💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 156
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Значи бях убедена, че Старейшините са племето, което със сигурност не се разпада, а те напук май ще ми правят 🤣🤣🤣
Браво на Момчил за търпението, дано се оттърве от Мудева след тази битка.

# 301
Дунев в тази ИВ е пълен Мишок, с главно М
Може да е спортист ама в неговия реал !
Тук мики маус

# 302
  • Варна
Рълев, Радо и Момчил бяха най бързите.
Момчил много интелигентно им го забива на водещите, кефи ме..

# 303
  • Другата България
Рълев, Радо и Момчил бяха най бързите.
Момчил много интелигентно им го забива на водещите, кефи ме..
Да, те тримата най-бързо минаха, но Рълев беше най-бърз от тримата.

# 304
Значи бях убедена, че Старейшините са племето, което със сигурност не се разпада, а те напук май ще ми правят 🤣🤣🤣
Браво на Момчил за търпението, дано се оттърве от Мудева след тази битка.
Само да загубят, има шанс 50/50!

# 305
  • София
Ако не е Момчил, Мудева е жив зян. Малко й пресякоха пътя и й се обърка патешкото мислене. Другите две Амазонки никакъв акъл не дават, само я гледат как гребе 15 минути, след като вече е стигнала до фермата, и чакат мъжОВЕТЕ да ги изведат до победа.

# 306
Той за да я надъха уж, ама нали си е недодялан завалията...Joy

# 307
Великия Дунев

# 308
Теди уж симпатизира на Момчил, ама с нищо нито го подкрепи, нито грам показа несъгласие с мудевскити фантасмагории.
Пък Гатьо вместо да изпише вежди, направо избоде очи с неумението да формулира мисъл и послание - даде им камък срещу Момчил, да му лепнат и саботьорство.

# 309
  • На Изток от Рая
За сега Амазонките са с най-малко грешки, въпреки че са по-бавни

# 310
Ако не беше промото за днес щях да се притесня, че сините ще се разпаднат и Момчи и Мишо ще си останат при термитите, ама...имам надежда за обрат.
Представете си амазонките да останат и друго племе да се разпадне. Това е направо трагедия за Момчи, а Мишето ще е нападан от Мудевата, мани-мани, загазихме го.

# 311
  • София
Пак Мастагарков ще трябва да вади синьото племе, за да може после драката Денислава да го номинира.

# 312
  • София
Уф късите клинове на мъжете ми приличат на долните гащи от едно време, а дългите на наполеонки. По-големите дами ще знаят за какво говоря.

# 313
  • София
Сега се замислих, че Амазонките имат 3 жени - т.е. 6 леки чувала, които минават доста по-лесно през дупката от 50 килограмовите

# 314
  • тук и там
От жените Амазонки,Теди ми харесва най-много.Може да не говори много,но най-добре се справя от жените в племето.

Общи условия

Активация на акаунт