💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 054
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Забелязах, че няма синхрони в тази игра:)
и по-добре че няма

# 346
Браво на амазонките,макар че нямат шанс с тоя разкол при тях ,Момчил и Мишо нямат никаква мотивация, играят защото са играчи но няма как да е на 100%

# 347
  • На Изток от Рая
Уникален Радо. Взе най-трудния чувал. Най-високо горе. Най-трудния.
Според мен по-трудни са тези мокрите от долу, повече сила се изисква да го дръпнеш нагоре

# 348
  • sofia
Мудева за Оряшкова :“Воден багер“. Joy
Някой може ли да ми каже как изглежда “водния“ багер?
Драга, дето вадят инертни материали от водни басейни, ама Мудева едва ли знае какво е и как изглежда.

# 349
  • Буркина Фасо
Дунев закопа Старейшините на този етап.
Ама Мудева с това темпо май ще им помогне да компенсират.
защо да ги е закопал? 40 кила човек провира 50 кг чувал. Денислава е 60 кг, а чувала е 25.
сините жени не са по-добри за сега.

# 350
Оф,Мудева хич я няма,ама иначе много и знае устата..
с най лекия чувал е героиня!

# 351
  • София
Да, ама са по-лесни да се прекарат до дупката в центъра. Онзи е високо горе и тежи и разстоянието до дупката в основата е голямо.

# 352
  • София
Тези чували не са нито 25, нито 50 кг. Личи си по поемането. И с какво са пълни?
С пясък предполагам, но като се намокрят тежат двойно
Повече от двойно тежи..може да не е пясък..

# 353
  • Другата България
Виктория е в пъти по-комплексна от Денислава според мен.
Страхотен "феърплей" по-рано от страна на Крум спрямо Мудева. Нищо, тя съдбата си знае....
Усещам как потвърждаваш задочно моята теория за Крум и жените.
Мдааа. Blush

# 354
  • Брюксел / София
Елвиса защо си остави чувала на две крачки от останалите чували на сините?! Береше душа докато го носеше, ама това няма значение, някак трябваше до го домъкне.

# 355
  • София
Браво. Отлично второ минаване за Вики.
Първият път беше много бърза, сега една идея по-бавно, но пак много по-бързо от всички останали жени.
И гребе много хубаво.

# 356
  • На Изток от Рая
Да, ама са по-лесни да се прекарат до дупката в центъра. Онзи е високо горе и тежи и разстоянието до дупката в основата е голямо.
Да, ама тежи 50 кг, а мокрият който и той е уж 50 кг😀. На Дунев му излезе душата и пак не успя, а е по-силен от Радо според мен

# 357
Елвиса защо си остави чувала на две крачки от останалите чували на сините?! Береше душа докато го носеше, ама това няма значение, някак трябваше до го домъкне.
Защото е VIP

# 358
  • София
От панорамния кадър преди рекламите не ми е ясно кои повече няма да имат знаме...
Засега Елдърите са най-зле. Ама да видим. Не знам дали на баланса с топчето по-голям шанс има жена - или независимо от пола, някой дето успява да се "изключи" за момента.

# 359
Дунев не е 40кг, нито Денислава 60. Той е очевидно по-тежък и як от нея. Я Рълев да не би да е тежък, а как мъкне.

Общи условия

Активация на акаунт