💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 135
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 240
  • Другата България
Ако още някой се чуди защо Момчил е недолюбван от продуцента и ще бъде мишена в сценария... Видя се. А представям си какво "се е изпускал" без камери и колко ли пък изобщо не е излъчено, дори и заснето.
Надали някой вече се чуди, а това съвсем не е края.
Когато не се оставяш да те тъпчат и да те изкарват какъвто не си, продукцията ти го....таковата.
Радостното е, че няма как да накарат публиката да повярва на глупостите им.

# 241
Денислава ме изумява с тези рибешки физиономии всеки път. Ех, че изненада! - изиграно като в детско анимоционно филмче.
Не знам дали Момчил умишлено ги телефоноподнесе Simple Smile или просто се опита да се защити, но, разбира се, поради естеството на думата телефон, прозвуча двусмислено.
И той не знае вече от коя страна да се пази - на мушката на продукцията, на едноклетъчната Мудева, на Оряшкова, на тоя и на оня...
А Ралица и Димо го захапаха като хиени на момента.

# 242
Трудно им е да импровизират на тези водещи. Да търсят логика и точност в думите на Гатьо…Момчил ме изкефи на макс. Мартин започна много да ме дразни. Мастагарков изнесе 2 важни битки в седмицата, които определиха развитието на играта. Онзи още му говори за единия ден на Чистилището.

# 243

То и една пуйка много мислила и накрая се удавила.
Крум се самозабрави и това ще му изяде главата... нека само пресметне колко човека ще влязат в племето, май пет е повече от три.

# 244
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз не го очаквах това от Оряшкова. Мислех я за толкова фин, деликатен и възпитан човек, шампионка с желязна дисциплина и принципи, а то какво? Третото колело на Бивъс и Бътхед, направо съм в потрес от нея.

# 245
Денислава и тя колкото повече говори, толкова повече олеква. Елементарно и посредствено момиче, което знаех и преди това предаване!

# 246
Ето защо Момчи е неудобен на  продукцията😁 .От тук нататък виждам само саботаж за него без даже да съм чела спойлери 😄

# 247
Колко да е бяла птица Денка? Хитро лисиче! Крушката не пада по далеч от фасунгата...

# 248
Денислава е силна и хитра, но бъдеща Вили. И ако мъжкия й вариант - Мартин, що годе става и е поносим, ако не приятен, то за жена е....ъъъ... Не.

# 249
  • Варна
Ех, че ме дразнят тия водещи, еле стринка с ролката, както каза densi

# 250
  • На Изток от Рая
Те половината чували са във водата...

# 251
  • Sofia
Айде бе! Никой не очаквал Sunglasses
Забавен епизод, наистина. Виц след вица.

# 252
  • Стара Загора
За пореден път продукцията ни дава жокер как Крум ще се наиграе.
С постоянните му схеми, завери, стратегии, ламтене за капитанство и т.н. само една стрина Виолета не е предвидил, и жените. Твърди, че не залага на мъжка сила, а на мисъл, но мисъл при Крум няма.
Тъй че от това, което виждам за пореден път си правя извод, че Крум до ТОП 10 няма да стигне.
Браво, браво , за пореден път!
Влязла си в "акъла на мозъка" на продукцията
Вероятно ще стане както прогнозираше - Крум ще сглупи и ще вземе жени и като като дойде и кака му Виолета ще има " стой та гледай" коалиции.

# 253
  • София
Тази вечер всичките говорят глупости, но разбира се не повече от Мудьова, тя просто е кралица на глупостта.
Продукцията е избрала много подходяща битка, за да разпадне именно Амазонките. Първата битка на Алекса миналата година за Супергероите, която затрудни доста по-комплексни играчи, от Мудева и Оряшкова например.
Жалко само за гладиаторите, които ще трябва да търпят Мудева, ако жълтите загубят.
А Крум, ах Крум какви ги забърка.... Можеше да изпрати Цвети, вместо Мишо и щяха да са 5-ма мъже, без слабо звено и да избират първи, и да имат шанса да си вземат Момчил, отново Цвети и още един. Сега ще ги натресат с две амазонки и една изгубена и ще берат гъби

# 254
  • Sofia
А Денислава е готова за сериал от типа на Малката булка, с тия реакции.

Общи условия

Активация на акаунт