са толкова безгласни “букви“, че питането им е просто проформа. Да не говорим за момента, в който след като битката приключи Калоян се опита да говори с Крум с реплика от рода на :“Какво ще правим, ще ни трябват силни играчи....“, но Крум беше зает да рита и да хвърля пясък, защото са останали втори, вместо да се вслуша в него. Калоян ли да каже нещо на Крум? Той се опита, беше ЗА Мишо, но кой да го чуе? От самото начало на сериала Калоян е представен като най-безхарактерния играч, неговото мнение никога не е било водещо в нито един момент, капитанството, което му дадоха /да, дадоха/ беше отново само защото на Крум му трябваха двата гласа, не заради лични качества на Калоян. Цвети? Която точно като цветарка също се въртя както ѝ е угодно, и да, ако Крум я “пази“, то е защото му е нужна при гласуване, не защото много цени мнението ѝ. При Крум има тотална непоносимост към Радо, съответно и към Мишо, Рълев не му е проблем, при него това е водещото, не толкова че мисли за племето. Мисли за себе си, защото в последващ момент в Калоян и Цвети не вижда конкуренция, докато в Радо - определено вижда, в Мишо също. Нещо има около него и Рълев, което според мен тепърва ще се случва.
И продължавам да смятам, че истинския лидер увлича останалите с личен пример и поведение, а не с истерия, която във важни моменти му пречи да разсъждава рационално, няколко хода напред.

# 1 375
Аз друго се чудя - Цвети не бе близка с амазонките, даже им бе сърдита. Сега да ги присламчва ми е странно, та те не я харесваха също. Да, друг етап е и всеки ще търси някаква сламка, но все пак..

# 1 376
За мен е вън от съмнение, че стрина ще събере жените под бойните знамена и ще стрелят по мъжете.
Ако последните не се усетят овреме, стрина ще ги отстреля един по един, като диви зайци на пусия. Nerd
Жените в племето до една лесно се водят по чужд акъл и стрина ще яхне вълната и тях.  Стой та гледай! Satisfied

# 1 377
Гениалният план на Крумчо сигурно беше да отслаби племето на Гладиаторите до степен да висят нон-стоп на реката и да си ходят само те на елиминации един срещу друг, докато накрая остане той единственият достойният най-силен воин там Grinning

# 1 378
  • София
Цвети Джанката няма такъв елемент. Собствено мнение няма, а коалицията е според зависи. Сега да видим дали ще бъде в трета такaва в едно и също племе. Може и рекорд да е това Grinning

# 1 379
Нещо има около него и Рълев, което според мен тепърва ще се случва.
Мисля си, че Рълев е по-склонен на компромиси и по-гъвкав. Затова и не къса отношения и с него преговори са по-възможни. Двамата братя са по-първични. При тях емоциите са истински и те не играят.

Цвети? Която точно като цветарка също се въртя както ѝ е угодно, и да, ако Крум я “пази“, то е защото му е нужна при гласуване, не защото много цени мнението ѝ.
Ако Крум ценеше Цвети, щеше да отиде и да я поздрави като капитан след играта й, защото благодарение на това, че успя да завърши преди жълтите, тяхното племе не се разпадна. Освен това щеше да е до нея и да я подкрепя докато играе. И двете и дружки ги нямаше тогава до нея, а там бяха Радо и Рълев. Тотално неглижиране на Цвети.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 12:56 от Гарганела

Общи условия

Активация на акаунт