💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 057
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 225
  • На Изток от Рая
Ааа, Момчи не така с/у Ралица и Димо, че ще ти скроят шапката

# 226
  • София
Момчил как ги бъзна за телефона Grinning

# 227
Тази Мудева пада все по-надолу колкото и да не ни се вярва , че има по-ниско ниво 😄

Ако / като / се разпаднат амазонките , за пръв път тази година ще се радвам на случващото се . Винаги ме е било жал , особено миналата година , но сега ще е напълно заслужено и приятно за окото .

# 228
  • Sofia
Момчил им отговори един път! Да се обадели на Гатьо. Laughing

# 229
  • Някъде в Матрицата
Всички ги тресе саботажофобията. 🤣🤣🤣

# 230
Оряшкова тая седмица май съвсем ще се орезили, как ме разочарова тази жена, мислех я за толкова умерена и мислеща, а то...

# 231
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хахахах, как им затвори устите Момчил 😄
Ами те не спряха да настройват всички, че ще саботира 🤦🏻♀

# 232
Момчил как ги бъзна за телефона Grinning
Много сбърка! Сега ще го върнат при летовниците!

# 233
  • Sofia
Оряшкова се закопа! А онова недоразумение само й приглася! Хайде сега пак я оправдайте, че тя била добра и неконфликтна, и от доброта, разбираш ли се орезилила .. Ех, Оряшкова, Оряшкова, нали знаеш, "кажи ми кои са ти приятели, за да ти кажа какъв си"! Язък ти за медалите и успехите в спорта!

# 234
Момчил беше супер с подмятането за телефона Joy

# 235
  • Другата България
Не само Денислава е голяма бяла птица, Пъстагарков е един плъх, дори не мишок, а плъх.
Наистина съжалявам, че Момчил вероятно ще попадне в това отровно племе, той наистина ще се чувства по-добре при Гладиаторите.
Това с телефона към Димо и Ралица за момент ги остави без думи, много яко ги затапи, евала, не го очакваха и им увиснаха ченетата....

# 236
  • Асеновград
Браво на Момчил , как хубаво им каза за телефона. Ралица ролката...се ядоса.
Махайте я тази кухата Мудева...много тъпа.
Оряшкова ми е разочарованието този сезон.

# 237
  • Sofia
Ако още някой се чуди защо Момчил е недолюбван от продуцента и ще бъде мишена в сценария... Видя се. А представям си какво "се е изпускал" без камери и колко ли пък изобщо не е излъчено, дори и заснето.

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Денислава, честната, много възмутена от думите на Момчил. Ами има точно топки момчето, и го показва нагледно. Много ще е жалко ако отиде при тях.

# 239
Оряшкова и Мудева - ДЪНО!!!

Общи условия

Активация на акаунт