💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 072
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Не ѝ прави чест на голямата шампионка да прави такива внушения, после иди доказвай, че нямаш сестра! Решила нещо, разбрала нищо, изтряска го ей така, от нищото, сега ако се разпаднат щото са 'абни, пак Момчи ще е виновен! Не те, щото са слаби и не стават, а той, щото се наговорили с Гатьо да саботира! Добре, че дадоха разговора между Момчил и Гатьо, за да чуят зрителите за “саботажа“.

# 166
Момчи душата иска да ходи при Гладиаторите, те пък нямат търпение да се разпаднат, хахха.

# 167
Оряшкова някакъв здравословен проблем ли има или много си е удряла главата на тези състезания? Не разбирам защо и как??? Хубаво правиха, че не я даваха или си е мълчала. Ония двамата са един за друг, ама тя изглеждаше пО различен човек....

# 168
А каква се предполага, че е мотивацията на Мишо да даде всичко от себе си за победа на Амазонките, при положение, че шансът му да се върне при Гладиаторите, е само ако те загубят и се разцепят?

# 169
  • Другата България
Оряшкова да се прочете какво е казала - справка по-долу, и колко е лъгала относно Мудеви, за да не се превърне в поредната, която си мисли, че каквото тя, това и останалите....пффф.
Скрит текст:
Скрили са просто......що да не скрият....

Не само са скрили,но и откровено си лъжат.
От доста време ме глождеше един спомен,с изказване на Оряшкова,по повод техните отношения.Та...,намерих го,в края на 2-ри епизод,когато Мудева отиде в племето.
"Аз я познавам много бегло отвън,защото е приятелка на Румен,а с Румен тренираме едни и същи спортове.Не сме много близки.Но когато в една такава изолация видиш човек,който познаваш малко повече,отколкото 48 часа,усещаш го една идея по-близък до теб.Защо да не я взема под крилото си?!"
Скрит текст:
И всичко това с онзи благ поглед...
Толкова за "доблестната" Оряшкова.

Благодарности и от мен за темата и за целия труд,който полагаш,Дяволче!
А каква се предполага, че е мотивацията на Мишо да даде всичко от себе си за победа на Амазонките, при положение, че шансът му да се върне при Гладиаторите, е само ако те загубят и се разцепят?
Това никой не го интересува, а и нямат капацитет да се сетят. Важно е да е виновен Момчил.
Щото Гатьо казал нещо, което те не са разбрали изобщо. За пореден път.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 20:35 от Merri_An

# 170
  • Sofia
Сядам на софрата на Слабето и да гледам. Много имам да наваксвам, сигурно ще е утре.
Хареса ми как "съдбата" се разправила с Амазонките тая седмица Joy Май Елвиса го развя тоя лозунг. Имало справедливост, хахах, да.

# 171
  • София
И за какво събудиха Мишо, да му дуднат на главата Joy
Как бе, Мудева ще се изказва, това не може да бъде изпуснато. Чак и Гатьо с неговите глупости намира, че тази не може да говори. Смятай за какво става въпрос.
Пастагарков. Joy Той май си тръгна, преди да научи имената на останалите правилно.

# 172
  • Варна
Като гледам, Момчи и Мишо  нямат никаква мотивация да се бият днес.
Така че амазонките ,според мен ще се разпаднат!

# 173
Амазонките бяха любимото ми племе, преди РР да го налази. Сега силно се надявам да се разпаднат и Мудева да остане последната избрана от другите племена. Би било унизително за нея да я смятат за най-слаба и никой да не я иска. А толкова я харесвах в началото...

# 174
Като слушам мудева, е това чувам https://youtu.be/jngDE2PjQNE?si=XSSPhxh18L2WYJWv
Тя яко си е паднала по Момчи, а контраста с Радев е зашеметяващ. Горката. Не й е лесно. Овца
Последните изследвания показват, че овцете въпреки лошата слава са като совите! Въобще не са това, което са! Да не обиждаме животни и други организми, сравнявайки ги с Богомъдева!

# 175
Нямам търпение Мудева да си ходи, че да спре да мрънка! Уж млади хора с този нейния възлюбен, такова мрънкане и реване, такова чудо..

# 176
Ако аз съм на мястото на Момчил ще саботирам яко. Ще проваля племето.

Дано го направи. Време е да се махне от тези злобни неблагодарнички.

# 177
  • тук и там
Оф,тази Мудева се не  трае.Да се свършва днес вече с тези Амазонки.

# 178
  • Другата България
За пореден път продукцията ни дава жокер как Крум ще се наиграе.
С постоянните му схеми, завери, стратегии, ламтене за капитанство и т.н. само една стрина Виолета не е предвидил, и жените. Твърди, че не залага на мъжка сила, а на мисъл, но мисъл при Крум няма.
Тъй че от това, което виждам за пореден път си правя извод, че Крум до ТОП 10 няма да стигне.

# 179
Ако се разпаднат Амазонките и Крум има опцията,  да прибере Мишо,но реши да не го прави , ще затрие племето.  Да може да е дребна победа за неговата коалиция,  но ще е загуба в цялостен аспект

Общи условия

Активация на акаунт