💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 497
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Eee, направих, каквото можах, за да поема от ударите. Да не говорим, че аз харесвам И Алекса, И Елица!
И Илиян, Мани и Фейгин... Представи си какво ми беше. Simple Smile
Имаше една друга почитателка на Алекса, която пишеше много романтични постове за него, аз я харесвах (в момента не помня ника ѝ), беше много духовита, но след четвърти сезон не е влизала. По-добре да те запомнят като фен на някого, отколкото с това кого не харесваш. Аз предпочитам да ме помнят като фен на Ваня, Жени и Неделчо, отколкото като хейтър на Юлиян, Елизабет и Филип. Sweat Smile Полагам усилия, но не винаги ми се отдава. Например, Diavolo съм го запомнила с любимците му, не се сещам да е "хейтил" някого освен Алекса, но по-скоро беше продукцията в негово лице, напоследък е дори с положителна настройка към него като човек.
Кака Алия е това. Също ми е любимка Simple Smile

# 1 801
  • София
Кака Алия е това. Също ми е любимка Simple Smile
Точно така, в чест на R'n'B дивата беше ника ѝ. Много бих искала отново да  се върне и да коментира кастинг битката на Алекса. Innocent

# 1 802
  • София
Ама Крум също не се занимава професионално със спорт.
Това че е е много трениран е съвсем друго нещо. 😊
А има опит и от Максимала. На терен имам предвид. Което е голям плюс и не се отчита от много хора.

Реално професионални спортисти в истинския смисъл на думата са:
Радо, Мишо, Калата и Ива - плувци
Оряшкова - джудист и самбист
Румен Радев - джудист, но ако не се лъжа вече е прекъснал
Абе сещаш се. Сега няма да минавам през целия каст.
Иначе Момчил също е тренирал много неща и е страхотен. Но и той професионално се занимава с други неща. Не ходи по състезания.
Рълев да, със зъбките се занимава, останалото вече е на заден план.
Той и Фифо е електроинженер и от там се изхранва основно. Кросфита, граблинга и плуването са хобита, но не се издържа от тях.

Това са все хора, които не са активни спортисти в момента.

Андрей беше активен спортист и все още е, но не професиално ниво.

Алекса и Симеон бяха такива и все още са.

Юлиян никога не е бил, но е тренирал много неща.

И т.н. и т.н.

Аз под активен професионален спортист се сещам за Фейгин например. Ето ви нагледен пример какво би трябвало да означава активен професионален спортист в Игри на волята.

От сегашния каст на хартия Радо би трябвало да има най-големи шансове за крайния успех, но не всичко е само физика. Има различни компоненти. Има адаптивност и т.н. и т.н. фактори.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 22:33 от Diavolo

# 1 803
  • Другата България
А аз харесвам когато си пристрастен, да имаш “очи“ и за недостатъците на любимците си, не само за положителните им качества. И за сметка на тях да не подценяваш останалите участници, като им приписваш всички грехове и на продуцентите.
По принцип говоря, знам колко е трудно, и аз го правя понякога, затова когато не влагам емоции ми е далеч по-лесно.
Ама Крум също не се занимава професионално със спорт.
Това че е е много трениран е съвсем друго нещо. 😊
А има опит и от Максимала. На терен имам предвид. Което е голям плюс и не се отчита от много хора.

Реално професионални спортисти в истинския смисъл на думата са:
Радо, Мишо, Калата и Ива - плувци
Оряшкова - джудист и самбист
Абе сещаш се. Сега няма да минавам през целия каст.
Иначе Момчил също е тренирал много неща и е страхотен. Но и той професионално се занимава с други неща. Не ходи по състезания.
Рълев да, със зъбките се занимава, останалото вече е на заден план.
Той и Фифо е електроинженер и от там се изхранва основно. Кросфита, граблинга и плуването са хобита, но не се издържа от тях.

Това са все хора, които не са активни спортисти в момента.

Андрей беше активен спортист и все още е, но не професиално ниво.

Алекса и Симеон бяха такива и все още са.

Юлиян никога не е бил, но е тренирал много неща.

И т.н. и т.н.

Аз под активен професионален спортист се сещам за Фейгин например. Ето ви нагледен пример какво би трябвало да означава активен професионален спортист в Игри на волята.

От сегашния каст на хартия Радо би трябвало да има най-големи шансове за крайния успех, но не всичко е само физика. Има различн компоненти. Има адаптивност и т.н. и т.н. фактори.
Ами ето, че говорим за едно и също. И аз дадох пример с Юлиян, Фифо и Момчил. Точно с тях тримата. И с Рълев.
За Крум не знаех, че не свири вече. Сериозно не знаех.

# 1 804
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз съм изпуснала какво точно му има на крака на Момчил, сякаш е контузил коляното?

# 1 805
Миналата година каква беше играта с обръчите? Не беше с халки

# 1 806
  • София
Ами Мери, Крум се е отказал от съдийството след като е одобрен за ИВ.
Просто отива и напуска.
В момента е без работа. Е, остава си тестер на трасетата на Гуспата и това е.

# 1 807
  • София
.....
....
Това съм го пропуснала. Нещо не го виждам на тепиха.... С тия сълзички... и тая липса на късмет. Казано иначе лесно се отказва. Ако е само за тонус, да но като състезател нещо ми се губи.

# 1 808
  • софия
Ралица похвали Момчил и не му чете конско, не мога да повярвам.
изтръпнах, като я чух Joy , плаши ме JoyJoyJoy

# 1 809
  • Другата България
Е, вероятно ще може да се пласира някъде сега, след като форматът вече е приключил.
В “Максимал“ няма много хляб...
Ами Мери, Крум се е отказал от съдийството след като е одобрен за ИВ.
Просто отива и напуска.
В момента е без работа. Е, остава си тестер на трасетата на Гуспата и това е.

# 1 810
Това беше играта, в която миналата година забелязах колко изключителен всъщност е Гого. Няма да забравя с каква неестествена за човек скорост хвърчеше в тунела. Направо ми събра очите. Никой тази вечер не беше като него. Дори и Рълев.
Интересно, че тази вечер бях за сините, защото искам червените да идат на съвет, но в повечето двубои стисках палци за червените! Хахаха, пълна шизофрения! Момчил беше свръхдобър, и Оряшкова, но аз стисках палци за опонентите им! Отличиха се също така Рълев и Крум. Рълев изригна с Мастагарков, а Крум - с Мишо. Предполагам Мастагарков и Мишо още ги е яд на тези загуби!

Относно интригите при червените. Добра игра на Крум с бързата атака чрез Цвети. Още по-добра игра на Виолета с още по-бързата си атака. На плановете на крум попречи Виолета, а на тези на Виолета - Рълев. Ако не закачаха Радо щеше са й се получи. Нищо, след съвета, когато очаквам да номинират една от Тедитата, ще имат още един разговор. Тогава Виолета вече ще трябва приеме Рълев с товарчето, което носи.
Изключително лошо впечетление ми прави това, че Крум и Калоян не дават рамо на Цвети в критични за нея моменти! Да си част от коалиция не означава само да си даваш гласа на съвет и да си казваш какво си подслушал, а да усещаш гръб зад себе си, когато другите те нападат или играеш игра и е критичен за теб момент! Слаб 2 за Крум и Калоян! Утре пак ще я оставят на гнева на Виолета и няма да продумат! Цвети, Цвети...

И последно. Виждам, че момичетата много се трогнаха от заявения жест на Крум и Калоян да ги пазят като ходят на номинации вместо тях. Някой умен може ли да ми обясни, на мен неумната, как практически точно би могло да се осъществи това? Благодаря!

# 1 811
Случвало ли ви се е да гледате мач , като сте ту за единия , ту за другия отбор . Днес ме перна шизофренията и виках и за сини и за червени....и за даден играч и после против същия с друг играч...
 За първи път обаче ми хареса Момчил. И с шегата на масата и с битката днес. Тази ми е от любимите , и показва много от вътрешния хъс на играчите. Браво на Момчил , Крум , Рълев , Дени , Мария и Вики
Предния сезон и аз харесвах и Мани и Фейгин и в голяма част на формата Жени

# 1 812
Миналата година каква беше играта с обръчите? Не беше с халки

Май беше с един обръч, което предполагаше извиване и усукване на ръцете. Сега с два ринга с мека връзка това е избегнато, защото е опасно.

# 1 813
Какво значение има кой е професионален спортист с тази продукция. Тя в сезон 2 лекар направи победител, в сезон 3 закара певица на финал, а в сезон 4 имахме домакиня в последните осем. Сега си имаме Мартин, той спорт през живота си само на телевизор го е гледал.😉😁 Бас хващам ,че поне до полуфинал ще го откарат.

# 1 814
  • София
La Vikinga,
Точно така. За 5 години почти никога не съм хейтил участниците с редки изключения и за малко. Виж, продукцията съм хейтил основно и доволно много. Но и когато е имало защо съм ги хвалил.
Алексата е пич и всъщност е отлично подготвен състезател. Продукцията и на него направи мечешка услуга, ама все пак спечели и не може да се оплаква. Но като че ли и за него и за Добрин щеше да е по-добре ако не бяха спечелили своите сезони...
Добрин освен всичко друго е и на нож с продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт