💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 770
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Асеновград
Цвета накъдето духне вятъра, и тя на там. Все някой да ги пази , да ги бута до финала ..луда работа.
После се чудим защо няма Игри на волята  спечелени  от жена , та те за нищо не стават. Видяхме спортистки  , видяхме всякакви...жалко .

# 1 381
За мен е вън от съмнение, че стрина ще събере жените под бойните знамена и ще стрелят по мъжете.
Ако последните не се усетят овреме стрина ще ги отстреля един по един, като диви зайци на пусия. Nerd
Жените в племето до една лесно се водят по чужд акъл и стрина ще яхне вълната и тях.  Стой та гледай! Satisfied
Стрина сигурно ще им превземе племето и ще разбие нервите на оцелелите Гладиатори до такава степен, че Крум ще има нужда скоро от валериан Grinning

# 1 382
  • Другата България
Нещо има около него и Рълев, което според мен тепърва ще се случва.
Мисля си, че Рълев е по-склонен на компромиси и по-гъвкав. Затова и не къса отношения и с него преговори са по-възможни. Двамата братя са по-първични. При тях емоциите са истински и те не играят.

Скрит текст:
Цвети? Която точно като цветарка също се въртя както ѝ е угодно, и да, ако Крум я “пази“, то е защото му е нужна при гласуване, не защото много цени мнението ѝ. При Крум има тотална непоносимост към Радо, съответно и към Мишо, Рълев не му е проблем, при него това е водещото, не толкова че мисли за племето. Мисли за себе си, защото в последващ момент в Калоян и Цвети не вижда конкуренция, докато в Радо - определено вижда, в Мишо също.
Ако Крум ценеше Цвети, щеше да отиде и да я поздрави като капитан след играта й, защото благодарение на това, че успя да завърши преди жълтите, тяхното племе не се разпадна. Освен това щеше да е до нея и да я подкрепя докато играе. И двете и дружки ги нямаше тогава до нея, а там бяха Радо и Рълев. Тотално неглижиране на Цвети.

Няма как да съм по-съгласна с казаното.
Само дано “гъвкавостта“ на Рълев не се трансформира в “предателство“ към Радо.
За мен той е най-истинския човек във формата.
Радо, не Рълев. Blush

С казаното за Цвети също съм напълно съгласна, точно така беше.

# 1 383
  • София
Да кажа две думи за Невидимата...  Страхотно впечатление ми направи Теди, когато им казаха, че отиват пак на реката, това момиче не гъкна..Мудева се разплака, Оряшкова се разстрои, а Теди-железарка..само гледаше кат плъх у брАшно и стоически прие съдбата си..Това момиче трябва да го вземат при тюлените, дисциплината, физическата й форма и стоицизмът й са впечатляващи!!!

# 1 384
  • София
Важното е да не се връща при мъжа и детето
Stuck Out Tongue

# 1 385
Не точно. Коментира нещо от сорта на "Айде , пак на реката. Какво сме им направили( предполагам визира продукцията)

# 1 386
  • София
Направи коментар, но на фона на другите се държеше повече от мъжки...

# 1 387
Как така изведнъж Дени играла с Мартин. Не че не си личеше от поведението им на съветите, но откъде стана тая работа, защо е видяхме нищо и пак зад камери ли са станали нещата?

# 1 388
И на мен ми се стори доста настоятелен Димо при предлагането на наградата. Сякаш много се държеше Крум да я приеме.
Да, за да може Крум да приеме офертата и после на съвета продукцията да го критикува как е могъл един капитан, какъвто той се бие в гърдите, че е, да остави племето си гладно.

Крум нямаше полезен ход в тази ситуация и по-скоро взе правилното решение социално. Ясно е каква сила ти дават грошовете и огърлицата, но все пак. А и той вече може да използва тазси информация за своя облага - когато едно предимство стане публично достояние, то е пречка.

# 1 389
Крум не е злобен, той просто мрази да губи и се пали много лесно. Това му изигра лоша шега вчера. И, въпреки всичко не виждам причина да се сипва толкова хейт по играч, заради едно действие. Според мен се игнорират няколко неща в играта на Крум:

- Той си остава верен на неговите хора и взетите решения вчера бяха именно, за да се запази човек като Цвети, която има високи шансове за отпадане ако бъде пратена на битка. Точно за това беше важно Михаил да не бъде избиран - добър ход на Крум, въпреки хейта, който ще отнесе като не избере един от любимците на аудиторията. За него е важно на съвет да бъдат пращани двама от конкурентите.

Не виждам много логика в решенията на Крум. Добре, ясно е че не иска да ходят той и неговата коалиция на елиминации. Ясно е, никой не иска да ходи. Но с тези си ходове, не стига че максимално отслаби племето си, но и на всичко отгоре го прати на реката. При това положение ги обрича да ходят предимно те да ходят на елиминации. Примерно загубят двете битки и пращат Рълев и Радо на елиминация. Единият се връща.Следващата седмица, ако пак загубят трябва да отиде Круми и Рълев примерно, защото бил обещал да пази новите. Е това добра стратегия ли е?
В другият случай какво се получава.Праща Цвети при амазонките. После, когато станат първи, а е ясно че с Мишо и без Цвети няма как да не станат, връщат си Цвети.Отиват на резиденцията, племето е силно с Мишо в състава си, коалицията му пак си е непокътната. Ще привлекат Мудева и стават непробиваеми, защото имат 4 гласа + капитанство, имат три бушона, ще ходят много по рядко на елиминации. Направо стават бетон.Но Крум еднолично пропиля всичко това.

# 1 390
Е как, ами така. Откакто тримцата Дени, Марто и Дунев бистрят политиката, седнали на масата на теферич. Общ враг имат - Мастагарков. По едно време бяха и срещу Вики.
Виолета сигурно се е вбесила не на Дени, че играе с Марто, а на ситуацията в която е изпаднала дъщеря ѝ.

# 1 391
Аз сега гледам вчерашния епизод- Никол е отслабнала много очевидно, дано няма повече обиди в тази насока.
Крум не ща да го гледам повече, чак ме е яд какви заложби има и как ги пропиля с невероятно тъпата си игра

# 1 392
Всички в България щяли да знаят коя е Никол, героинята Никол. 😂😂
На никого не правят такова хвалебствено изпращане, особено на такива лузъри с ни една взета игра, а те я изпратиха все едно се е класирала на второ място на финала. 😂😳
Да си говорим после за двоен аршин, щото някои така ги натирват, все едно са убили човек. 🙄
Ако отпадне Момчил да речем, ще се започне - ти загуби тази битка и не успя да се класираш напред. Твоят път е натам.

Ако е Момчил ще е още по-хард, че имат да му връщат.Ще е нещо такова: Ти се провали и предаде отбора си!Напускаш завинаги игри на волята!( с видимо задоволство) Wink

# 1 393
След вчерашните реакции по нейн адрес от Крум, Цвети как не е хванала двете девойки и вкупом да се съюзят с другата коалиция.
Отношението на Радо към нея бледнее в сравнение с това на Крум.

Ама нищо, Пойзън Вили ще му покаже захапката на зомбитата от Заразно зло.

Не обичам така да определям хората, ама Цвети наистина е куха лейка 😵‍💫, но с голямо мнение за себе си и способностите си и за това е останала с впечатлението, че другите я смятат за силен играч и,едва ли не, без нея няма да има игра 😂😂😂
А то и двете коалиции я искат за бушон, особено Крум,който и нея, а сега и двете Теди така яко ги лъже,че ще ти пази до топ 10, пък чак и щели да се жертват и вместо тях да отидат на елиминации 🤣🤣🤣🤣
И те видимо му се връзват,направо е за Оскар 🏆
Не може да му се отрече,че добре оплете младите и заблудени играчи, които го слушат безропотно 👏

# 1 394
Теодора Маринова не е желязна, а просто STONE-FACE. През целия сезон това момиче не показа никаква емоция, не можеш да разбереш тъжна ли е, весела ли, обидена или друго.
Другия такъв само , че в мъжки род е Радостин.

Общи условия

Активация на акаунт