💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 139 103
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 555
Гледайте сега как до края на формата Старейшините ще са само на резиденция. Крум им подписа билета за финала с тъпата си селекция.Да му докарат и една Виолета утре и ще умре отвсякъде.

# 556
А защо Крум взе Мудева пред Теодора и Оряшкова, които я превъзхождат на битки???

# 557
А като се замисля, че мислех Крум за стратег … 🤣 Видял качества в Мудева и я избира пред Михаил 😂 Буквално в този момент даде възможността на Старейшините да станат по-силното племе и да превъзхождат във всяка битка, защото стават супер комплексни и защото нямат такива раздори като при Гладиаторите. Абе, Крум получава наградата за най-оглупял стратег 🤣 прекалено голямо его, което ще му изиграе много лоша шега със сигурност

# 558
Този Крум да не е част от продукцията че по този начин прецаква Гладиаторите?

# 559
Близначката Теодора е много по-добра и от Мудева, и от Оряшкова, а остана последна милинката. Жалко, че и Момчи не даде рамо за нея, шипвах ги, но не като двойка, ами като коалиция.

Старейшините ще ги попилеят, Крум как си ги прави сметките не знам, ти остави резиденция и стопанство, ами и всяка седмица по два съвета, как си мисли, че до него няма да се стигне. От яд се закопа сам, но продукцията много му помогна, сега е негов ред .

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 23:05 от валия

# 560
Хората треперят за топчето, аз за мини гащенцата на Калоян да не паднат. Крум е много зле…

Велика реплика, благодаря ти за настроението! 😂

Докато имах същите опасения, Калоян взе че ги смъкна още по-надолу!

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 23:11 от Mama2288

# 561
  • София
Крум ще вземе Мишо, а  с Калоян, Цвети и Мудева ще ги праща нон стоп на елиминации Мишо Рълев и Радо. Така че може и да е умишлено. Да отмъщава. Но пък може и да си държи на думата. Да се крепи до последно с трите жени и Калоян. Но трябва да е наясно, че при евентуално обединение той гърми един от първите. Много хора му набраха.

# 562
  • София
Не, не, не, не...тоя Крум е....Диаволче, да не съм те чула да му хвалиш стратегиите повече!

А правилно ли разбрах, че тази година съвсем ги на..ха и са махнали стопанството, не реката?

# 563
Добре, защо Крум взима еднолично решенията?

# 564
Леле, колко низка душа е Крум! Ето този е най-голямото дъно! Отмъстителен дребосък!
Той от ден първи е така
 А Калоянчо го обикаля като кутре и върти опашка....
Какви са тези мъже, уфффф

# 565
Крум е като някой малък злобен пинчер, който много лае. Много лае, ама много го е и страх. Не, че до момента блестеше с интелект и поведение, но тази вечер изкопа дъното.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 16:22 от Greatness

# 566
Ами вчера правилно отгатнахме и първи, и втори, и трети и разпределихме хората! Само дето аз си мислех, че Мишо ще е избран втори, но и така става.
Круме, Круме, оттука само ще патиш, мой човек!

# 567
  • Дубай
Крум и Мудева в един отбор! 🤘😁😂 СТРАШЕН стратег хахааа...надявам се да отпадне от Радо или Рълев!
Стискам палци.... Много ме дразни този човек, държа се изключително грозно с отбори си, никакъв капитан не е. Страхливец!

# 568
По тъп капитан досега не имало в петте сезона.

# 569
  • Sofia
Крум току що ритуално се самоуби.
Закопа и племето.
Тотално изплиска легена този човек,чак не мога да повярвям.

Общи условия

Активация на акаунт