💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 845
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 975
Страхотен пъзльо е Крум. Нищо повече. Уж много му се ходи на елиминация, но не може да се гласува за него. Joy
И Мишо разказа в началото на епизода как е викнал Рълев да го офертира да играе с тях и той го е отрязал.

# 976
Болднатото е мое инфо и може да му вярвате на 100%
Тоест, разговорът е заснет, но не е излъчен? И защо, и това не си обяснявам, след като на Рълев всячески му чистят образа, тоест, не го опетняват с нищо? Това би било плюс за него, пореден.
Мери, в началото на епизода гледа ли?
 Вероятно Крум го е издебнал, когато няма камери, но в кухнята при Старейшините Мишо им го каза това и че Рълев му е отказал с обяснението, че е с тези момчета от самото начало и няма да ги предаде. Всички дружно се съгласиха, че Рълев е точен и мъжко момче. 🙂 Така че успяха и сега да го рекламират, любимец ми е нека, нямам проблем.

# 977
Крум е бъзльо. Злобно, заядливо джудже. Всичко друго но не и тактик. Зрителите го намразиха от раз.

# 978
  • Другата България
Болднатото е мое инфо и може да му вярвате на 100%
Тоест, разговорът е заснет, но не е излъчен? И защо, и това не си обяснявам, след като на Рълев всячески му чистят образа, тоест, не го опетняват с нищо? Това би било плюс за него, пореден.
Мери, в началото на епизода гледа ли?
 Вероятно Крум го е издебнал, когато няма камери, но в кухнята при Старейшините Мишо им го каза това и че Рълев му е отказал с обяснението, че е с тези момчета от самото начало и няма да ги предаде. Всички дружно се съгласиха, че Рълев е точен и мъжко момче. 🙂 Така че успяха и сега да го рекламират, любимец ми е нека, нямам проблем.
Това го чух, да, този разговор ли се визира? Ясно, разбрах, благодаря ти.
Да, да, именно че бях изненадана как така не са показали поредния плюс за Рълев, иииииии да, не ме разочароваха - не го показаха, но ни споменаха за него. Joy

# 979
  • София
Крум налага зверско темпо, но Мартин не изостава много далеч.
Отлична стрелба за Крум

Мери писах вече. Говорили са, но не е излъчено. Да, заснето е.

# 980
Крум е бъзльо. Злобно, заядливо джудже. Всичко друго но не и тактик. Зрителите го намразиха от раз.
Тактик, затова добре се насади- сега като го захапе Вили, а Мудева подхване да му пили.. 😁

# 981
  • Другата България
Крум налага зверско темпо, но Мартин не изостава много далеч.
Отлична стрелба за Крум

Мери писах вече. Говорили са, но не е излъчено. Да, заснето е.
Да, да, съфорумката ми разясни, благодаря и на теб.

# 982
  • София
Крум затвори Мартин с една обиколка.
Много мислещ човек е. Много адаптивен е Ханът!
Докато беше свеж стреляше върху далечните бъчви, а Мартин точно обратното и ще пати сега.

# 983
  • София
Доста са равнопоставени по трасето. На мен обаче ми писна от тази люлка на смъртта, стената с гумите, гъбките и стрелбата по бъчвите. Не ми се гледа все едно и също. А и съвсем ще ги разбрицат тези люлки за следващия сезон,  във всяка битка ги ползват. Трябва повече да си пазят инвентара, че като им гледах каяците вчера колко бяха окаяни и очукани и отдолу прозираха няколко пребоядисвания, направо се ужасих колко е стисната продукцията. Rolling Eyes

# 984
А това, че се нарича “Хан Крум” е просто абсурдно! Няма как да си прави подобни асоциации тази мижитурка.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:51 от Sugarchen

# 985
Ня моя екран, Крум не е с червен екип, а цикламен 🤔 - само при мен ли е така?

# 986
  • София
Такова размазване отдавна не бях гледал.
Крум превъртя играта

# 987
Синхроните само на Мартин?

# 988
  • Брюксел / София
Ох, тръпна за срещата на леля Вили с крумчо…
Чак не ми е интересна играта.

# 989
За съжаление, май Крум ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт