💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 070
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 585
Сега Крум е вземе Мишо и стана капитан номер 1

# 586
Крум с тези решения рискува коалицията му да се обърне срещу него
Тя коалицията му е толкова малодушна че няма шанс да се обърнат срещу него. От къде толкова акъл от Цвета и Калоян

# 587
  • Sofia
Мудева, Мудева... Тъпото си е тъпо и ти го доказваш безапелационно. Кой ти даде правото да слагаш жените под общ знаменател? Това, че ти "мила ненагледна" си шматка за чудо и приказ, не означава че всички жени са като теб! Умницата ми тя!

# 588
Крум и Мудева в един отбор! 🤘😁😂 СТРАШЕН стратег хахааа...надявам се да отпадне от Радо или Рълев!
Стискам палци.... Много ме дразни този човек, държа се изключително грозно с отбори си, никакъв капитан не е. Страхливец!

+ Виолета - орел, рак и щука!

# 589
  • Буркина Фасо
добре го направи Крум.

# 590
  • София
Крум, Цвети и Калоян - тримата глупаци със "собствено мнение" (по Крум или по Доньо Донев - ако помните анимацийката)...

# 591
  • София
Калоян и Цвети имат собствено мнение, но Крум решава.... 😂😂😂😂 Не мога....

# 592
  • Sofia
И друго се чудя защо му позволиха на комплексаря Крум да съсипе цяло едно племе?!
Браво на Рълев и Радо, много достойно се държат и играха като зверове! Калоян не може името си да  каже
без да пита Крум, а Цвети не я броят за човек! Но и тя е глупава. Изобщо страшни “интелигенти” са коалицията на Крум.
А,що,екстра си е Цвети.
Сега е ред на женска коалиция при гладиаторчетата.
Честита им стрина утре. Mr. Green

# 593
Рълев ще се скъса от смях, слушайки Крум

# 594
  • София
Не искам Крум да свири никакъв маачч... Много субективен и това ако е съдия..баси смешника

# 595
  • София
Аз разбирам и оправдавам това, че Крум не избира член на другата коалиция - Михаил, но Момчил, щеше да играе с него, Ралица и Димо дори съобщиха думите на Гатьо, Момчил щеше и да помогне на племето да не ходи на елиминации. А най-сигурният начин да не ходиш на съвет, е да печелиш номинационните битки, тогава нямат значение гласове и коалиции.

Рълев - икона, просто отбелязвам.

# 596
  • На Изток от Рая
Може Мудева и Теодора да се коалират с Радо и Рълев като го слушат кви глупости говори, егати диктатора, ще му подпишат пътната книжка скоро.

# 597
  • Варна
Както и Радо отиде на чистилището

# 598
  • Euskal Herria
Калоян и Цвети имат собствено мнение, но Крум решава.... 😂😂😂😂 Не мога....
Точно това тръгвах да коментирам. Иначе са коалиция, заедно обсъждат, ама Крум казвал.
Айде, пак - "ама оня ден ме пратиха на чистилището...".

# 599
  • София
Мишо ще види най-накрая резиденция..май му направи услуга "съдията"

Общи условия

Активация на акаунт