💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 264
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 175
при положение ,че всичко е по сценарий Мудева може да бие който и да е😀

# 2 176
Дам, определено станах Гладиаторка аз, искам да победят, но като гледам как вървят нещата - не е на добре. Тук не блести Рълев, но тя и играта е такъв тип, че и ти трябва да си добър в навигирането, но и другите в разбирането.

Ако Рълев ми е топ фаворит, то Радо ми е топ симпатичен участник, много ми е интересен и се чудя как ли се случват нещата във външния свят около него.
Не знам какво ще се случва около тях, надявам се Рълев да запази лицето си на герой, но определено му е много трудно, Радо слуша, съгласява се и накрая прави каквото си знае, това е един доста несигурен съюзник...но пък е забавно.
Освен ако не е Цвети, то не знам кой би паднал от Теди, така че за всеки друг това ще са лесни пари.
За Вили в първи епизод още се изказах ласково, много е силна и физически, и психически, не се притеснява да изказва мнение, мислеща е, но този груб език, този груб език не мога да го понеса.

# 2 177
  • На Изток от Рая
Калоян и Теди най-слабата двойка до сега. Рълев е супер на колелото, само топчето му куца. Ама и Марто е много добър  тук.

# 2 178
  • София
Надявах се този сезон при толкова много плувци да виждаме повече плувни състезания и гонки, както и гмуркания.
Но уви, няма.

# 2 179
  • София
Ако Рълев се познава с Виолета отпреди игрите, значи има вероятност да са се загаджили с Дени пак отпреди това.. Нещо като Оряшкова с Мудевите стана..

# 2 180
Горкият Рълев не случи на съюзник. Радо е много лоялен и не би го предал, но стратегиите му са тъмна Индия. Scream
Когато Рълев го попита с толкова надежда в гласа "Ти разбра ли ми идеята?" Получи най-несигурното и уклончиво  "ДА". Satisfied
С глас съм се смяла.
Радо наистина е индивидуалист в най-чист вид. Може би, заради спорта, който практикува е свикнал да разчита само на себе си и да е индивидуален играч. Много трудно е да пречупиш такъв човек да следва общи стратегии и решения. Дори брат му много трудно го убеди да си промени решението, когато решаваха кой да пратят в Чистилището. Решил ли си е нещо просто е непреклонен и трудно приема чуждо мнение. Все го избива на солови акции. Nerd

# 2 181
  • София
Трябва да имат и такива игри, за да починат. Всички се надяваха да не е силова и са превързани.

# 2 182
Тоз Калоян как не се забърза малко..

# 2 183
Димо пак се прояви като асистент на играчите, спаси Виолета🙂
Обаче нямаше “Благодаря, братле” … Simple Smile

# 2 184
  • На Изток от Рая
Надявах се този сезон при толкова много плувци да виждаме повече плувни състезания и гонки, както и гмуркания.
Но уви, няма.
Да, ама и много жилетки имаше🙂. Срамота

# 2 185
  • София
Че Рълев не ги инструктира добре е факт, но и сините бутащи са по-бързи.

# 2 186
  • Варна
Теодора и Калоян само дето не заспаха на терена 🙄

# 2 187
  • София
Значи имаме трима контузени:
Радо, Момчил и Мастагарков
Като Мастагарков беше болен, а в момента Дени е болна.
Имаше и още болни.
Очукани са всички яко. Някои и гладуват на реката.
Е, как да има после качествени битки.
Няма как да стане.

# 2 188
Ако Рълев се познава с Виолета отпреди игрите, значи има вероятност да са се загаджили с Дени пак отпреди това.. Нещо като Оряшкова с Мудевите стана..
Изпревари ме !
Точно щях да го напиши.
По начина, по който се държи Вили с него ми се струва, че има нещо с Дени.
Стрина е много остра с мъжете и като питбул преследва целта жена, разбирайте Дени, да е победител. А към Рълев държанието й е съвсем различно от тази линия, която държи.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 22:23 от sineva 1

# 2 189
  • Другата България
Момчил е с официално контузен крак.
Но веднъж не го чух да се оплаче.
За сметка на Дени, Мастагарков /онагледено със пози пред камера на бицепс, трицепс, бедро, глезен и ляво ухо/ и Мартин, когото го боли всичко след вчерашната битка.
Как пък и това момиче Вики нито веднъж не се оплака?

Общи условия

Активация на акаунт