💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 467
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 995
  • софия

Фифо е тренирал с Васил, а Момчил е бил в групата на "малките " /плувците знаят за какво иде реч/. Не са тренирали в един и същ час, но са били в един отбор и са ходили заедно по състезания с отбора.
Кой е по-малкият брат?
Момчи.

# 1 996
Мерси, тъй като беше при Старейшините съм се пообъркала.

# 1 997
  • София
Естествено, че е надут. То си му личи. Още във визитката си казва, че хората го мислят за странен.
BTW, понеже сме форум за майки, сигурно имате наоколо някое блестящо дете, което всички смятат за надуто, понеже му върви например математиката и е влязло в топ 5 след 7ми клас. Или в топ 1, айде Wink Които скоро са имали седмокласници, ще ме разберат. Тези деца се дистанцират до някъде от масата още в прогимназията и така наречената надутост им е един вид защитен механизъм, само да кажа. Просто масата не ги разбира, както и те не разбират масата. И така.
Момчил е различен, няма да ми дойде в къщата, да си се надува колкото иска, от екрана ме радва и викам за него.

# 1 998
Както не я слушат, така изпратиха Цецо да си ходи заради нейното шу-шу.

какво общо има Цвети с изпращането на Цецо ??? Astonished

# 1 999
  • София
Обърках я с русото Вики.

# 2 000
Тя там трябваше да си влезе първоначално, не да се бута в Игри на волята, после и продукцията да я бутне на финал, след като година преди това специално намали финалистите от трима на двама за първи и последен път.
Секнали са дуетите с Марсол и трябва спешно да намери начин да напомни за себе си Grinning

# 2 001
Тц, гласувах за Момчил и Крум, защото обективно се отличиха спрямо другите. Simple Smile

Добре, тогава си оттеглям думите Simple Smile

# 2 002
  • Sofia
Аз самата също минавам за надута и само, който ме познава истински знае, че не съм. Може и Момчил да е такъв типаж. А може и да не е... Не че има значение, както някой назад отбеляза, ние пак си викаме за него. Пък и той няма нужда да му адвокатствам, ама искам  Stuck Out Tongue Winking Eye

Генчо, от миналия сезон, доста критикува продукцията и засега е пас за ол старс, ако го канят. Направо е разочарован. Жорката споделя, че неговите хора, които е готвил и познава в настоящия сезон (явно плувците), също са разочаровани и не са изпитали готината емоция, с която той е излязъл от приключението. Подразбира се, че са огорчени от продукцията и прекалените намеси, дали наклон на развитието на събитията.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 22:17 от Сиена М.

# 2 003
Тя там трябваше да си влезе първоначално, не да се бута в Игри на волята, после и продукцията да я бутне на финал, след като година преди това специално намали финалистите от трима на двама за първи и последен път.

В първи също финалистите бяха двама, причината е финала да е вече с трима е именно втори сезон където Милен победи с голяма разлика. Така че никога не е имало намаляне на финалистите.

# 2 004
Според мен, Генчо не е поканен, затова реагира обидено.

# 2 005
Естествено, че е надут. То си му личи. Още във визитката си казва, че хората го мислят за странен.
BTW, понеже сме форум за майки, сигурно имате наоколо някое блестящо дете, което всички смятат за надуто, понеже му върви например математиката и е влязло в топ 5 след 7ми клас. Или в топ 1, айде Wink Които скоро са имали седмокласници, ще ме разберат. Тези деца се дистанцират до някъде от масата още в прогимназията итака наречената надутост им е един вид защитен механизъм, само да кажа. Просто масата не ги разбира, както и те не разбират масата. И така.
Момчил е различен, няма да ми дойде в къщата, да си се надува колкото иска, от екрана ме радва и викам за него.
Не бих могла да се изразя по-добре! И понеже отглеждам едно такова странно, макар не изключително надарено,  но компенсиращо с къртовски труд  дете, този защитен механизъм го наблюдавам от първи ред. Разбираемо е, начин на оцеляване. До прогимназията е пълен кошмар, вече след 7 клас всички бели врани  се събраха на едно място /в провинцията не са много/. И все едно една майка ги е раждала.🥴
Някой написа, че Момчи е учил в НПМГ. Достатъчно ми е.

# 2 006
Не мисля, че Момчил е надут. Просто ние като народ не харесваме успелите и можещите и ако може да компенсират за уменията си като просто ги премълчават, за да не ни дразнят. 😁 Човекът е the full package и си го знае, трудил се е. Щеше ми се да излъчват поне малко разкази от реалния живот на участниците, неговият със сигурност е интересен.

# 2 007
  • При семейството си
Дяволо,напиши нещо за спортната кариера на Момчил,ако знаеш де.
Беше ми интересно да прочета за Рълев.
Благодаря!
От визитката му -13 години тренира плуване, започнал на 6 годишна възраст.
В момента се занимава с Жиу Жицу, плюс всеки ден е в “залата”. Брат му Васил е по-добрия на бягане.

# 2 008
Според мен, Генчо не е поканен, затова реагира обидено.

A според мен ще им се наложи да канят куцо, кьораво и сакато от всички сезони за да успеят да запълнят бройката. Това защото много от истинските звезди ще им откажат.

# 2 009
  • София
Няма, почти нищо не се знае за Момчил, а и той не контактува с почти никого от каста.
В смисъл такъв по-дръпнат е. А и си има сериозна професия и няма време момчето за глупости.

Питал съм на няколко места, но не знаят. Това което аз знам събрано от няколко места и от сведения от други за него:
13 години е тренирал плуване и това му е бил основния спорт. Отказал се е, защото не е имал перспектива за развитие. От 6 годишна възраст е плувец. Васил също е плувец, но Васил в момента е активен триатлонец, т.е. топ спортист. Фифо и Васко са плували заедно и са били приятели, а Момчил е бил малкото братче. Тренирали са заедно в един клуб и при един треньор дълги години, но Момчил е по-малък.
От няколко години насам се занимава с жиу жицу (бразилската борба, Тошко от сезон 2).
Т.е. два спорта са: плуване и жиу жицу.
Не е тренирал никога кросфит. Но е зверски подготвен, то си му личи каква жилка е и колко е издръжлив.
Доста по-интересен е Момчил извън спорта, където няма кой знае каква визитка.
Говори китайски като е самоук и е тръгнал от нулата! Има 3-то място по висша математика и то в Китай и престижни научни публикации публикувани от негово име на тема физика. Математик и любител физик. А по професия, софтуерен инженер.
И да, много труден характер е, сам си го е казвал...

Това е Момчи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт