💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 467
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 980
От София е Момчил. Мастагарков и Крум са от Пловдив.

# 1 981
  • Sunshine state
Аз мисля, че прекалено много грехове взеха да се приписват на Цветка. Нищо общо няма тя с изгонването на Цецо.

# 1 982
Трима червени и един Чакал:

# 1 983
  • София
La Vikinga,
Точно така. За 5 години почти никога не съм хейтил участниците с редки изключения и за малко. Виж, продукцията съм хейтил основно и доволно много. Но и когато е имало защо съм ги хвалил.
Алексата е пич и всъщност е отлично подготвен състезател. Продукцията и на него направи мечешка услуга, ама все пак спечели и не може да се оплаква. Но като че ли и за него и за Добрин щеше да е по-добре ако не бяха спечелили своите сезони...
Добрин освен всичко друго е и на нож с продукцията.
Едно не може да му се отрече на Добрин, е че си има позиция и си я отстоява. На нож е с продукцията заради своите разбирания, той тези неща, които ги говореше във формата, ги вярва, макар и от монтажа, който му направиха, да изглеждаше като популизъм. А и като характер, далеч не събра толкова негативи, колкото Алекса (отношението му към Мани, Фейгин, Илиян и Касим беше до голяма степен неодобрявано). Не помня да си "хейтил" Добрин за друго освен факта, че не може да плува и крайният победител е трябвало да е друг. Аз все пак намирам Добрин за по-положителен образ от победителя във втори сезон, например. А и макар че беше едър, не беше като Аспарух и Николай, като акробат демонстрира издръжливост и бързина, не просто сила. Съмнявам се, че на тази битка с бутането Виолета и Моника биха го избутали със същата лекота, както направиха с Николай.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 21:23 от La Vikinga

# 1 984
  • Sofia
Който има хрътки, да ги пуска! Предварително благодаря )))
Ще си пусна чакалкаста, тъкмо ще стане време за епизода, че днес мн свободно време имам и само щуротии са ми в главата...

# 1 985
За Момчил от младеж лично познаващ го разбрах, че е много надут и самовлюбен и не се търпи особено много Grinning

Според него другите във формата има защо да му се дразнят и просто на нас не ни излъчват или не са заснели много неща.

# 1 986
Може да е надут, но на екрана е супер Kissing Heart

# 1 987
То си личи ,че е надут Момчил,има си бая самочувствие ,на терена е звяр обаче.

# 1 988
  • София
Тя там трябваше да си влезе първоначално, не да се бута в Игри на волята, после и продукцията да я бутне на финал, след като година преди това специално намали финалистите от трима на двама за първи и последен път.

# 1 989
  • Другата България
Той и Фифо беше надут. Малко. Blush
И със самочувствие.
Но с покритие.
Юлиян помним колко се хвалеше с победите си. При него също имаше покритие.

При Момчил може да е същото.
Аз не мисля, че е кой знае колко надут, но самочувствието му личи. С пълно покритие.
Той и Мудев имаше самочувствие.....Bowtie
А иначе много неща не са ни излъчени, така е. Не за него, по принцип.

# 1 990
Той и Румен познава Момчил. Лично. Но не бих се доверила за мнението му за когото и да било. 😁

Фифо е тренирал с Васил, а Момчил е бил в групата на "малките " /плувците знаят за какво иде реч/. Не са тренирали в един и същ час, но са били в един отбор и са ходили заедно по състезания с отбора.
СлаБе ,бързо да се оправяш! Мятам една прегръдка и пилешка супа към теб! 🤗

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 19:42 от _Hope_

# 1 991
  • софия
И преди съм го казвала, за мен Момчи е Шелдън Купър на анаболи. И съм склонна да повярвам на това, което казва Телесила. Което изобщо не ми пречи в случая, виж, ако ми беше в къщи, друга песен щях да пея. Да съм хванала лопатата и да търся из нета защитен вид храст. Той сам си каза във визитката,  че хич не е лесен.
 Но ми е интересен, като участник, цветен ми е и различен от масовката. Давай, Момчи, давааааай.

# 1 992
Различните хора разбираме различно нещо под "надут".

# 1 993
...ще видя какво мога да разбера по-късно ама не обещавам, защото около Момчил има някаква мистерия и малко неща се знаят. Simple Smile

А сега!  Ще се окаже че Момчил е CGI.    Wink

# 1 994

Фифо е тренирал с Васил, а Момчил е бил в групата на "малките " /плувците знаят за какво иде реч/. Не са тренирали в един и същ час, но са били в един отбор и са ходили заедно по състезания с отбора.
Кой е по-малкият брат?

Общи условия

Активация на акаунт