💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 116
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много си му беше уместна шегата на Момчил. Ама като е срещу продукцията, ау, как може.
Дръж се, Момчи! Само за него и Мишо ме е грижа.

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 22:05 от лято!

# 256
  • Другата България
Ето защо Момчи е неудобен на  продукцията😁 .От тук нататък виждам само саботаж за него без даже да съм чела спойлери 😄
То това го каза някой, не само, че не се е оставял да го мачкат, ами е имал и “нахалството“ да има претенции за обезопасяване на игрите и предпазване от контузии. “Наглец и лицемер“.

# 257
До сега не съм правила прогнози,но сега си мисля,че Мудева и Крум ще напуснат тази седмица играта.Защо-ами хвърлях боб.Нещо така ги виждам нещата.

# 258
Браво на Рълев, много е добър наистина Grinning

# 259
От глупав по- глупав- Мудева.
Искам СлаБето моля, да поднесе торта /здравословна/, като изгонят Мудева

# 260
  • София
Брей, Дени вече смята, че Дуньо мишкувал. А съвсем доскоро не беше така, явно е прогледнала отвън коалицията на майка си.
Оряшкова за два епизода как се изложи само, не е истина. Срина всичко добро, което си мислехме за нея цял сезон. Заслужават разпадане Амазонките и Мудева и Оряшкова да са бушони, където и да попаднат. Само за Теди  и Момчи ще ми е кофти къде ще попаднат.
А Крум се смята за голям стратег, обаче много сглупи с Рълев, изобщо не беше нужно това, можеше да си остави вратичка. Защото като изгърмят Калоян и Цвети, ще си играе сам, ако другите са дръпнали новопристигналите в своята коалиция. И ще се наиграе, но то каквото сам си направиш.... Или по Гатьо - всеки заслужава, каквото си е заслужил.

# 261
  • Другата България
Димо не спира и той да налива вода в мелницата на продукцията.
Офф, забравих, че репликите са му подадени.
От същата продукция.

# 262
Третото колело на Бивъс и Бътхед,

JoyJoyJoy

Чао, чао, амазонки!

# 263
  • Sofia
На Момчил скоро ще му дадат и фамилията Фейгин.

# 264
  • Някъде в Матрицата
Ако вчера бяха отлъчили Цвети, днес Гладиаторите щяха да "затворят" останалите с няколко обиколки

# 265
Рълев кефи. Браво. Моят фаворит заедно с Момчил.

# 266
  • София
Нямах възможност да коментирам, защото гледах на телефона, докато пътувах. Виждам, че Мартин е вечният капитан, Алекса миналата година също беше такъв, ако не се лъжа до финала си остана капитан и дори изпрати съюзничката си на елиминации на последния съвет. И двамата са добри манипулатори, с разликата, че Алекса пое ролята на обединител с леки диктаторски наклонности, докато Мартин приема ролята на жертва. Това, което прави с Мастагарков, е показно за това как един нарцисист се държи с жертвата си.

Рълев отново е с "две напред" и то не само на терен. Стана ми жал за Радо и за това, че вярва, че Крум ще избере брат му при победа в битката. Не може всичко да приема за "чиста монета"...

# 267
Този термит богомолкин Мудевата май е хвърлила око и протяга пипала към Мишето. Къде се намира тази , бре, как се осмелява да ми го цапа. Не се търпи това зло социално.
Оряшкова къде видяхте доброта в нея не знам. Да, тиха, прикрита, мънка, мига, но...какво направи толкова и къде е спортиста в нея и спортната чест, злобата дори, хъса и т.н. Толкова мазен човек, просто има лустро на добряк и буди симпатия. Нищо от действия, постъпки не е ок. при нея поне от това предаване.
Най-зле е Мишо, не знам как ще се измъкне и къде ще попадне.
Рълев много умен, умерен, подготвен, достоен за финал.
Момчи, както го смятах за съмнителен, със стратегия подмолна, така ми се издигна в очите за достоен човек и мъж.
Държа си за тримата да са финалистите. Мишо, Рълев, Момчи. В Мишо също виждам доста разум, чувство за хумор, анализира, добре преценява нещата и изобщо ми харесва. Мда... и с най-хубаво тяло де от мъжете го виждам, та....))  Мишо го искам да спечели, както и Рълев, ама съм за Мишо ,че да съм по-различна тук)) Че и най-много ми допада, като визуално и по характер. Момчи мисля е по-зле от Рълев физически, но заслужава и той финала, много изстрада, много преживя, чудесен млад мъж, достоен и той за финал.
Ама Мишо как ще издрапа и оцелее не знам, това ще ми е интересно да видя. В най-неравноправно положение е Мишо за мен.

# 268
Ето защо Момчи е неудобен на  продукцията😁 .От тук нататък виждам само саботаж за него без даже да съм чела спойлери 😄

Какво е казал?

# 269
  • София
Вики се справи много по-умело в тази тежка игра от Денислава.
Само отбелязвам.

Общи условия

Активация на акаунт